Read the Official Description

Oversikt

Nanoteknologi og regenerativ medisin er raskt voksende felt med potensial til å revolusjonere moderne medisin. Dette tverrfaglige programmet gir studentene en robust vitenskapelig forståelse på disse feltene, kombinert med et praktisk praktisk og oversetterlig fokus.

Inntakskrav

Minst en annen klasse britisk bachelorgrad i et vitenskap / ingeniørfag eller en medisinsk grad, eller en oversjøisk kvalifisering av en tilsvarende standard. Forskningserfaring vil også bli tatt hensyn til.

Engelskspråklige krav

Hvis utdanningen din ikke har blitt gjennomført på engelsk, vil du bli forventet å demonstrere bevis på et tilstrekkelig nivå av engelsk ferdighet.

Det engelskspråklige nivået for dette programmet er: Standard

Om denne graden

Dette programmet vil gi studentene en kritisk forståelse av:

 • hvordan nanoteknologi kan utnyttes for forbedret deteksjon og behandling av sykdom
 • bruk av stamceller i medisin
 • vevstekniske strategier for vevregenerering
 • forbedring av biomaterialer for styring av celleadferd
 • de regulatoriske, etiske og kommersielle hindrene for oversettelsen av disse nye teknologiene.

Studentene foretar moduler til en verdi av 180 studiepoeng.

Programmet består av fem kjernemoduler (75 studiepoeng), en valgfri modul (15 studiepoeng) og et forskningsprosjekt (90 studiepoeng).

Et PG-sertifikat (60 studiepoeng) tilbys kun i fleksibel / modulær studiemodus, over maksimalt to år. Programmet består av to kjernemoduler (30 studiepoeng) og to valgfrie moduler (30 studiepoeng).

Obligatoriske moduler

 • Nanoteknologi i medisin *
 • Applied Tissue Engineering *
 • Forskningsmetodikk
 • biomaterialer
 • Bionanoteknologi Teknikker (Lab Praktisk)

* PG Cert - obligatoriske moduler

Valgfrie moduler

Velg ett av følgende alternativer; Tilstedeværelse på den andre modulen er mulig, men vil ikke bli vurdert.

 • Stamceller i medisin og deres søknader i kirurgi
 • Oversettelse av nanoteknologi og regenerativ medisin

Dissertation / rapport

Alle studentene gjennomfører et omfattende laboratoriebasert (90 studiepoeng) forskningsprosjekt som kulminerer i en avhandling av c.13-15k ord og en individuell viva voce.

Undervisning og læring

Programmet leveres gjennom en kombinasjon av forelesninger, opplæringsprogrammer, workshops, gruppediskusjoner, praktiske økter og demonstrasjoner. Vurderingen er gjennom presentasjoner, problemløsende workshops, skriftlige praktiske rapporter, kurs, usynlige skriftlige eksamener og avhandlingen.

Karriere

Studentkarrierealternativer og progresjon under og etter ferdigstillelse av graden anses å være av største betydning. Personlige veiledere vil tilby individuelle råd og seminarer arrangeres på en rekke karrierekompetanse, inkludert CV-skriving, skriveforskningsforslag og positiv personlig presentasjon.

Nettverk med verdensledende forskere, ny bioteknologi CEO og klinikere oppfordres og aktiveres gjennom hele programmet. Forskningsresultater i form av publisering av papirer og presentasjon på konferanser fremmes også.

Nylige karriere destinasjoner inkluderer:

 • Studerende doktorgrad eller medisin ved UCL, Imperial College London og universiteter i Oxford og Cambridge
 • Kliniske PhD-opplæringsprogrammer
 • NHS sykehus i Storbritannia
 • EU og utenlandske sykehus og forskningsfasiliteter

arbeidsevne

Kandidater fra programmet får det overførbare laboratoriet, kritiske og myke ferdigheter, for eksempel vitenskapelig kommunikasjon, nødvendig for å forfølge en vitenskapelig eller klinisk forskningskarriere innen nanomedicin og regenerativ medisin.

Hvorfor studere denne graden ved UCL?

Basert på det verdensledende medisinske forskningsmiljøet i UCL Division of Surgery

Et grundig laboratoriebasert forskningsprosjekt er en integrert del av programmet; Ekspertstøtte gjør det mulig for studenter å undersøke banebrytende prosjekter og dermed åpne muligheter for videre forskning og publikasjoner.

Studentene er innebygd i det livfulle forskningsmiljøet ved Det medisinske fakultetets fakultet, som gir studenter - gjennom forskningsseminarer, symposier og fremtredende gjestelærere - enestående nettverksmuligheter innenfor forsknings-, klinisk og translasjonelle vitenskapsamfunn.

applikasjoner

Studentene anbefales å søke så tidlig som mulig på grunn av konkurranse om steder. De som søker om stipendfinansiering (spesielt utenlandske søkere) bør legge merke til søknadsfrister.

Påmeldingsavgift

Det er et søknadsbehandlingsgebyr for dette programmet på £ 75 for elektroniske applikasjoner og £ 100 for papirapplikasjoner. Flere detaljer om søknadsavgiften finner du på www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Hvem kan søke?

Programmet er designet for å være tilgjengelig for studenter fra et stort antall disipliner, alt fra medisin og biologi til fysikk, kjemi og ingeniørfag.

Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science »

Last updated October 24, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- Storbritannia / EU: £ 15 090 (FT). £ 7,550 (PT). Oversjøisk: £ 28,410 (FT). £ 14.040 (PT).
Deadline
Juli 26, 2019
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2020
Application deadline
Juli 26, 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Juli 26, 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2020