Les den offisielle beskrivelsen

Dette er et helse-CPD-kurs for registrerte sykepleiere som ønsker å administrere lag av sykepleiere som arbeider i en primæromsorgsinnstilling.

Vi har vellykket vår distriktssykdomsprogrammer i 2013, i tråd med dagens endringer som skjer i den nasjonale helsetjenesten og som svar på våre interessenters behov. Interessenter ba om at ansatte trenger et bestemt sett med ferdigheter, kunnskaper og kompetanse til å jobbe effektivt i primærhelsetjenesten, spesielt behovet for mer avansert forskrift som vil sikre at pasienter med langsiktige forhold kan administreres hjemme. Sykepleiere jobber ofte alene og i en rekke innstillinger som ikke er satt opp som helsemiljøer, tar komplekse beslutninger om pasientbehandling og håndterer en rekke samarbeidsrelasjoner og fagfolk.

Det er av disse grunnene at vi tilbyr følgende Pathways :

 • PgDip District Sykepleie med V100
 • PgDip District Nursing med V300

Skal jeg ta en BSc (Hons) eller PgDip-kvalifikasjonen?

Avhengig av nivået på dine eksisterende kvalifikasjoner, vil du enten gjennomføre BSc (Hons) kurset eller PgDip-kvalifikasjonen. Hvis du er kvalifisert som sykepleier med bachelorgrad, bør du ta dette kurset - PgDip. Hvis du er kvalifisert som en sykepleier med en bachelor Diploma, bør du ta BSc (Hons) Primary Care District Nursing programmet.

akkrediteringer

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

PgDip District Nursing (V300)

 • Utvikling av profesjonell praksis for distriktssykdommer 1 (20 studiepoeng L7)
 • Utvikling av profesjonell praksis for distriktssykdommer 2 (20 studiepoeng L7)
 • Avanserte evalueringsevner for klinisk praksis (20 studiepoeng L7)
 • Ikke-medisinsk forskrift (V300) (60 studiepoeng L7)

PgDip Nursing (V100)

 • Utvikling av profesjonell praksis for distriktssykdommer 1 (20 studiepoeng L7)
 • Utvikling av profesjonell praksis for distriktssykdommer 2 (20 studiepoeng L7)
 • Avanserte evalueringsevner for klinisk praksis (20 studiepoeng L7)
 • Prescribing fra samfunnsutøvere formular (V100) (10 studiepoeng nivå 6)
 • Prescribing i praksis (V100) (10 studiepoeng L6)
 • I tillegg to valgfrie moduler som oppfyller personlige og faglige krav fra cppd-porteføljen til å ligne 40 studiepoeng.

arbeidsevne

Distriktssykepleiere er nøkkelkoordinatorer av omsorg og er dermed best egnet til å støtte pasienter og deres omsorgspersoner for å utvikle strategier for å håndtere sine omsorgsbehov samtidig som de er våken for tegn på forverring eller behov for mer støtte.

En rekke sentrale politiske tiltak har informert utviklingen av læreplanen for å løse treningen til formålet med en moderne distrikts sykepleier som arbeider i primærhelsetjenesten.

Roller og krav utvikler seg kontinuerlig og kurset produserer utøvere som ikke bare er klinisk kompetente på spesialnivå, men er også visjonære, innovative, i stand til å løse, lede og administrere både ansatte og ressurser.

Å oppnå en av prisen som tilbys vil gi deltakerne muligheter til å utvikle seg i egen rolle og søke salgsfremmende muligheter.

Profesjonelle linker

Helse- og omsorgsskolen har forbindelser med et stort antall verdensberømte helse- og sosialhjelpsleverandører som har bidratt til utviklingen av dette programmet og støtter studenter gjennom hele programmet.

Dette programmet er akkreditert av Nursing and Midwifery Council.

Nursing og obstetrics Council regulerer sykepleiere og jordmødre i England, Wales, Skottland, Nord-Irland og øyene.

Undervisning og læring

Undervisnings- og læringsstrategier vil omfatte forelesninger, gruppearbeid, seminarer, blandet læring, opplæring, diskusjonsgrupper og kliniske ferdigheter, samt en rekke vurderinger.

Inntakskrav

Søkere må være registrerte sykepleiere på NMC-registret for å søke om dette kurset.

Normalt vil kandidatene bli pålagt å ha en bachelorgrad tilsvarende ærekurs 2: 1 i andre klasse.

Søkere må ha sponsing fra en arbeidsorganisasjon som gir en praksisplassering og praksislærer for å oppfylle NMC-standarder.

To års klinisk erfaring er også ønsket. Alle søkere krever ledelsesstøtte for å studere dette kurset.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Studentene må sponses eller utstasjoneres av samfunnsorganisasjoner for å møte kravene til Nursing and Midwifery Council (NMC) for praksis vurdering.

En sentralisert prosess for rekruttering er ikke lenger på plass gjennom The London Deanery. Fra september 2014 utføres all rekruttering til dette kurset i fellesskap av sponsing av NHS Trusts og LSBU. Prosessen med å søke er:

 1. Identifiser den tilliten du vil bli sponset av. Alle sponsringsmuligheter er annonsert på NHS-jobber og Trusts ledige stillinger på deres nettsted i løpet av mai 2014 når du skal søke.
 2. På søknadsskjemaet oppgir du London South Bank University University of London South Bank University som ditt universitet.
 3. Merk at det ikke er et eget søknadsskjema via LSBU når du fyller på søknadsskjemaet ditt på NHS-jobber eller Trust-nettsiden. Sørg for at du klart oppgir utdanningen din for å vise at du oppfyller opptakskravene.
 4. Vellykkede søkere inviteres til et intervju med et panel bestående av både Trust og LSBU representanter. Intervjuer vil bli avholdt over en tre ukers periode, fra 9. juni 2014.
 5. Kandidater som lykkes i intervju, vil bli sendt et tilbud fra Universitetet.

Tilleggsinformasjon

London er delt inn i tre lokale opplærings- og opplæringsstyrelser (LETBs), og hver har et annet antall muligheter for sponsing tilgjengelig over de tillitene de dekker, som ble annonsert tidlig i mai 2014.

Søkere kan søke på mer enn en Trust, men søkere må ikke godta mer enn ett tilbud hvis det lykkes. For søkere som blir utnevnt til kurset av sine arbeidsgivere som deres sponsor, kontakt kursdirektør, Sue Boran, hvis du ikke trenger å ha et formelt intervju.

Avgifter og finansiering

Studentene må sponses eller utstasjoneres av samfunnsorganisasjoner for å møte kravene til Nursing and Midwifery Council (NMC) for praksis vurdering.

Det finnes en rekke distriktssykdomsprogrammer du kan velge.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program undervist i:
Engelsk

Se 76 flere kurs fra London South Bank University »

Sist oppdatert February 23, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Søknadsfrist

Sept. 23, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 5, 2020