msc veterinær utdanning

Royal Veterinary College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

msc veterinær utdanning

Royal Veterinary College

MSc Veterinær Utdanning

The Master i Veterinary Education er et unikt nytt program spesielt utviklet av RVC, en av de ledende veterinær skoler i Storbritannia. Ved å utnytte omfattende kompetanse og erfaring av lærere ved LIVE Centre www.live.ac.uk (et senter spesielt utviklet for å fremme pedagogisk fortreffelighet), vil kurset utvikle individer som profesjonelle veterinærer og para-veterinær pedagoger. Det kan gjøres via fjernundervisning eller ansikt-til-ansikt.

&nbsp

&nbsp

Hvem er programmet rettet mot?


The Master i Veterinary Education er designet for lærere og veterinær og para-veterinær fagfolk som arbeider innen utdanning og arbeidsplass-basert opplæring. Programmet skal utvikle individer som reflekterende utøvere og vil hjelpe dem til å tilby en forbedret erfaring til noen de undervise eller trene.

&nbsp

&nbsp

Programmets innhold


The Master i Veterninary Education består av 3 nivåer - Postgraduate Certificate, hovedfagsutdanning og MSc forskningsprosjektet. Hvert nivå har forskjellig inntakskrav og tilbys som fjernundervisning eller ansikt-til-ansikt. Vennligst oppgi din preferanse på søknadsskjemaet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
2 - 5 år
Deltid
Price
Pris
1,850 GBP
1850 GBR per år
Information
Deadline