Les den offisielle beskrivelsen

Eksepsjonelt givende

Psykisk sykepleie er et stadig utviklende felt, med så mange som en av fire personer opplever et psykisk helseproblem hvert år. Vi hjelper deg med å møte utfordringene med effektiv behandling av psykisk helsevern.

Du får opplæringsopplevelse i et bredt spekter av pasienter og samfunnsinnstillinger, og reflekterer mangfoldet av psykiske helse-spesialiteter. Dette kan inkludere akutt psykiatri, psykisk helse for barn og ungdom, rettsmedisinske psykiatri, spiseforstyrrelser, rusmiddelbruk og rehabilitering.

Hvorfor Mental Health Nursing at LSBU?

 • Vi har levert høy kvalitet, avansert sykepleieutdanning i over 20 år.
 • Suksess på dette kurset gjør at du er kvalifisert til å registrere deg som psykisk sykepleier hos Nursing and Midwifery Council (NMC).
 • No.1 i Storbritannia for kandidatprospekter i sykepleie (Complete University Guide 2019).

akkrediteringer

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Noen obligatoriske ferdighets sesjoner kan finne sted om kvelden.

Du vil bli undervist separat fra de treårige studenter og vil studere følgende:

År 1

 • Bedre kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Bygge praksis ferdigheter for mental helse sykepleie
 • Biovitenskap og anvendt biologi for psykisk helse
 • Terapeutisk psykofarmakologi

År 2

 • Forbedre opplæringsevner for psykisk sykepleie
 • Arbeider med komplekse saker i psykisk helse
 • Menneskelige relasjoner og det kliniske praksismiljøet
 • Forskning innen helse og sosial omsorg

På toppen av MSc

Du vil kunne få en mastergrad ved å fullføre en avhandling. Studenter som fullfører PgDip RN-kurset, har opptil fire år for å fullføre avhandlingsmodulen via deltidsstudie.

arbeidsevne

Dette kurset vil utstyre deg med ferdighetene til å jobbe i et mangfoldig utvalg av mental helse sykepleier roller over en rekke innstillinger, inkludert NHS og privat helsevesen sektor. Vellykket gjennomføring av emnet oppfyller kravene til kandidater for å kunne registrere seg hos Nursing and Midwifery Council (NMC) som Registrert Sykepleier - Mental Helse. Nyutdannede fra dette kurset har gått på en rekke sykepleierutøverrolle innen psykisk sykepleie.

Rolle og ansvar

I dag involverer rollen i hovedsak arbeid i samfunnet og sykehusene tar på seg en rekke oppgaver - fra å gi pasientmedikamenter, til å vurdere og støtte pasientens behov.

Med erfaring er det flere muligheter for spesialisering etter hvert som karrieren utvikler seg - for eksempel alkohol- eller stoffmisbruk, rettsmedisinsk psykologi, psykoterapeutisk inngrep eller arbeid med lovbrytere.

Karriere fremgang

Som utdannet fra dette kurset vil du kunne søke om videre studier på høyere nivå. Når du får et betydelig nivå av yrkeserfaring, vil du kunne vurdere vår deltid MSc Cognitive Behavior Therapy og MSc Mental Health Practice (Eldre People).

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Profesjonelle linker

Vi holder faglige lenker med mange institusjoner, blant annet:

 • Mental Health Nurse Academics UK
 • Royal College of Nursing: se deres fagguide og avansert sykepleierutøverforum
 • Stiftelsen for sykepleiestudier
 • England senter for praksisutvikling

Dette kurset er akkreditert av Nursing and Midwifery Council, som regulerer sykepleiere og jordmødre i England, Wales, Skottland, Nord-Irland og øyene.

plasseringer

Tid brukt på plassering

I løpet av kurset vil du tilbringe 50% av din tid involvert i den akademiske studien og 50% i klinisk praksis innenfor et bredt spekter av helsetjenester. En klinisk praksisplassering lar deg sette teori i praksis ved å jobbe med en rekke helsepersonell i kliniske situasjoner for å utvikle ferdigheter, kunnskaper og erfaring som kreves for å bli en kompetent sykepleier. Selv om det i utgangspunktet utfordrende er praksis er læring et av de mest interessante og spennende aspektene ved å lære å være sykepleier.

Kliniske innstillinger

På LSBU vil du oppleve en rekke kliniske innstillinger som NHS akutte Trusts, lokalsamfunn, uavhengige sektorer og frivillige organisasjoner.

Eksempler på nåværende plasseringsområder:

 • Camden og Islington NHS Foundation Trust for studenter basert på vår Southwark campus
 • South London og Maudsley NHS Foundation Trust for studenter basert på vår Southwark campus
 • Vi er stolte over å være den eneste leverandøren for North East London Foundation Trust (NELFT). Havering studenter er plassert på denne Trust

Struktur av plasseringer

Plasseringer er spredt over de to årene:

Din første kliniske plassering er utformet for å introdusere deg til å jobbe i en profesjonell setting og utvikle essensiell omsorg og grunnleggende vurderingsferdigheter, infeksjonskontroll og lære om å beskytte sårbare mennesker.

Du vil da bygge videre på denne erfaringen og ta på seg mer ansvar, utvikle dine kliniske resonnementskunnskaper og begynne å ta vare på små grupper av pasienter som gjør selvsikker, proaktive beslutninger for helse og ledelse med mindre tilsyn.

Du vil også kunne velge en spesialitet (for eksempel å arbeide med kliniske sykepleierspesialister, spesialisttjenester eller uavhengige og tredje sektorleverandører) eller en annen omhyggelig kontekst (f. Eks. Fengsel, privat helsefasilitet, sosial omsorg, veldedighet, hospice etc. ), eller en levet opplevelse av en viss tilstand (f.eks. veldedighetsarbeid, omsorgsskygge, etc.)

Støttet av en mentor

Mens vi i klinisk plassering sikrer at våre sykepleiere får kontinuerlig støtte og veiledning fra en dedikert mentor og praksis læringsgrupper bestående av forelesere og utøvere.

Undervisning og læring

Du vil bli undervist av forelesere opplært i CAT, CBT, DBT, Mindfulness-basert kognitiv terapi, psykodynamisk rådgivning og åpen dialog. Du vil bli introdusert og gitt en god jording i en rekke bio-psykososiale tiltak og de nyeste banebrytende behandlingsmetoder som brukes i NHS.

Personlig veiledning

Som helsepersonell vil du bli tildelt en navngitt veileder i løpet av de første tre ukene på LSBU. Tutorens rolle er å være din primære kontakt for faglig og faglig utviklingsstøtte.

Din veileder vil støtte deg for å få mest mulig ut av din tid på LSBU, gi råd og skilting til andre kilder til støtte på universitetet. De burde være den første personen ved universitetet som du snakker med hvis du har problemer som påvirker arbeidet ditt. Disse kan være akademiske, økonomiske, helsemessige eller en annen type problem.

Du vil ha avtaler med din personlige veileder etter hver plassering i 30 minutter gjennom hele kurset. Du kan kontakte din veileder for ytterligere støtte eller arrangere møter via e-post.

Inntakskrav

Søkere vil bli vurdert på individuell basis, men vil normalt kreve:

 • En bachelorgrad med minimum 2: 2 klassifisering. Kandidater uten helse eller vitenskap relatert grad er pålagt å fullføre en Life Sciences arbeidsbok pakke for å tilfredsstille Life Sciences-elementet i APL porteføljen.
 • I samsvar med kravene til Nursing and Midwifery Council (NMC), er matematikk og engelsk GCSEs / ekvivalent (ved C eller over) også påkrevd.

Attributter og verdier

Sykepleie er en svært konkurransedyktig karriere, og det er viktig at du gjør et høykvalitetsprogram til oss. Her er noen tips om hvilke egenskaper, ferdigheter og verdier vi ideelt ser etter i en LSBU sykepleier student:

 • Møt de nødvendige opptakskravene til LSBU sykepleie kurs
 • God forståelse av grunnleggende ferdigheter i tal og ferdigheter
 • Upåklagelig kommunikasjon, omsorg og hjelpende ferdigheter
 • Kunne jobbe som en del av et lag, så vel som selvstendig
 • Pålitelig, tålmodig og forståelse
 • Motivert
 • Dedikert til en karriere i sykepleie og fullt ut forstå ansvaret for rollen
 • Personlige kvaliteter og verdier i tråd med de som forventes av NHS grunnloven.

Akkreditering av tidligere læring (APL)

Alle søkere er pålagt å gjøre krav på APL. Du kan søke om APL gjennom både sertifisert læring og produksjon av en portefølje for å demonstrere oppnåelse av programutfall for programmet du har søkt om gjennom erfaring. Hvis du blir tilbudt et sted på kurset, får du veiledende notater for å hjelpe deg med å bygge dette.

Intervjuer og vurderinger

Som en del av utvelgelsesprosessen vil du bli forventet å delta i et MMI-intervju.

Hvis du tilbys et sted, må du fullføre både en DBS- og helseskontroll og gi bevis på vanlige oppholdskrav og tilfredsstillende referanser. Et gyldig pass er nødvendig for innmelding.

engelske språk

For de som ikke er engelskspråklige, må de ha en minimumspoengsum på totalt 7,0 eller tilsvarende med minst 7,0 i lyttings- og leseavsnittene og ikke mindre enn 7,0 i skrift- og snakkeseksjonene for det internasjonale engelskspråketestresultatet (IELTS ) på tidspunktet for søknaden.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Selv om dette er en postgraduate kurs, gjelder alle studenter til Universitetet og Høyskoler Admissions Service (UCAS). Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er gitt på vår Hvordan søke nettside for studenter.

Når du lager UCAS-søknaden din, må du søke om det valgte feltet til pleiepraksis.

Forbered deg på å starte

DBS

Du må erklære eventuelle tidligere overbevisninger, forholdsregler, advarsler eller påminnelser gjennom Disclosure and Barring Service (DBS). Finn ut mer om DBS-prosessen for søkere.

For å se når og hvis overbevisninger og advarsler fjernes fra DBS-sertifikatet, kontroller du filtreringsreglene for kriminalattestkontrollsertifikatene.

Innmelding og velkomst uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på våre nye studenters sider.

Arbeids helse

Vennligst les vår guide til immunisering, screening og helse clearance.

Hvis du har møtt betingelsene for tilbudet, og last ned et online medisinsk spørreskjema. Dette vil gå til vår nåværende helsepersonell. Du kan bare registrere deg på kurset ditt når dette er fullført.

Vaksinasjons screening

Før du registrerer deg på kurset, ta GP-vaksinen og skjermbildet (PDF-fil 117 KB) til legen din for at de skal fullføre, signere og stemple.

Når du har registrert deg, ta skjemaet til møtet med helsepersonell, slik at sykepleieren kan sjekke immuniseringsstatusen din og bekrefte dette for din plassering. Hvis du ikke fullfører arbeidshelseprosessen, kan du ikke gå på plassering, og dette kan skade din fortsettelse på kurset ditt.

Holidays

Dine ferieperioder vil ikke følge den vanlige universitetsplanen på grunn av plasseringer. Du vil motta flere detaljer når du starter kurset.

Øv plasseringer

De fleste helse- og sosialfaglige praksisplasseringer vil fungere utenfor vanlig arbeidstid, f.eks. Kvelder, netter, helger og helligdager.

Uniform

De fleste plasseringer vil kreve at du bærer uniform på plassering eller i løpet av noen praktiske økter i våre ferdighetslaboratorier. Dette vil bli gitt sammen med et formelt navnemerken.

Du må betale for eventuelle ekstra eller erstatning uniformer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 76 flere kurs fra London South Bank University »

Sist oppdatert February 23, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
Heltidsansatt 1 års opplæring EU / Hjemme studenter: £ 9,250. Heltidsansatt 1 års undervisning Internasjonale studenter: £ 23,125
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 4, 2021
Søknadsfrist

Sept. 23, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 4, 2021