Read the Official Description

Vårt postgraduate Diploma i folkehelse er en avansert kvalifikasjon designet for å utstyre travle helsepersonell med anerkjent kvalifikasjon fra et topp britisk universitet mens du fortsetter å jobbe samtidig.

Den høyere grad i folkehelse gir en dypere forståelse av folkehelsen ved å inkorporerer det sentrale temaet epidemiologi.

Du vil bygge på den vesentlige kunnskapen som er oppnådd fra enheter innen folkehelsebeviset i folkehelsen, og utforske kjerne-epidemiologiske begreper for måling av sykdom og tolkning av befolkningsnivåhelseinformasjon.

Hvorfor studere dette emnet?

Kunnskap og ferdigheter du vil utvikle i dette kurset, vil hjelpe deg med å utvikle selvtillit til å måle og tolke befolkningsnivådata, som vil kombinere for å støtte din evne til å vurdere prioriteringer, fremme folkehelsen og vurdere de bredere determinanter av befolkningshelse.

Karriere destinasjoner

Som et diplom i folkehelseutdannet har du fått avansert kunnskap om folkehelse teori og metodene bak implementeringen, som vil gi mulighet for videre progresjon i din eksisterende folkehelsrolle eller for å komme inn i bransjen. Du vil også kunne seamlessly gå videre til vår Master of Public Health kurs.

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by University of Essex Online »

Last updated June 4, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Open Enrollment
Duration
16 måneder
Deltid
Pris
7,072 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment