Les den offisielle beskrivelsen

Modulene innenfor dette kurset kan også tas på individuell basis (videreutdanning kort kurs).

Velg Kingstons Clinical Ledelse MSc

Denne innovative kurs, designet for profesjonelle helsearbeidere som er opptatt av å lære mer om ledelse og ledelsesteknikker, knytter teori til praksis ved å kombinere faglig undervisning med arbeid-basert læring. Den dekker teorier om ledelse og administrasjon endre, og gjør det mulig å gjennomføre prosjekter som er relevante for din arbeidsplass. Mange av våre studenter har blitt fremmet som et direkte resultat av å studere dette kurset.

Hva vil du studere?

Kurset består av undervist moduler, work-basert læring prosjekt og gjør det mulig å utforske et tema av interesse i dybden, med sikte på å publisere. Du vil lære å lede og administrere helsetjenester praksis og gjennomføre forskning fremskritt for å berike evidensbasert praksis. Kurset vil hjelpe deg å utvikle evnen til å gjennomføre læring på arbeidsplassen i kliniske settinger, og kompetent forskning helsetjenester problemer innen din arbeidsplass. Du vil også få kompetanse til å forberede deg for håndtering av endring og å søke din læring til prosjekter innenfor arbeidsplassen.

Assessment

Vurderingsformer omfatter modulrelaterte oppgaver, presentasjoner og en "hjørnestein" -prosjektet.

Gjennomføring

Vær oppmerksom på at dette er en veiledende liste over moduler og er ikke ment som en endelig liste.

Moduler

  • Healthcare Management and Evaluation
  • Ledelse og endringsledelse
  • Arbeid-basert læring (WBL)
  • Forskningsmetode og dataanalyse
  • Endelig Capstone Project

Lær et språk

Du vil få mulighet til å studere et fremmedspråk, gratis, i løpet av din tid på universitetet som en del av Kingston Språk ordningen. Alternativer for tiden inkluderer: arabisk, fransk, tysk, italiensk, japansk, mandarin, portugisisk, russisk og spansk.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Kingston University London »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
7,100 GBP
Deadline