Read the Official Description

Vårt Diplom i Infeksjonskontroll er en avansert kvalifikasjon designet for å utstyre sykepleiere og andre helsepersonell med en omfattende forståelse av infeksjonssykdomsbekreftelse og forebygging i sykehus-, sosialhjelps- og samfunnsinnstillinger. Kurset undersøker sentrale områder som mikrobiologi, immunologi, folkehelse og overførbar sykdomskontroll. I tillegg til å lære om arten av den overførbare sykdommen og hvordan man utvikler strategier for overvåking, kontroll og forebygging, vil du få en forståelse av de grunnleggende prinsippene for forskningsdesign.

Hvorfor studere dette emnet?

Etterspørselen etter infeksjonskontrollkurs har økt de siste årene på grunn av smittsomme sykdomsutbrudd og super-insekter som svineinfluensa, SMRA og Ebola som understreker behovet for effektivere infeksjonskontroll. Det grunnleggende underbygget av dette programmet er at forebygging er bedre enn kur og det er denne mentaliteten som forhåpentligvis vil utbruke en ting fra fortiden.

Med smittsomme sykdommer dominerer ofte nyhetsoverskrifter, forstår hvordan infeksjoner oppstår og hvordan ulike mikroorganismer opptrer og sprer seg, blitt et sentralt tema for mange fagfolk som arbeider innen helse og sosial omsorg. Selv om dette kurset er ideelt for kliniske sykepleierspesialister i infeksjonskontroll, er det også av verdi for andre helsepersonell, blant annet ansatte i helseministerier, helsedepartementer, hjelpeorganisasjoner og sykdomsbekreftelsesorganer.

Karriere destinasjoner

Som en PG Dip Infection Control online student, vil du vanligvis jobbe som en spesialist infeksjonskontroll sykepleier, miljø helsepersonell eller annen helsepersonell med ansvar for infeksjonskontroll i din rolle.

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by University of Essex Online »

Last updated June 4, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Open Enrollment
Duration
16 måneder
Deltid
Pris
7,072 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment