Utfordre deg selv med vår progressive Postgraduate Diploma i International Healthcare Management som gir deg en systematisk og kritisk forståelse av ledelse og ledelsesteori, utfordringer og praksis innenfor et globalt helsemiljø.

Dette kurset introduserer deg til kompleksiteten i internasjonal helsetjenester, og dekker et bredt spekter av utfordrende og tankevekkende forretnings- og helsemessige emner.

Utviklet av fageksperter, ser dette avanserte programmet på prinsipper, teorier og praksis innen helsestyring. Det gir deg også muligheten til å lære om prosesser for policyutvikling, planlegging og levering av tjenester samtidig som man tar hensyn til kulturelle, etiske og sosiale problemer.

På dette kurset lærer du hvordan du kritisk analyserer, sammenligner og reflekterer over ulike nasjonale og internasjonale tilnærminger til helsestyring i forhold til eksterne kontekster, moderne problemer og påvirkninger. Du vil også kunne forstå tilnærminger til global helsestyring ved å knytte hver dag, personlig og fellesskapserfaring med ledelsesteori.

Etter fullført doktorgradsutdanning, tilbyr vi muligheten til å utvikle seg til å studere for en full mastergrad (utdelt etter 180 studiepoeng).

Læring og vurdering

Å studere på nettet gir deg frihet til å studere når og hvor det passer deg - hjemme, i lunsjtid eller andre steder har du internettilgang.

Alle våre online kurs har en veiledende studietid, som er en veiledning av hvor lenge kurset vil ta for å fullføre. Den faktiske varigheten kan være lengre eller kortere, avhengig av studiestart, studietilbud er valgt og modultilgjengelighet. Det er mulig å fullføre studiene dine raskere enn den veiledende kursvarigheten ved å fordoble modulene på bestemte tidspunkter; Imidlertid gjelder minimum studietid.

Alle våre kurs har vanlige startdatoer gjennom hele året. Vårt akademiske år er organisert i moduler, vanligvis med en eller to ukes pause mellom moduler og en strukturert tre-ukers pause for juleperioden. Studentene vil motta en kursplan i løpet av søknadsprosessen.

Undervisningsmetoder og stil

Siden vi er et 100% nettuniversitet, bruker vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en tradisjonell campus. Systemet sporer og styrer læringsprosessen i sanntid, og gir deg umiddelbar tilgang til dine læringsmateriell.

Denne læringsplattformen gjør det mulig for både studenter og veiledere å delta aktivt i sanntidssamtaler, og du kan lytte til, og se, leve forelesninger og seminarer over internett. Alle kursene leveres kun på engelsk.

Du støttes gjennom hele kurset av en egen studentrådgiver, og har mulighet til regelmessig å samhandle med medstudenter og veileder. For å sikre at du mottar den støtten du trenger fra din veileder, klipper vi våre klassestørrelser på 20 studenter.

evaluering

Vi vedtar en oppdragsbasert tilnærming til vurdering i stedet for eksamener. Vurderingen for forskerutdanning i internasjonal helseforvaltning er basert på en kombinasjon av skriftlig kurs.

Du er alltid klar over din nåværende foreløpige klasse rett fra starten av programmet, slik at du kan vurdere suksessen til dine nåværende studiemetoder og tydelig identifisere områder for å forbedre. Vi mener at denne gjennomsiktigheten gir deg den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av kurset ditt. Vi oppnår dette ved å:

  • Viser merkene dine tydelig i din karakterbok, som du kan se når du logger deg på læringsplattformen
  • Den raske arbeidsvinkelen vurderes for å sikre at karakterboken din alltid er oppdatert
  • vurdere arbeidet ditt gjennom hele modulen i stedet for å vente på slutten av årseksamenene
  • sørge for at du har regelmessig kontakt med studentrådgiveren din
  • Enkelheten og gjennomsiktigheten i utformingen av våre vurderingskriterier

Vi har også en policy for å sikre at arbeid levert av studenter er autentisk. I tillegg til at alt arbeid vurderes ofte, bruker vi et veletablert elektronisk overvåkingssystem for å kontrollere plagiering.

Karrieremuligheter

Dette Postgraduate Diploma i International Healthcare Management vil vise til nåværende og fremtidige arbeidsgivere at du har både lidenskap og dedikasjon til å studere online og fremskritt i din karriere som leder innen global helsetjenester.

Ledelseskunnskapen du vil få fra programmet vil tillate deg å gå videre i en rekke faglige miljøer, mens overførbare ferdigheter (inkludert kommunikasjon, kritisk tenkning og forskning) du vil utvikle, vil gi deg selvtilliten til å utvikle seg i nesten alle industri eller sektor.

Programmet kan føre til karriere innen sykehusadministrasjon, poliklinisk pleie og folkehelse, støttetjenestedirektører og mange flere roller i næringsliv og helse.

Vi er dedikert til å forbedre sysselsetting blant våre kandidater. Våre online kurs gir deg muligheten til å forbedre dine karrieremuligheter og inntjeningspotensial med en blanding av nøkkelferdigheter som er direkte overførbare til arbeidsplassen.

Inntakskrav

Vi har fleksible opptakskrav som ser på både din faglige og arbeidsbaserte erfaring, samt din motivasjon til å gjøre kurset. Det er to inngangsruter på vårt PG Dip International Healthcare Management-program:

1. Academic Entry Route

For å tilfredsstille Academic Entry Route krav til vårt PG Dip International Healthcare Management-program må du minst ha følgende kvalifikasjoner:

  • En bachelorgrad fra en godkjent institusjon som tilsvarer en britisk Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikasjon.

Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, IELTS (Academic) 6.5 eller tilsvarende. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikasjon, krever vi at studentene skal bestå en gratis engelsk engelsk test.

Du trenger ikke å bevise din kunnskap om engelsk hvis du er statsborger, eller hvis du har fullført en kvalifikasjon tilsvarende en britisk grad i, noen av disse landene.

2. Arbeidsopplevelsesrute

Vi anerkjenner at du kan få ferdigheter på mange forskjellige måter, og at tidligere akademiske resultater ikke er den eneste indikatoren for en søkeres evne. Derfor, hvis du ikke oppfyller de minimum akademiske standardene ovenfor, kan du fortsatt være kvalifisert til å registrere deg via vår arbeidsoppføringsrute.

For å tilfredsstille kravene til arbeidsopplevelsesveiledning for vårt PG Dip International Healthcare Management-program må du minst oppfylle følgende kriterier:

  • Minst fem års yrkeserfaring.
  • Engelsk språkferdighet bør være på et nivå som tilsvarer IELTS (Academic) 6.5.

Din søknad vil bli vurdert på individuell basis, med tanke på din motivasjon for å gjøre kurset, tidligere arbeidserfaring og andre relevante kvalifikasjoner som viser din evne til å fullføre programmet.

21-dagers pengene tilbake-garanti

Hvis du registrerer deg på vårt PG Dip International Healthcare Management-program, men bestemmer at online læring ikke er for deg, vil vi tillate deg å trekke tilbake innen 21 dager etter startdatoen oppgitt på tilbudsbrevet. Hvis du har betalt et innledende innskudd, vil du motta full refusjon.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 10 flere kurs fra University of Essex Online »

Sist oppdatert Desember 25, 2018
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
16 måneder
Deltid
Pris
7,271 GBP
Deadline