MSc i terapeutiske Technologies (Medtech, Biomedical IT, Pharma-teknologi)

Kvalifiserte eksperter for den voksende biovitenskap markedet

MSc studiet gir kandidatene spesialist kunnskap slik at de kan integrere raskt og effektivt inn i det globale næringslivet biovitenskap og å planlegge sin neste karriere trinn. MSc kandidater i biovitenskap har en bred opplæring og dybdekunnskap, kombinert med god praktisk erfaring. I løpet av de åtte månedene av sin masteroppgave har de vist at de kan arbeide selvstendig med krevende prosjekter.


Terapeutiske teknologier

Farmasøytisk teknologi og medisinsk engineering for sykdom behandling.

Den store i terapeutiske Technologies tilbyr en innovativ og inngående ingeniør-basert opplæring i Pharma techology, medisinsk teknologi og biomedisinsk IT.


Studentene skal lære å designe og utvikle ingeniørbaserte løsninger. I pharma teknologi utformingen av aktive forbindelser, er deres distribusjon i kroppen så vel som narkotika målretting undervist. Studentene lærer også hvordan legemidler er produsert i en industriell setting. På medisinsk ingeniørfag er hovedfagene dekket: medisinsk dataanalyse, utvikling av medisinske systemer, medisinsk bildebehandling, implantatutvikling og bruk og overflate karakterisering av biomaterialer.


Start og varighet av programmet

Studiene starter i høstsemesteret (kalender uke 38). Det er også mulig å starte sudies våren (kalender uke 8). Den fulltids studium varer i tre semestre. Deltid er mulig. Etter samråd med studieveileder, kan det være mulig å gjennomføre en del av studiene ved et utenlandsk institutt for høyere utdanning.


Opptak

Som regel aksepteres fremragende bachelorgradskvalifikasjoner for masterprogrammet. Programmet er på engelsk. Dette krever at ved siden av de tekniske og vitenskapelige ferdigheter søkerne må kunne lese vitenskapelige artikler og bøker, for å følge forelesningene, for å delta i diskusjoner og være i stand til å skrive avhandlingen på engelsk på egenhånd.


Ferdigstillelse

Vellykket gjennomføring av kurset (MSc i terapeutiske Technologies) fører til tildelingen av den prestisjetunge tittelen "Master of Science", anerkjent verden rundt.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
Duration
3 semestre
Deltid
Heltid studier
Pris
700 CHF
for EU / CH; CHF 5000 for internasjonal
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato