Gjør en forskjell i liv og velvære for barn og familier mens du fremmer din karriere med vår PgD Specialist Community Public Health Nursing (SCPHN). Samfunn har ulike behov og utfordringer - og vi har designet et program som vil forberede deg til å møte dem.

Som helsepersonell vil du ha muligheten til å tjene det felles gode daglig, og fremme bedre helse på individ-, gruppe- og fellesskapsnivå. Og på GCU får du en verdensklasse utdanning fra en institusjon med en lang historie med trening i feltet.

Vi hjelper deg med å utvikle ferdighetene du trenger for effektiv og effektiv omsorg, med en barn- og familie-sentrert tilnærming som gir både leverandører og pasienter. Med fokus på forebyggende og forebyggende omsorg, tar du en unik rolle i helsetjenesten, samarbeider med og oppfordrer nye foreldre og deres familier.

Du bruker leksjonene du lærer i GCUs vennlige, varierte og blomstrende samfunn for å bygge rapport, og tilbyr støtte og oppmuntring hvor du enn går.

Graduate prospekter

Med en Ph.D. Specialist Community Public Health Nurse (Health Visiting), vil du være fullt forberedt på å fremme i en givende ny karriere og få en positiv innvirkning på samfunnet ditt. Våre nyutdannede fullfører programmet med del 3 i registeret for sykepleie og jordemødre. Dette programmet tilbyr også en diskret Pathway innenfor MSc Health and Social Care.

Hva du vil studere

Forskning, folkehelse teori til sosial handling, forbedret helse-besøkende praksis; Moderne ledelse og endring, SCPHN konsolidering av praksis. Integrert gjennom modulene er sykepleier Prescribing V100.

progresjon

Dette programmet artikulerer som en diskret Pathway innenfor MSc Health and Social Care. Oppnåelse av MSc Helse og sosialhjelp vil bli tildelt etter vellykket gjennomføring av en Masters Research Dissertation.

Inntakskrav

Kun NHS-oppføring

Dette kurset er kun åpent for søkere med støtte fra NHS-styret via NHS SHOW.

Typiske opptakskrav

UK Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende), Nursing and Midwifery Council første nivå registrert; Øv lærerens tilgjengelighet.

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

engelske språk

Faglig IELTS-score på 7,0 (eller tilsvarende) uten element under 7.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjemme: £ 4000
  • RUK: £ 4000
  • EU: £ 4000
  • Internasjonalt: n / a

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
4,000 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline