Online MSc i Helseutdanning

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

For å holde tritt med teknologi, personlig omsorg og stadig skiftende politikk og budsjetter, er dagens helsepersonell på en reise med livslang læring. Universitetet i Glasgows program drives av en av de største, mest prestisjetunge medisinske skoler i Europa - Skolen for medisin, tannlege


Ta frisk tenkning på helseopplæring

Designet for de som identifiserer seg som utøvere og ønsker å bruke pedagogisk teori og en bevisbase til deres spesifikke helseprofessorer. Du vil være direkte involvert i å forme medisinske perspektiver og drive helsevesenet fremover. Universitetet i Glasgows forskning informerer for øyeblikket strategiene til NHS Education Scotland og andre tilsynsorganer og hjelper dem til å gjøre funn i gunstige kliniske praksiser. Du vil bli undervist med fokus på praktisk, aktiv læring og Universitetet i Glasgow vil hjelpe deg med å utvikle fleksibiliteten som trengs for å lede viktige helsepersonell.

Finne ut mer

Velg din egen sti

Online Helseutdanningsprogram gir deg fleksibiliteten til å ta en av to forskningsruter i det andre året, skreddersydd for dine karrieremål (inkludert et ikke-forskningsalternativ). Forskningsprogrammet passer for de som er interessert i å lære om utdanning, utførelse og styring av utdanningsforskning. Begge kanalene gir mange muligheter til å sette teori i praksis, sammen med jevnaldrende og forelesere. De tilbyr også en valgfri, ikke-vurdert, boligaktivitet for studenter som ønsker en virkelig praksis i praksis. Det er denne samarbeidende, praktiske tilnærmingen som forbedrer læring og lar deg utmerke seg i bransjen fremover.

Finne ut mer

100% online, interaktiv læring

Å studere på nettet betyr at du ikke trenger å ofre din nåværende karriere for å forfølge en ny. Du vil kunne få tilgang til våre interaktive ressurser fra hvor som helst og når som helst; dette inkluderer video, lyd, live seminarer og diskusjoner - hva som helst som hjelper deg med å lære og nå dine karrieremål.

I tillegg kan programmet skreddersys for å møte dine spesifikke krav; enten du ønsker å studere en MSc, en PgDip eller en PgCert, eller velg studietid mellom 1 og 6 år. Universitetet i Glasgow er medlem av den prestisjetunge Russell-gruppen av ledende britiske forskningsuniversiteter. På University of Glasgow kan du videreutvikle dine ambisjoner uten å gå på kompromiss med dine nåværende forpliktelser.

Inntakskrav

  • Ha en grad fra en anerkjent institusjon innen medisinsk, tannpleie, sykepleie eller fra et annet egnet helsepersonell. Søknader vil også bli vurdert fra personer med annen relevant grad kvalifikasjoner, som er eller ønsker å være ansatt i utdanning av helsepersonell. Søkere bør ideelt sett jobbe i et helsepersonell miljø.
  • Internasjonale studenter: Søkere må ha en IELTS-poengsum på 6,5 med ikke mindre enn 6,0 i noe band.

Finne ut mer

World changers velkommen: bli med oss og gjør ditt merke

Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.

106533_MScinHealthProfessionsEducation.jpg

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Our online programmes allow you to study for a University of Glasgow postgraduate degree from anywhere in the world. The University of Glasgow offers a range of online postgraduate programmes and shor ... Les mer

Our online programmes allow you to study for a University of Glasgow postgraduate degree from anywhere in the world. The University of Glasgow offers a range of online postgraduate programmes and short courses as well as free MOOCs (massive online open courses). We offer online distance learning programmes across an ever-expanding range of subject areas. Our online postgraduate programmes involve the same level of work as our on-campus programmes, and the qualification you get is of equal value. All you need to study for our online programmes is a computer and internet connection. Minimér