Read the Official Description

Utvide din kunnskap, forståelse og ferdigheter innen Arbeidsterapi for å videreutvikle din yrkesorienterte og bevislærte praksis.

Forbered deg som en OT for å møte dagsordenene og fremtidige utfordringer innen helsesektoren og for å muliggjøre utvikling av tjenester som passer for fremtiden, inkludert innovasjon og entreprenørskap.

Dette er en etterregistreringskvalifikasjon beregnet for å praktisere ergoterapeuter. Hvis du er interessert i et førregistreringskurs, vennligst besøk vår Arbeidsterapi (førregistrering) PgDip / MSc kursside.

5 grunner til å studere her

 1. Fleksibel læring (inkludert online fjernundervisning):
  Modulene kan studeres i hvilken som helst rekkefølge og i ditt tempo (forutsatt at alle moduler for en pris er ferdig innen en seksårig tidsramme). Du kan også velge mellom moduser, studere alt gjennom fjernundervisning, på stedet eller en fleksibel kombinasjon som best passer dine behov.
 2. Lær lederskap og samarbeid ferdigheter:
  Få de vitale, ledende ferdigheter som gjør at du kan oppnå verdi og kostnadseffektivitet i helse og sosial omsorg, samt å jobbe sammen med et bredt spekter av byråer og fagfolk.
 3. Karrieremuligheter:
  Fullføring kan brukes som bevis for å støtte karriereprogresjon
 4. Bevisbasert praksis:
  Utvikle dine ferdigheter og kritisk tenkning. Gjennomføre et forskningsprosjekt som legger grunnlaget for fremtidig forskning og klinisk praksis som bevisbasert utøver.
 5. Demonstrere effekt:
  Avanserte utøvere må vise de økonomiske fordelene av deres rolle i enhver omsorgsinnstilling, men i tillegg til dette er det nå behov for å demonstrere effekt og utfall utover økonomi alene.

Viktige fordeler med PgCert-programmet

 1. Forbedre leveransen av effektiv, effektiv, kvalitet og bærekraftig arbeidsterapi i samarbeid med tjenestebrukere og andre interessenter
 2. Utvikle potensialet for strategisk ledelse i helse- og sosialhjelpstjenester og andre sammenhenger
 3. Utvikle din reflekterende, spørrende, kritisk og nyskapende tilnærming til profesjonell praksis
 4. Tillat deg å bidra til å fremme profesjonell praksis ved å fortsette profesjonell læring.

Viktige fordeler med PgDip-programmet

I tillegg til det ovennevnte, bør du ta på PgDip-kvalifikasjonen, vil du også utvikle en omfattende forståelse av viktige begreper og metoder i helse- og sosialhjelpsforskning sammen med ferdighetene til å finne, vurdere og bruke bevisene for å håndtere politikk og praksis .

Viktige fordeler ved MSc-programmet

I tillegg til det ovennevnte, ved å utnytte full masternivåkvalifikasjon, utvikler du kritisk, strategisk og grundig et område med ergoterapi praksis, rettferdiggjør og bruker kunnskap for å gjennomføre et forskningsprosjekt, mini systematisk gjennomgang eller et arbeid -basert prosjekt.

akkrediteringer

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Kursene er bevisst fleksible; moduler kan studeres i hvilken som helst rekkefølge og i ditt tempo (forutsatt at alle moduler for en pris er ferdig innen en seksårig tidsramme). Du møter med din personlige veileder / kursdirektør hvert semester for å diskutere valg av moduler og vurdere fremdriften din.

PgCert

 • Tre 20-kreditt opsjonsmoduler hvorav minst to må være ergoterapeutiske moduler.

PgDip

 • Forskning i helse og sosial omsorg (kjerne)
 • I tillegg til fem 20 studiepoengmoduler (minst tre av disse må være ergoterapeutiske moduler

MSc

 • Avhandling (60 eller 40 kreditter) - (Kjerne)
 • Forskning i helse og sosial omsorg (kjerne)
 • Pluss fem eller seks (avhengig av om du velger 40 eller 60 studiepoeng) 20 studiepoeng, minst tre av disse må være ergoterapeutiske moduler.


Bygg din kvalifikasjon

Åpne popupmodulbordet for å se hvilke moduler som er obligatoriske eller alternativer for PgCert, PgDip og MSc. Se også hvilke moduler som læres gjennom blandet læring med et element av undervisning på stedet - og som er tilgjengelig for 100% fjernundervisning.

Før du søker, vennligst kontakt vår kursgruppe for å diskutere ditt valg av moduler.

Noen obligatoriske ferdighets sesjoner kan finne sted om kvelden.

Modulresuméer

 • Forskning i helse og sosial omsorg
 • 60 studieavhandling
 • 40 studieavhandling
 • Bor godt med demens
 • Arbeidsterapi, folkehelse og samarbeid
 • Resultatmål i arbeidsterapi
 • Fremme praksis i assistent levende teknologier
 • En introduksjon til rådgivningsferdigheter for helsepersonell
 • En introduksjon til undervisning i høyere utdanning for allierte helsepersonell
 • Introduksjon til økonomisk evaluering for helsepersonell
 • Mentor for de allierte helsepersonellene
 • Ledelse og kvalitetsforbedring for allierte helsepersonell

arbeidsevne

Lønn

Arbeidsterapeuter starter sin karriere som allierte helsepersonell i NHS, vanligvis som et band 5 med en startlønn på rundt 21,909 kroner. Lønn i kommunalforvaltningen er på lignende nivåer. Karriereutvikling gir muligheter til å flytte til høyere karakterer i teamledelse, klinisk ekspert, servicestyring og konsulentterapeutroller. Innenfor NHS kan dette bety lønn i bandet 7 og 8.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Profesjonelle linker

Vi opprettholder svært sterke forbindelser med ergoterapeuter som arbeider i helse- og sosialhjelpsinnstillinger på tvers av NHS London-området. Disse ekspertklinikerne bidrar til kursdesign, levering av undervisningsmøter og tilrådighet av praksisplasseringer.

Kurset er godkjent av Helse- og omsorgsrådet. regulatoren for helse-, psykologiske og sosiale fagfolk.

Kurset er akkreditert av College of Occupational Therapists; den profesjonelle foreningen for ergoterapeuter.

Kurset er anerkjent av World Federation of Occupational Therapists

Andre faglige lenker inkluderer den amerikanske arbeidsterapeutforening, Occupational Therapy Board of Australia og den kanadiske foreningen for ergoterapi. Du vil bli med i OT student samfunnet, som har vunnet flere LSBU priser.

Undervisning og læring

Lærte moduler

Undervisningsstrategien vil sikte på å koble lærdom til virkelige problemer, problemer og applikasjoner. Metoder vil inkludere levering av elektronisk materiale, pre-session aktiviteter og en rekke blandede læring gjennom det virtuelle læringsmiljøet.

 • Forelesninger vil bli brukt til å introdusere ny informasjon og oppdatere eksisterende kunnskap.
 • Seminarer og diskusjoner vil gjøre det mulig for deg å diskutere virkelige problemer og utvikle din kunnskap og forståelse.
 • Formative vurderinger vil bli plassert i alle moduler for å muliggjøre selvrefleksjon, peer og tutor tilbakemelding på fremdrift.
 • Du vil bli oppfordret til å dele eksempler fra praksis for å støtte dialog og refleksjon over praksis.
 • Strukturert lese- og guidet studie vil bli gitt for å oppdatere kunnskap, oppmuntre til uavhengig læring og peer-diskusjon.
 • Du vil bli oppfordret til å engasjere seg i uavhengig og gruppe kritisk refleksjon for å identifisere læringsbehov og utvikle strategier for å løse disse.
 • Forelesninger og seminarer vil behandle moderne praksisproblemer og vurdere potensialet for nye retninger i praksis og inter-faglig og inter-agency arbeid.

Fjernundervisningsmoduler

Undervisningsstrategien vil innebære levering av elektronisk materiale gjennom London South Bank University virtuelle læringsmiljø. En rekke metoder vil bli brukt, for eksempel online presentasjoner / forelesninger og synkron og asynkron online diskusjoner.

evaluering

Vurderingsmetoder er spesifisert i hver modulbeskrivelse med detaljer i de enkelte modulguider. Vurderingene er utformet for å være relevante for real-world praksis og for å møte modul og kurs læringsutbytte. Vurderingsstrategien hjelper deg med å jobbe mot utbredbare utganger (for eksempel konferansepresentasjoner, plakater, tidsskriftartikler) som vil fremme yrketerapi yrket.

Kursene kan ta mange former basert på innholdet i modulene. Eksempler er:

 • Presentasjoner - plakat, PowerPoint, kunstbaserte tilnærminger (f.eks. Collage, fotografier, gjenstander eller dikt)
 • Enkelt eller multimedia portefølje
 • En kritisk gjennomgang
 • Litteratur gjennomgang
 • En forretningsplan
 • En økonomisk vurdering
 • essay
 • Rapportere.

Inntakskrav

Du bør holde en pris som gir deg rett til å registrere deg hos HCPC (eller tilsvarende for internasjonale studenter).

For studenter hvis morsmål ikke er engelsk, er det også nødvendig med et av følgende:

 • En første grad fra et britisk universitet eller en utenlandsk institusjon anerkjent av universitetet som å gi tilstrekkelig bevis på ferdigheter i engelsk,
 • Besittelse av en IELTS-poengsum på minst 7,0 på alle fire domener eller tilsvarende for studenter hvis morsmål ikke er engelsk.

Bruk av tidligere kreditt (APL / APEL)

Forutgående sertifisert kreditt eller tidligere erfaringskreditt kan brukes innenfor Programmet på følgende måter:

 • Bevis på relevant faglig og klinisk kompetanse kan vurderes gjennom universitetets APL- og APEL-prosedyrer for anerkjennelse av tidligere læring. Følgelig kan studentene kreve passende Mastergradskrav som godkjent av Universitetet.
 • Du kan være i stand til å importere bestemte kreditter i MSc til støtte for tidligere relevant sertifisert læring (APL) eller gi bevis på erfaringslæring som du kan bli tildelt kreditt (APEL). Dette tillates for øyeblikket opptil halvparten av en samlet pris (90 studiepoeng på 180 studiepoeng).
 • For studiepoengene som tilbys for APL skal vurderes, må de være aktuelle, på mastergrad og tilsvarende skala. Krav under APL-ordningen vil bli vurdert av kursdirektøren og må støttes av akseptabelt bevis for læringsbevis (f.eks. Transkripsjoner, sertifikater og modulbeskrivelser).

Hvordan søke

Internasjonale studenter

Internasjonale søkere (ikke-Hjem / EU) bør følge vår internasjonale veiledning.

Modus

Alle selvfinansierende studenter som planlegger å gjennomføre PgDip og Masters bør først søke om PgCert via UKPass. Studenter som bestått PgCert, kan deretter søke direkte på universitetet for å fortsette sine studier og registrere seg på PgDip og MSc.

CPPD-søkere

Hver modul er tilgjengelig som CPPD til arbeidshelsepersonell sponset av arbeidsgiveren.

Du kan søke om omfanget av CPPD Health and Social Care kursene som tilbys gjennom vårt CPPD online prospekt hvor du også kan bla gjennom våre programmer og moduler. Du kan bruke den enkle søkefasiliteten eller bruke en av snarveiene til faggruppene. Ved å klikke på programmet eller modulen du er interessert i, vil du bli vist informasjon om kurset selv, inkludert datoer levert. Du vil også kunne søke online, uten å måtte fylle ut mye papirarbeid. Søk innen fem minutter ved hjelp av vårt system, og hvis din arbeidsgiver har tilbudt å finansiere deg, vil systemet selv få godkjenning før søknaden din behandles. Din søknad vil bli behandlet med letthet, og du vil motta en e-post på hvert trinn i prosessen.

Før du søker, vennligst kontakt vår kursgruppe for å diskutere ditt valg av moduler.

Mer informasjon om UKPass Application Service

Heltids / deltid selvfinansierende forskerstuderende og forskerstudenter søker gjennom UK Postgraduate and Statistical Service (UKPASS). Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er gitt på vår Hvordan søke seksjon for forskerstuderende og vår Søknadsseksjon for forskerstuderende.

Postgraduate søkere er pålagt å gi opptil to referanser som en del av søknaden deres.

Overnatting

Studentene bør søke om innkvartering ved London South Bank University (LSBU) så snart som mulig, når vi har tilbudt et sted på en av våre akademiske kurs.

Finansiere

Det er en god idé å tenke på hvordan du skal betale universitetsopplærings- og vedlikeholdskostnader mens du fortsatt søker om et sted å studere. Husk - du trenger ikke å vente på et bekreftet sted på et kurs for å begynne å søke studentfinansiering.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 21, 2019
Dette kurset er Campus based, Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Jan. 27, 2020
Duration
1 - 6 år
Deltid
Pris
2,898 GBP
Topp til MSc År 1 Deltid UK / EU-avgift: £ 2898; Internasjonalt gebyr: £ 4375
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 27, 2020
Sluttdato
Jan. 24, 2021
Application deadline

Jan. 27, 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Jan. 24, 2021