Read the Official Description

Oversikt

MSc Orthopedics har som mål å integrere høyere nivå lagbasert utdanning i Ortopedi

Engelskspråklige krav

Hvis utdanningen din ikke har blitt gjennomført på engelsk, vil du bli forventet å demonstrere bevis på et tilstrekkelig nivå av engelsk ferdighet.

Om denne graden

MSc Orthopedics vil øke kunnskapen i en rekke ortopediske temaer.

Studentene skal studere klinisk ortopedi som er spesifikk for overkroppen, underbenet, traumer, pediatri, onkologi og ryggrad. I tillegg, avhengig av valgfrie moduler valgt, vil studentene også bli undervist i bevisbasert medisin, sport

Studentene skal gjennomføre en forskningsoppgave og viva og vil bli oppfordret til å jobbe sammen med klinikere og forskere for å gjøre prosjektene klinisk relevante og oversettbare.

MSc-studenter fullfører et 180 studiepoeng: 8 lærte moduler (120 studiepoeng) og en forskningsavhandling (60 studiepoeng).

Studentene kan velge opptil tre valgfrie moduler (45 studiepoeng).

Obligatoriske moduler

 • Traumeteori og øvre limb
 • Barns ortopedikk
 • Øvre lem
 • The Spine og Research Methodology
 • Lemmene på underkroppen
 • Forskningsprosjekt

Valgfrie moduler

Studentene kan velge opptil tre valgfrie moduler (45 studiepoeng) i følgende fag:

 • Mot en ny modell i perioperativ omsorg
 • Data og statistikk i perioperativ omsorg
 • Rehabilitering av sportsskader
 • Kliniske aspekter av muskuloskeletale medisiner og kirurgi
 • Muskuloskeletale biomekanikk og biomaterialer

Undervisning og læring

Studentene vil bli vurdert ved hjelp av en rekke metoder, inkludert usynlige skriftlige eksamener, multiple choice questions (MCQ), kursoppgaver, korte og lange svarspørsmål, forumdiskusjon, avhandling og muntlige presentasjoner.

Karriere

MSc i Ortopedi er designet for å lære studenter å bruke kunnskap fra en rekke ortopediske emner, samt fra den valgte strømmen av valgfrie moduler avhengig av deres interesseområde og ekspertise.

Studentene lærer å jobbe i et team av allierte kliniske medarbeidere som replikerer deres daglige oppsett i sine egne institusjoner. Andre overførbare ferdigheter vil bli oppnådd som forskningsmetodikk, bevissamling, presentasjon av bevis i et strukturert argument og selvvurdering som vil være nyttig for fremtidig sysselsetting.

Hvorfor studere denne graden ved UCL?

Denne MSc er nært knyttet til UCLH, som har en sterk tradisjon for høy kvalitet forskning i Ortopedikk

Denne unike plattformen vil gi mulighet til å oppleve førstehåndsundervisningsmoduler i ortopedi med tilleggsmoduler i en alliert under-spesialitet etter eget valg.

Du vil bruke klasserom og online aktiviteter for å fullføre de valgte modulene, selv om forskningsprosjekter må fylles ut på dedikerte nettsteder.

Programmet er åpent for utenlandske studenter som ønsker å oppleve høye standarder for UCL-utdanning og har et ønske om å forbedre sine ferdigheter og legitimasjon med en internasjonalt anerkjent prestisjefylt kvalifikasjon.

applikasjoner

Studentene anbefales å søke så tidlig som mulig på grunn av konkurranse om steder. De som søker om stipendfinansiering (spesielt utenlandske søkere) bør legge merke til søknadsfrister.

Hvem kan søke?

Dette nye læringsprogrammet tar sikte på å registrere profesjonelle studenter som alle er knyttet til det vanlige ortopediske temaet, men som ønsker å utmerke seg i flere allierte underspesialiteter som (men ikke begrenset til) kirurger, fysioterapeut, idrettsutøvere, pleie- og skrubbeutøvere, kliniske forskere.

Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science »

Last updated October 24, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- Storbritannia / EU: £ 12.750 (FT). £ 6,375 (PT). Oversjøisk: £ 27,470 (FT). £ 13.750 (PT).
Deadline
Juli 26, 2019
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2020
Application deadline
Juli 26, 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Juli 26, 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2020