Tilbys av: Høgskole- og helsesektoren

Oversikt

Utdanne sykepleiere og pasienter
Online Master of Science i Nursing med vekt på Nursing Education grad forbereder deg til å foresle høyeste omsorg og etiske standarder som en profesjonell sykepleier. I denne avanserte mastergrad i sykepleieprogrammet studerer du omsorgspolitikken som et rammeverk for å analysere hvordan helse er definert og helsetjenester er utformet og levert i USA og rundt om i verden. Det legges vekt på spørsmål om kostnad, kvalitet, tilgang, forskjeller og økonomi.

Grand Canyon Universitys (GCU) College of Nursing and Health Care Professions MSN utdanningsprogram omfatter både en klinisk praksis og et toppunkt kurs for å styrke kritiske tenkning ferdigheter og plassere teori i praksis i et tilsyn klinisk omsorg miljø. Kapstenen hjelper deg med å styrke analytiske og kritiske tenkning ferdigheter. I klinisk praksis har du mulighet til å sette opp pedagogiske teorier i praksis i en overvåket situasjon for å integrere rollen som sykepleierpedagog i din profesjonelle oppførsel. Mestere i sykepleieutdanningen krever at du utvikler et bevisbasert prosjektforslag som adresserer en utfordring i profesjonell praksis. Du utvikler løsninger basert på forskning, foreslår en løsning og utvikler en plan for å implementere løsningen, evaluere utfallene og formidle funnene.

Den baccalaureate grad i sykepleie og mastergrad i sykepleie ved GCU er akkreditert av Kommisjonen på Collegiate Nursing Education (CCNE). Velg land kan ha ytterligere krav til å møte sine standarder; referere registreringen avtale eller kontakt GCU for mer informasjon.

Degree Outcomes

Oppdag Hvordan lede i læring
Når du registrerer deg på denne mastergrad i sykepleierutdanningsprogrammet, undersøker du emner som er relevante for utdanning av sykepleiere, blant annet etikk, politikk og økonomi i helsevesenet, avansert patofysiologi, farmakologi, avansert helseevaluering, sykepleie og helsetjenester forskning, evaluering og vurdering av læring, hvordan å lede i læring, læreplanutvikling og bruk av lærings- og undervisningsteknologi. Etter vellykket gjennomføring av kurs, kan du sitte for Certified Nurse Educator (CNE) eksamen for å bli en sertifisert sykepleierutdanner.

Hva du vil lære

Studer Vår MSN Utdanning Curriculum
Emner i mastergrad i sykepleierutdanning online inkluderer:

  • Teoretisk grunnlag for sykepleie
  • Helseforskningsanalyse
  • Etikk, politikk og økonomi
  • Helsevurdering for sykepleiere

Karriere Resultater

Bli pasientopplærer
Mastergradene i sykepleieutdanningen er utviklet for BSN-forberedte sykepleiere som har en lidenskap for veiledning og undervisning i fremtidige sykepleiere og er interessert i å forfølge eller fremme seg i en stilling i sykepleieutdanningen. Som en mastergrad i sykepleieutdanningen skal du være forberedt på en rekke roller i sykepleieutdanningen, inkludert pasientopplærer og lærerrollen i kliniske og akademiske omgivelser. Et post-master sertifikat programmet er tilgjengelig hvis du allerede har en Master of Science i sykepleie grad og ser for å fremme din karriere innen sykepleie utdanning.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Kveld
Grand Canyon Universitys kveldsprogrammer imøtekommer kravene til fagfolk som foretrekker et personlig læringsmiljø. Våre natt klasser møtes bare en gang per uke og tilbyr samhandling og diskusjon av et typisk college klasserom. Natt klasser er utformet for et bestemt antall studenter, og gir en varm og omsorgsfull miljø som støtter en engasjerende opplevelse. I en kveld årsklasse, vil du fremgang gjennom studium med de samme karriere-minded klassekamerater, og gir en mulighet til å bygge nettverk og danner forhold som går utover klasserommet. Klassene begynner ofte på forskjellige steder, blant annet vår viktigste campus.

Online og kveldsprogramopplysninger

Program undervist i:
Engelsk

Se 25 flere kurs fra Grand Canyon University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato