Les den offisielle beskrivelsen

MSc Veterinary Epidemiology

Med den raske bevegelsen av mennesker rundt om i verden i disse dager, kan sykdommen gå mye raskere før og er vanskeligere å kontrollere enn noensinne. I en slik verden, er det et økende behov for veterinær epidemiologer som står i frontlinjen av sykdom overvåking.

&nbsp

Den britiske fører an i denne opplæringen. For å møte etterspørselen etter dyktige fagfolk, har RVC utviklet et unikt kurs, kombinere styrken i London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) i epidemiologiske prinsipper og smittsom sykdom epidemiologi, og RVC kompetanse i deler av dyrehelse og produksjon.

&nbsp

Deltakerne lærer av veterinær epidemiologer og beslutningstakere som jobber i hjertet av britiske regjeringen.Studentene får lære av det verdifulle førstehånds erfaring med Animal Health and Veterinary Laboratories Agency (AHVLA) personale.

&nbsp

På grunn av den tverrfaglige natur veterinær epidemiologi aksepterer vi akademikere i veterinærhøgskole og veterinærmedisin, samt de med biologi, matematikk eller statistikk grader.

&nbsp

Vi er glade for å kunngjøre at vi har opptil fire BBSRC stipend til prisen til studenter som gjennomfører kurset i 2012/13. Disse stipendene betale både skolepenger og en tax-free stipend.

&nbsp

For å være kvalifisert til å søke om stipend, må du oppfylle kriteriene for UK / EU gebyr status og i tillegg har vært bosatt i Storbritannia i tre år. Vennligst sjekk at du er kvalifisert før du sender et stipend søknad.

&nbsp

Du bør sende inn søknaden til stipendet med søknaden for kurset BBSRC stipend søknadsskjema.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra Royal Veterinary College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
3 semestre
Heltid studier
Pris
19,000 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato