Read the Official Description

Barnepasienter omsorg for barn og unge fra fødsel til 18 år på sykehus og i samfunnet. Barn og unge kan presentere seg med en rekke forhold, fra fødselsskader, ulykker og skader, til livbegrensende eller kritiske sykdommer eller som kan resultere i barns død. Barnas sykepleiere jobber i samarbeid med barnet / ungdommen, deres foreldre og omsorgspersoner, involverer dem i planlegging og levering av barnets omsorg og behandling. Barnehelsepersonell, i samarbeid med andre fagfolk, forsøker å fremme helse hos barn og unge for å sikre at de går i voksen alder i god helse.

Dette nyskapende og intensive toårige kurset rettet mot studenter med en eksisterende grad (2: 2 eller høyere) vil utstyre deg med kunnskap og ferdigheter til å vurdere og administrere barneomsorgsbehov hos barn og familier, inkludert de med akutt og langvarig kortsiktige forhold. Kurset vil også utvikle evner til å vurdere de bredere aspektene som påvirker barnas helsebehov, forberede deg på fremtidig lederskap i et forandrende og utfordrende helsesystem.

Du vil oppleve en rekke kliniske innstillinger som NHS akutte Trusts, fellesskapssteder, uavhengige sektorer og frivillige organisasjoner. Praksisopplevelse er oppnådd i flere verdensberømte sentrale og ytre London sykehus, inkludert:

 • Barts Health NHS Trust
 • Evelina London Children's Hospital
 • Great Ormond Street Hospital for Children NHS Foundation Trust
 • Variety Children's Hospital ved King's College Hospital NHS Foundation Trust
 • University College London Sykehus NHS Foundation Trust

Du vil bli tildelt et av disse sykehusene som vertens tillit i løpet av kurset.

Suksess på dette kurset gjør at du er kvalifisert til å registrere deg som barnehelsepersonell hos Nursing and Midwifery Council (NMC).


På toppen av MSc

Ved å fullføre en avhandling (et utvidet og selvstendig skriftlig forskning) etter oppgradering som registrert sykepleier, vil du kunne få en mester. Studenter som har fullført PgDip RN-kurset, har opptil fire år for å fullføre avhandlingsmodulen via deltidsstudie.


akkrediteringer


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

Du vil bli undervist separat fra de treårige studenter og vil studere følgende:

År 1

 • Bedre kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Anvendt anatomi og fysiologi for barn og unge
 • Grunnleggende begreper om omsorg for barn, unge og familier
 • Bygge praksis ferdigheter for barns sykepleie

År 2

 • Forbedre opplæringsevner for barnas sykepleie
 • Ta vare på det kritisk syke barnet og den unge personen
 • Anvendt farmakologi og medisinoptimalisering i barnepleie
 • Forskning innen helse og sosial omsorg


arbeidsevne

Daglige oppgaver for barnepasser er varierte; fra administrering av narkotika og injeksjoner, innspilling av observasjoner på vitale tegn som puls og temperatur, forklare behandlinger og prosedyrer for å få samtykke fra foreldre / foresatte.

Med erfaring er det flere muligheter for spesialisering når karrieren utvikler seg - for eksempel rådgivning, intensiv omsorg, kreftomsorg, barnevern, ambulant omsorg, ortopedikk og astma.


Arbeidstid og lønn

Timer kan være krevende for pediatriske sykepleiere. Lange skift, u sosiale timer og muligens kalt til arbeid i siste øyeblikk er alle vanlige. En barnehelsepersonell starter med en lønn på rundt 21.000 kroner. Men med karriereutvikling og utviklet erfaring, kan dette strekke seg til godt over £ 50,000. (Prospects)


Karriere fremgang

Alle kandidater tilbys muligheten til å søke om ansettelse hos NHS Trusts og sykehus hvor de fikk erfaring under trening når innlegg er tilgjengelige. Kurset har en utmerket rekord i høyere utdanning, inkludert arbeid i utlandet og dekker en rekke kvalifiserte sykepleierstillinger.

Vellykkede utdannet av PgDip kan fylle opp til en MSc på ett år og vil være kvalifisert til å studere en rekke videre spesialiserte postgraduate Pathways . Med videre erfaring er avansert praksis tilgjengelig på masternivå med potensial til å gå videre til doktorgradsstudier.


Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


plasseringer

Tid brukt på plassering

I løpet av kurset vil du bruke 50% av tiden din i studiet og 50% i klinisk praksis innenfor et bredt spekter av helsetjenester. En klinisk praksisplassering lar deg sette teori i praksis ved å jobbe med en rekke helsepersonell i kliniske situasjoner for å utvikle ferdigheter, kunnskaper og erfaring som kreves for å bli en kompetent sykepleier. Selv om det i utgangspunktet utfordrende er praksis er læring et av de mest interessante og spennende aspektene ved å lære å være sykepleier.


Kliniske innstillinger

LSBU er tilknyttet de beste undervisningssykehusene og tillitene i London, inkludert Great Ormond Street Hospital (GOSH). På LSBU vil du oppleve en rekke kliniske innstillinger som NHS akutte Trusts, lokalsamfunn, uavhengige sektorer og frivillige organisasjoner. Du vil også gjennomgå en plassering i samfunnet.

Vi er stolte av å samarbeide med:

 • Great Ormond Street Hospital for Children NHS Trust
 • University College London Sykehus NHS Foundation Trust
 • Chelsea og Westminster Hospital NHS Foundation Trust
 • Evelina London Children's Hospital på Guy og St. Thomas 'NHS Foundation Trust
 • Variety Children's Hospital ved King's College Hospital NHS Foundation Trust
 • Barking, Havering og Redbridge University Hospitals NHS Trust
 • Barts Health NHS Trust


Struktur av plasseringer

Plasseringer er spredt over de to årene:

Dine opprinnelige plasseringer er utformet for å introdusere deg til å jobbe i en profesjonell setting og utvikle essensiell omsorg og grunnleggende vurderingsferdigheter, infeksjonskontroll og lære om å beskytte sårbare mennesker.

Du vil da bygge videre på erfaringen fra år ett og begynne å ta på seg mer ansvar, utvikle dine kliniske resonnementskompetanse og begynne å ta vare på små grupper av pasienter som gjør selvsikker, proaktive beslutninger for helse og ledelse med mindre tilsyn.

Du vil også ha mulighet til å velge en valgfri valgperiode på fire uker hvor du kan velge en spesialitet (for eksempel å jobbe med kliniske sykepleierspesialister, spesialisttjenester eller uavhengige og tredje sektorleverandører) eller en annen sammenheng med omsorg (f. Eks. Fengsel, privat helse omsorgsfasilitet, sosial omsorg, veldedighet, hospice osv.), eller en levetid opplevelse av en viss tilstand (f.eks. veldedighetsarbeid, skygge av karriere osv.) I løpet av ditt siste år vil du kreve mindre tilsyn og vil være ansvarlig for en liten gruppe av pasientene.


Støtte fra en mentor

Mens vi i klinisk plassering sikrer at våre sykepleiere får kontinuerlig støtte og veiledning fra en dedikert mentor og praksis læringsgrupper bestående av forelesere og utøvere.


fasiliteter

Barnepleiefaglaboratorier

For våre barnehagekurs har vi to barns ferdighetslaboratorier. Disse ferdighetslaboratoriene er satt opp som pleieavdelinger og brukes av alle elevsykepleiere gjennom hele studietiden på campus på LSBU. De lærer manuell håndtering av pasienter, grunnleggende livsstilevner og ferdigheter som er spesifikke for sykepleieområdet.


SimMan

Sykepleierne har simulatormannequins; SimMan, SimBaby og SimMom. Disse livsstil mannequins er datastyrte og kan programmeres med ulike kliniske forhold. De drives av en datamaskin i sanntid og reagerer dermed på studenters handlinger. De tillater også at studentene ser utfallet av bestemte tiltak i visse scenarier, noe som kan gjøre pasienten bedre eller forverres ganske raskt.

Mannequins brukes til å lære elevene å gjenkjenne kliniske tegn og for å forbinde de kliniske tegnene med de tiltakene de tar for å ta vare på pasienten. SimMan kan være mann eller kvinne med fullstendig nøyaktig anatomi og kan puste, blinke, svette, snakke og stønne i smerte og ha en puls. Les mer om SimMan.


Inntakskrav

Søkere vil bli vurdert på individuell basis, men vil normalt kreve:

 • En bachelorgrad med minimum 2: 2 klassifisering. Kandidater uten helse eller vitenskap relatert grad er pålagt å fullføre en Life Sciences arbeidsbok pakke for å tilfredsstille Life Sciences-elementet i APL porteføljen.
 • I samsvar med kravene til Nursing and Midwifery Council (NMC), er matematikk og engelsk GCSEs / ekvivalent (ved C eller over) også påkrevd.


Attributter og verdier

Sykepleie er en svært konkurransedyktig karriere, og det er viktig at du gjør et høykvalitetsprogram til oss. Her er noen tips om hvilke egenskaper, ferdigheter og verdier vi ideelt ser etter i en LSBU sykepleier student:

 • Møt de nødvendige opptakskravene til LSBU sykepleie kurs
 • Har en god forståelse av grunnleggende ferdigheter i tal og ferdigheter
 • Upåklagelig kommunikasjon, omsorg og hjelpende ferdigheter
 • Kunne jobbe som en del av et lag, så vel som selvstendig
 • Pålitelig, tålmodig og forståelse
 • Motivert
 • Dedikert til en karriere i sykepleie og fullt ut forstår ansvaret for rollen
 • Personlige kvaliteter og verdier i tråd med de som forventes av NHS grunnloven.


Akkreditering av tidligere læring (APL)

Alle søkere er pålagt å gjøre krav på APL. Du kan søke om APL gjennom både sertifisert læring og produksjon av en portefølje for å demonstrere oppnåelse av programutfall for programmet du har søkt om gjennom erfaring. Hvis du blir tilbudt et sted på kurset, får du veiledende notater for å hjelpe deg med å bygge dette.


Intervjuer og vurderinger

Som en del av utvelgelsesprosessen forventes det å foreta en datamaskinbasert vurdering på campus som identifiserer dine egenskaper for sykepleie og gir deg en indikasjon på ulike scenarier du måtte møte. Du vil også bli bedt om å fullføre et intervju og numeracy og leseferdighetstest. Sterke talbarhet og leseferdigheter er avgjørende for sykepleiere.

Last ned og trene våre prøveprøver:

Hvis du tilbys et sted, må du fullføre både en DBS- og helseskontroll og gi bevis på vanlige oppholdskrav og tilfredsstillende referanser. Et gyldig pass er nødvendig for innmelding.


engelske språk

De som ikke er engelskspråklige, må oppnå minimumskrav på 7,0 totalt eller tilsvarende, med minst 7,0 i lyttings- og leseavsnittene og ikke mindre enn 7,0 i skrift- og snakkeseksjonene for det internasjonale engelskspråketestresultatet (IELTS ) på tidspunktet for søknaden.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltids UK / EU-avgift: £ 9250.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline