Les den offisielle beskrivelsen

MSc Wild Animal Health

Dette verdensklasse spesialist Masters Course (med utganger på sertifikat og diplom) har produsert over 190 avgangselever siden oppstarten i 1994. Det gir kvalifiserte veterinærer med en dybde på kunnskap om forvaltning av ville dyr og epidemiologi, behandling og kontroll av sykdom.

&nbsp

I løpet av de siste 30 årene, intervensjoner, har på grunn av helse, velferd og bevaring, av frittlevende vilt er foretatt med økende frekvens. Specialist veterinær kompetanse er nødvendig for å vurdere og kontrollere sykdommer i dyrelivet.

&nbsp

Emerging smittsomme sykdommer er også anerkjent som en alvorlig fare både for ville dyr, og for husdyr og menneskelige populasjoner som samhandler med disse artene.I tillegg er et stort antall ville dyrearter holdes i fangenskap, i dyrehager og i laboratorier, noe som har ført til en økt etterspørsel etter spesialiserte ferdigheter og kunnskaper.

&nbsp

Deltakere på dette kurset utdannet med de analytiske ferdigheter, forståelse, tillit og språket for å påvirke tenkning og politikkutforming innen organisasjoner.

&nbsp

Delte stipend er et felles initiativ mellom Samveldet stipend Commission (med midler fra DFID), Royal Veterinary College, som en del av den britiske bistandsprogram for utviklingsland.

&nbsp

I 2012/13, to priser er tilgjengelig for søkere til Master Wild Animal Health / Biologi, MSc Kontroll av smittsomme sykdommer hos dyr og MSC Veterinary Epidrmiology. Finansiering dekker alle kostnadene ved en utmerkelse holder 's undersøkelse i Storbritannia (gebyrer) inkludert flybilletter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra Royal Veterinary College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
19,440 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato