Read the Official Description

Psykisk helse sykepleiere omsorg for mennesker som lider av ulike psykiske helseforhold og deres familie og omsorgspersoner å tilby hjelp og støtte i å håndtere tilstanden. Selv om det kan være krevende og intenst arbeid, kan det også være svært givende.

Psykisk sykepleie er et stadig utviklende felt, med så mange som en av fire personer antas å oppleve noen psykiske tilstander hvert år. Mental Health Nursing Programmet på LSBU er designet for å utstyre deg med ferdigheter og kompetanse for å møte utfordringene med å gi effektiv mental helse.

Gjennom hele kurset får du praktisk erfaring i et bredt spekter av pasient- og samfunnsinnstillinger, som gjenspeiler mangfoldet av psykiske helse-spesialiteter. Dette kan omfatte akutt psykiatri, psykisk psykisk helse, rettsmedisinske psykiatri, spiseforstyrrelser, avhengighet og rehabilitering.

Dette kurset utruster deg med ferdighetene til å jobbe med et variert spekter av psykisk helse sykepleier roller over en rekke innstillinger, inkludert NHS og privat helsevesenet sektor.

Du vil være medfølende med mye tålmodighet og evnen til å forbli rolig under press, med reserver av mental utholdenhet. Eksepsjonell personlighet, det er viktig å kommunisere klart med personer fra ulike bakgrunner. De viktigste ressurshelsetjenestene må trekke på seg selv og hvordan de engasjerer seg effektivt med tjenesten.

Finn ut om Mental Health Nursing hos LSBU fra våre egne studenter og ansatte:

Suksess på dette kurset gjør at du er kvalifisert til å registrere deg som psykisk sykepleier hos Nursing and Midwifery Council (NMC).


På toppen av MSc

Ved å fullføre en avhandling (et utvidet og selvstendig skriftlig forskning) etter oppgradering som registrert sykepleier, vil du kunne få en Masters. Studenter som har fullført PgDip RN-kurset, har opptil fire år for å fullføre avhandlingsmodulen via deltidsstudie.


akkrediteringer


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

Du vil bli undervist separat fra de treårige studenter og vil studere følgende:

År 1

 • Bedre kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Bygge praksis ferdigheter for mental helse sykepleie
 • Biovitenskap og anvendt biologi for psykisk helse
 • Terapeutisk psykofarmakologi

År 2

 • Forbedre opplæringsevner for psykisk sykepleie
 • Arbeider med komplekse saker i psykisk helse
 • Menneskelige relasjoner og det kliniske praksismiljøet
 • Forskning innen helse og sosial omsorg


arbeidsevne

Dette kurset vil utstyre deg med ferdighetene til å jobbe med et mangfoldig utvalg av mental helse sykepleier roller over en rekke innstillinger, inkludert NHS og privat helsevesenet sektor. Vellykket gjennomføring av emnet oppfyller kravene til kandidater for å kunne registrere seg hos Nursing and Midwifery Council (NMC) som Registrert Sykepleier - Mental Helse. Nyutdannede fra dette kurset har gått på en rekke sykepleierutøverrolle innen psykisk sykepleie.


Rolle og ansvar

Daglig arbeider arbeidet i stor grad med å arbeide i samfunnet og sykehusene tar på seg en rekke oppgaver - fra å gi pasientmedisinering, til å vurdere og støtte pasientens behov.

Med erfaring er det flere muligheter for spesialisering etter hvert som karrieren utvikler seg - for eksempel alkohol- eller stoffmisbruk, rettsmedisinsk psykologi, psykoterapeutisk inngrep eller arbeid med lovbrytere.


Arbeidstid og lønn

Timer kan være krevende for sykepleiere. Lange skift, u sosiale timer og muligens kalt til arbeid i siste øyeblikk er alle vanlige. Lønn starter rundt 21.000 kroner. Men med karriereutvikling og utviklet erfaring, kan dette strekke seg til godt over £ 50,000.


Karriere fremgang

Som utdannet av dette kurset vil du kunne søke om videre studier på høyere nivå. Når du får et betydelig nivå av yrkeserfaring, vil du kunne vurdere vår deltid MSc kognitiv atferdsterapi og MSc mental helse praksis (eldre mennesker). Finn ut mer om disse kursene gjennom vårt online CPPD prospekt.


Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


plasseringer

Tid brukt på plassering

I løpet av kurset vil du bruke 50% av tiden din i studiet og 50% i klinisk praksis innenfor et bredt spekter av helsetjenester. En klinisk praksisplassering lar deg sette teori i praksis ved å jobbe med en rekke helsepersonell i kliniske situasjoner for å utvikle ferdigheter, kunnskaper og erfaring som kreves for å bli en kompetent sykepleier. Selv om det i utgangspunktet utfordrende er praksis er læring et av de mest interessante og spennende aspektene ved å lære å være sykepleier.


Kliniske innstillinger

På LSBU vil du oppleve en rekke kliniske innstillinger som NHS akutte Trusts, lokalsamfunn, uavhengige sektorer og frivillige organisasjoner.

Eksempler på nåværende plasseringsområder:

 • Camden og Islington NHS Foundation Trust for studenter basert på vår Southwark campus
 • South London og Maudsley NHS Foundation Trust for studenter basert på vår Southwark campus
 • Vi er stolte over å være den eneste leverandøren for North East London Foundation Trust (NELFT). Havering studenter er plassert i denne Trust.


Struktur av plasseringer

Plasseringer er spredt over de to årene:

Din første kliniske plassering er utformet for å introdusere deg til å jobbe i en profesjonell setting og utvikle essensiell omsorg og grunnleggende vurderingsferdigheter, infeksjonskontroll og lære om å beskytte sårbare mennesker.

Du vil da bygge videre på denne erfaringen og ta på seg mer ansvar, utvikle dine kliniske resonnementskunnskaper og begynne å ta vare på små grupper av pasienter som gjør selvsikker, proaktive beslutninger for helse og ledelse med mindre tilsyn.

Du vil også kunne velge en spesialitet (for eksempel å arbeide med kliniske sykepleierspesialister, spesialisttjenester eller uavhengige og tredje sektorleverandører) eller en annen omhyggelig kontekst (f. Eks. Fengsel, privat helsefasilitet, sosial omsorg, veldedighet, hospice etc. ), eller en levet opplevelse av en viss tilstand (f.eks. veldedighetsarbeid, omsorgsskygge, etc.)


Støttet av en mentor

Mens vi i klinisk plassering sikrer at våre sykepleiere får kontinuerlig støtte og veiledning fra en dedikert mentor og praksis læringsgrupper bestående av forelesere og utøvere.


fasiliteter

Rådgivning og kommunikasjonssuite

Vår rådgivnings- og kommunikasjonspakke er det ideelle stedet for psykisk helse- og læringshemmede studenter til rollespill realistiske arbeidsbaserte scenarier. Den inneholder to tilstøtende rom med enveisvindu og lydkobling, som gjør det mulig for elevene å øve en-til-en-situasjoner med "klienter" mens de overvåkes av lærerpersonalet i det tilstøtende rommet.


Inntakskrav

Søkere vil bli vurdert på individuell basis, men vil normalt kreve:

 • En bachelorgrad med minimum 2: 2 klassifisering. Kandidater uten helse eller vitenskap relatert grad er pålagt å fullføre en Life Sciences arbeidsbok pakke for å tilfredsstille Life Sciences-elementet i APL porteføljen.
 • I samsvar med kravene til Nursing and Midwifery Council (NMC), er matematikk og engelsk GCSEs / ekvivalent (ved C eller over) også påkrevd.


Attributter og verdier

Sykepleie er en svært konkurransedyktig karriere, og det er viktig at du gjør et høykvalitetsprogram til oss. Her er noen tips om hvilke egenskaper, ferdigheter og verdier vi ideelt ser etter i en LSBU sykepleier student:

 • Møt de nødvendige opptakskravene til LSBU sykepleie kurs
 • Har en god forståelse av grunnleggende ferdigheter i tal og ferdigheter
 • Upåklagelig kommunikasjon, omsorg og hjelpende ferdigheter
 • Kunne jobbe som en del av et lag, så vel som selvstendig
 • Pålitelig, tålmodig og forståelse
 • Motivert
 • Dedikert til en karriere i sykepleie og fullt ut forstår ansvaret for rollen
 • Personlige kvaliteter og verdier i tråd med de som forventes av NHS grunnloven.


Akkreditering av tidligere læring (APL)

Alle søkere er pålagt å gjøre krav på APL. Du kan søke om APL gjennom både sertifisert læring og produksjon av en portefølje for å demonstrere oppnåelse av programutfall for programmet du har søkt om gjennom erfaring. Hvis du blir tilbudt et sted på kurset, får du veiledende notater for å hjelpe deg med å bygge dette.


Intervjuer og vurderinger

Som en del av utvelgelsesprosessen forventes det å foreta en datamaskinbasert vurdering på campus som identifiserer dine egenskaper for sykepleie og gir deg en indikasjon på ulike scenarier du måtte møte. Du vil også bli bedt om å fullføre et intervju og numeracy og leseferdighetstest. Sterk

Nummer- og leseferdighet er viktig for sykepleiere.

Last ned og trene våre prøveprøver:

Hvis du tilbys et sted, må du fullføre både en DBS- og helseskontroll og gi bevis på vanlige oppholdskrav og tilfredsstillende referanser. Et gyldig pass er nødvendig for innmelding.


engelske språk

De som ikke er engelskspråklige, må oppnå minimumskrav på 7,0 totalt eller tilsvarende, med minst 7,0 i lyttings- og leseavsnittene og ikke mindre enn 7,0 i skrift- og snakkeseksjonene for det internasjonale engelskspråketestresultatet (IELTS ) på tidspunktet for søknaden.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltids UK / EU-avgift: £ 9250; Internasjonalt gebyr: £ 13125
Deadline
By locations
By date