Les den offisielle beskrivelsen

Barnepasienter omsorg for barn og unge fra fødsel til 18 år på sykehus og i samfunnet. Barn og unge kan presentere seg med en rekke forhold, fra fødselsskader, ulykker og skader, til livbegrensende eller kritiske sykdommer eller som kan resultere i barns død. Barnas sykepleiere jobber i samarbeid med barnet / ungdommen, deres foreldre og omsorgspersoner, involverer dem i planlegging og levering av barnets omsorg og behandling. Barnehelsetjenestene, i samarbeid med andre fagfolk, streber etter å fremme helse hos barn og unge for å sikre at de går inn i voksenlivet i god helse.

Dette nyskapende og intensive toårige kurset rettet mot studenter med en eksisterende grad (2: 2 eller høyere) vil utstyre deg med kunnskap og ferdigheter til å vurdere og forvalte barneverns behov for barn og familier, inkludert de med akutt og langvarig termiske forhold. Kurset skal også utvikle evner til å vurdere de bredere aspektene ved å påvirke barnas helsebehov, forberede deg på fremtidig lederskap i et forandrende og utfordrende helsesystem.

Du vil oppleve en rekke kliniske innstillinger som NHS akutte Trusts, fellesskapssteder, uavhengig sektor og frivillige organisasjoner. Praksisopplevelse er oppnådd i flere verdensberømte sentrale og ytre London sykehus, inkludert:

 • Barts Health NHS Trust
 • Evelina London Children's Hospital
 • Great Ormond Street Hospital for Children NHS Foundation Trust
 • Variety Children's Hospital ved King's College Hospital NHS Foundation Trust
 • University College London Sykehus NHS Foundation Trust

Du vil bli tildelt et av disse sykehusene som vertens tillit i løpet av kurset.

Suksess på dette kurset gjør at du er kvalifisert til å registrere deg som barnehelsepersonell hos Nursing and Midwifery Council (NMC).

På toppen av MSc

Ved å fullføre en avhandling (et utvidet og selvstendig skriftlig forskning) etter oppgradering som registrert sykepleier, vil du kunne få en mester. Studenter som har fullført PgDip RN-kurset, har opptil fire år for å fullføre avhandlingsmodulen via deltidsstudie.

akkrediteringer

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Noen obligatoriske ferdighets sesjoner kan finne sted om kvelden.

Du vil bli undervist separat fra de treårige studenter og vil studere følgende:

År 1

 • Bedre kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Anvendt anatomi og fysiologi for barn og unge
 • Grunnleggende begreper om omsorg for barn, unge og familier
 • Bygge praksis ferdigheter for barns sykepleie

År 2

 • Forbedre opplæringsevner for barnas sykepleie
 • Ta vare på det kritisk syke barnet og den unge personen
 • Anvendt farmakologi og medisinoptimalisering i barnepleie
 • Forskning innen helse og sosial omsorg

arbeidsevne

Barnas sykepleie som karriere

Daglige oppgaver for barnepasser er varierte; fra administrering av narkotika og injeksjoner, innspilling av observasjoner på vitale tegn som puls og temperatur, forklare behandlinger og prosedyrer for å få samtykke fra foreldre / foresatte.

Med erfaring er det flere muligheter for spesialisering når karrieren utvikler seg - for eksempel rådgivning, intensiv omsorg, kreftomsorg, barnevern, ambulant omsorg, ortopedikk og astma.

Arbeidstid og lønn

Timer kan være krevende for pediatriske sykepleiere. Lange skift, u sosiale timer og muligens kalt til arbeid i siste øyeblikk er alle vanlige. Barnas sykepleier starter med en lønn på rundt 21.000 kroner. Men med karriereutvikling og utviklet erfaring kan dette strekke seg til godt over £ 50.000.

Karriere fremgang

Alle kandidater tilbys muligheten til å søke om ansettelse hos NHS Trusts og sykehus hvor de fikk erfaring under trening når innlegg er tilgjengelige. Kurset har en utmerket rekord i høyere utdanning, inkludert arbeid i utlandet og dekker en rekke kvalifiserte sykepleierstillinger.

Vellykkede kandidater fra PgDip kan fylle opp en MSc i ett år og vil være kvalifisert til å studere en rekke videre spesialist postgraduate Pathways . Med videre erfaring er avansert praksis tilgjengelig på masternivå med potensial til å gå videre til doktorgradsstudier. Finn ut mer om faglige utviklingsmuligheter gjennom vårt online CPPD prospekt.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Profesjonelle linker

Barnas sykepleiere jobber i et barnsentert og multifaglig team, noe som gjenspeiles i ulike personer som bidrar til kurset. Eksperthøyttalere inkluderer servicebrukere, for eksempel foreldre og veldedige organisasjoner, ekspertutøvere og andre ledende fagfolk innen barnehelse og barnepleie.

Nursing og obstetrics Council regulerer sykepleiere og jordmødre i England, Wales, Skottland, Nord-Irland og øyene.

plasseringer

Tid brukt på plassering

I løpet av kurset vil du tilbringe 50% av din tid involvert i akademisk studie og 50% i klinisk praksis innenfor et bredt spekter av helsetjenester. En klinisk praksisplassering lar deg sette teori i praksis ved å jobbe med en rekke helsepersonell i kliniske situasjoner for å utvikle ferdigheter, kunnskaper og erfaring som kreves for å bli en kompetent sykepleier. Selv om det i utgangspunktet utfordrende er praksis er læring et av de mest interessante og spennende aspektene ved å lære å være sykepleier.

Kliniske innstillinger

LSBU er tilknyttet de beste undervisningssykehusene og tillitene i London, inkludert Great Ormond Street Hospital (GOSH). På LSBU vil du oppleve en rekke kliniske innstillinger som NHS akutte Trusts, lokalsamfunn, uavhengige sektorer og frivillige organisasjoner. Du vil også gjennomgå en plassering i samfunnet.

Vi er stolte av å samarbeide med:

 • Great Ormond Street Hospital for Children NHS Trust
 • University College London Sykehus NHS Foundation Trust
 • Chelsea og Westminster Hospital NHS Foundation Trust
 • Evelina London Children's Hospital på Guy og St. Thomas 'NHS Foundation Trust
 • Variety Children's Hospital ved King's College Hospital NHS Foundation Trust
 • Barking, Havering og Redbridge University Hospitals NHS Trust
 • Barts Health NHS Trust

Struktur av plasseringer

Plasseringer er spredt over de to årene:

Dine opprinnelige plasseringer er utformet for å introdusere deg til å jobbe i en profesjonell setting og utvikle essensiell omsorg og grunnleggende vurderingsferdigheter, infeksjonskontroll og lære om å beskytte sårbare mennesker.

Du vil da bygge videre på erfaringen fra år ett og begynne å ta på seg mer ansvar, utvikle dine kliniske resonnementskompetanse og begynne å ta vare på små grupper av pasienter som gjør selvsikker, proaktive beslutninger for helse og ledelse med mindre tilsyn.

Du vil også ha mulighet til å velge en valgfri valgperiode på fire uker hvor du kan velge en spesialitet (for eksempel å jobbe med kliniske sykepleierspesialister, spesialisttjenester eller uavhengige og tredje sektorleverandører) eller en annen sammenheng med omsorg (f. Eks. Fengsel, privat helse omsorgsfasilitet, sosial omsorg, veldedighet, hospice osv.), eller en levetid opplevelse av en viss tilstand (f.eks. veldedighetsarbeid, skygge av karriere osv.) I løpet av ditt siste år vil du kreve mindre tilsyn og vil være ansvarlig for en liten gruppe av pasientene.

Støtte fra en mentor

Mens vi i klinisk plassering sikrer at våre sykepleiere får kontinuerlig støtte og veiledning fra en dedikert mentor og praksis læringsgrupper bestående av forelesere og utøvere.

fasiliteter

Barnepleiefaglaboratorier

For våre barnehagekurs har vi to barns ferdighetslaboratorier. Disse ferdighetslaboratoriene er satt opp som pleieavdelinger og brukes av alle elevsykepleiere gjennom hele studietiden på campus på LSBU. De lærer manuell håndtering av pasienter, grunnleggende livsstilevner og ferdigheter som er spesifikke for sykepleieområdet.

SimMan

Sykepleierne har simulatormannequins; SimMan, SimBaby og SimMom. Disse livsstil mannequins er datastyrte og kan programmeres med ulike kliniske forhold. De drives av en datamaskin i sanntid og reagerer dermed på studenters handlinger. De tillater også at studentene ser utfallet av bestemte tiltak i visse scenarier, noe som kan gjøre pasienten bedre eller forverres ganske raskt.

Mannequins brukes til å lære elevene å gjenkjenne kliniske tegn og for å forbinde de kliniske tegnene med de tiltakene de tar for å ta vare på pasienten. SimMan kan være mann eller kvinne med fullstendig nøyaktig anatomi og kan puste, blinke, svette, snakke og stønne i smerte og ha en puls. Les mer om SimMan.

Undervisning og læring

Personlig veiledning

Som helsepersonell vil du bli tildelt en navngitt veileder i løpet av de første tre ukene på LSBU. Tutorens rolle er å være din primære kontakt for faglig og faglig utviklingsstøtte.

Din veileder vil støtte deg for å få mest mulig ut av din tid på LSBU, gi råd og skilting til andre kilder til støtte på universitetet. De burde være den første personen ved universitetet som du snakker med hvis du har problemer som påvirker arbeidet ditt. Disse kan være akademiske, økonomiske, helsemessige eller en annen type problem.

Du vil ha avtaler med din personlige veileder minst 4 ganger i året og etter hver plassering gjennom hele kurset. Du kan kontakte din veileder for ytterligere støtte via e-post eller telefon.

Inntakskrav

Søkere vil bli vurdert på individuell basis, men vil normalt kreve:

 • En bachelorgrad med minimum 2: 2 klassifisering. Kandidater uten helse eller vitenskap relatert grad er pålagt å fullføre en Life Sciences arbeidsbok pakke for å tilfredsstille Life Sciences-elementet i APL porteføljen.
 • I samsvar med kravene til Nursing and Midwifery Council (NMC), er matematikk og engelsk GCSEs / ekvivalent (ved C eller over) også påkrevd.

Attributter og verdier

Sykepleie er en svært konkurransedyktig karriere, og det er viktig at du gjør et høykvalitetsprogram til oss. Her er noen tips om hvilke egenskaper, ferdigheter og verdier vi ideelt ser etter i en LSBU sykepleier student:

 • Møt de nødvendige opptakskravene til LSBU sykepleie kurs
 • God forståelse av grunnleggende ferdigheter i tal og ferdigheter
 • Upåklagelig kommunikasjon, omsorg og hjelpende ferdigheter
 • Kunne jobbe som en del av et lag, så vel som selvstendig
 • Pålitelig, tålmodig og forståelse
 • Motivert
 • Dedikert til en karriere i sykepleie og fullt ut forstå ansvaret for rollen
 • Personlige kvaliteter og verdier i tråd med de som forventes av NHS grunnloven.

Akkreditering av tidligere læring (APL)

Alle søkere er pålagt å gjøre krav på APL. Du kan søke om APL gjennom både sertifisert læring og produksjon av en portefølje for å demonstrere oppnåelse av programutfall for programmet du har søkt om gjennom erfaring. Hvis du blir tilbudt et sted på kurset, får du veiledende notater for å hjelpe deg med å bygge dette.

Intervjuer og vurderinger

Som en del av utvelgelsesprosessen vil du bli forventet å delta i et MMI-intervju.

Hvis du tilbys et sted, må du fullføre både en DBS- og helseskontroll og gi bevis på vanlige oppholdskrav og tilfredsstillende referanser. Et gyldig pass er nødvendig for innmelding.

engelske språk

For de som ikke er engelskspråklige, må de ha en minimumspoengsum på totalt 7,0 eller tilsvarende med minst 7,0 i lyttings- og leseavsnittene og ikke mindre enn 7,0 i skrift- og snakkeseksjonene for det internasjonale engelskspråketestresultatet (IELTS ) på tidspunktet for søknaden.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Selv om PgDip er en postgraduate kurs, gjelder alle studenter til Universitetet og Høyskoler Admissions Service (UCAS). Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er gitt på vår Hvordan søke nettside for studenter.

Når du lager UCAS-søknaden din, må du søke om det valgte feltet til pleiepraksis.

Fem trinn til søknaden din

 • Delta på en åpen dag
 • Søk på oss gjennom UCAS
 • Skriv ditt personlige utsagn og bruk dette som et verktøy for å illustrere hvorfor du har rett til kurset
 • Skriv din APL-påstand
 • Forbered deg på intervjuet ditt

Personlige utsagn

Husk det personlige utsagnet er ekstremt viktig. Dette er egentlig et salgsverktøy på hvorfor du har rett til kurset. Personlig erklæring er tatt i betraktning når man kortlegger søkere etter intervju.

Preliminær avgift vurdering

I ditt intervju starter vi prosessen med å sjekke at du er kvalifisert for NHS-finansiering.

For at vi skal kunne finne ut om du er kvalifisert for NHS-finansiering, kan du laste ned Preliminary Fee Assessment Form (PDF-fil 155 KB), fullfør og ta med deg til intervjuet. Sørg også for at du tar med dine bevis som nevnt i brevet, som gjør at vi kan vurdere din bostedsstatus.

resultater

Disse vil bli gjort tilgjengelig gjennom UCAS Track vanligvis innen to uker.

Postgraduate Application Service

Bestill din tid hos en av våre spesialister på Postgraduate Advisors. Over en en på en rådssesjon vil de gi deg råd om høyere grad på LSBU som passer dine interesser og erfaringer. Og når du er klar til å søke om å bli med på en av våre Postgraduate Application Sessions. Der tar vi små grupper på opptil fire personer gjennom søknadsprosessen.

Forbered deg på å starte

DBS

Du må erklære eventuelle tidligere overbevisninger, forholdsregler, advarsler eller påminnelser gjennom Disclosure and Barring Service (DBS). Finn ut mer om DBS-prosessen for søkere.

For å se når og hvis overbevisninger og advarsler fjernes fra DBS-sertifikatet, kontroller du filtreringsreglene for kriminalattestkontrollsertifikatene.

Innmelding og velkomst uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus.

Arbeids helse

Hvis du har møtt betingelsene for tilbudet, og last ned et online medisinsk spørreskjema. Dette vil gå til vår nåværende helsepersonell. Du kan bare registrere deg på kurset ditt når dette er fullført.

Vaksinasjons screening

Før du registrerer deg på kurset, ta GP-vaksinen og skjermbildet (PDF-fil 117 KB) til legen din for at de skal fullføre, signere og stemple.

Når du har registrert deg, ta skjemaet til møtet med helsepersonell, slik at sykepleieren kan sjekke immuniseringsstatusen din og bekrefte dette for din plassering. Hvis du ikke fullfører arbeidshelseprosessen, kan du ikke gå på plassering, og dette kan skade din fortsettelse på kurset ditt.

Holidays

Dine ferieperioder vil ikke følge den vanlige universitetsplanen på grunn av plasseringer. Du vil motta flere detaljer når du starter kurset.

Øv plasseringer

De fleste helse- og sosialfaglige praksisplasseringer vil fungere utenfor vanlig arbeidstid, f.eks. Kvelder, netter, helger og helligdager.

Uniform

De fleste plasseringer vil kreve at du bærer uniform på plassering eller i løpet av noen praktiske økter i våre ferdighetslaboratorier. Dette vil bli gitt sammen med et formelt navnemerken.

Program undervist i:
Engelsk

Se 76 flere kurs fra London South Bank University »

Sist oppdatert February 23, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
Fulltid UK / EU-avgift: £ 9,250; Internasjonalt gebyr: £ 23,125
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 4, 2021
Søknadsfrist

Sept. 23, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 4, 2021