Vårt postgraduate Diploma i folkehelse er en avansert kvalifikasjon designet for å utstyre travle helsepersonell med anerkjent kvalifikasjon fra et topp britisk universitet mens du fortsetter å jobbe samtidig.

Den høyere grad i folkehelse gir en dypere forståelse av folkehelsen ved å inkorporerer det sentrale temaet epidemiologi.

Du vil bygge på den vesentlige kunnskapen som er oppnådd fra enheter innen folkehelsebeviset i folkehelsen, og utforske kjerne-epidemiologiske begreper for måling av sykdom og tolkning av befolkningsnivåhelseinformasjon.

Hvorfor studere dette emnet?

Kunnskap og ferdigheter du vil utvikle i dette kurset, vil hjelpe deg med å utvikle selvtillit til å måle og tolke befolkningsnivådata, som vil kombinere for å støtte din evne til å vurdere prioriteringer, fremme folkehelsen og vurdere de bredere determinanter av befolkningshelse.

Karriere destinasjoner

Som et diplom i folkehelseutdannet har du fått avansert kunnskap om folkehelse teori og metodene bak implementeringen, som vil gi mulighet for videre progresjon i din eksisterende folkehelsrolle eller for å komme inn i bransjen. Du vil også kunne seamlessly gå videre til vår Master of Public Health kurs.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 10 flere kurs fra University of Essex Online »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
16 måneder
Deltid
Pris
7,271 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato