Les den offisielle beskrivelsen

Dette er et CPD-program for registrerte sykepleiere.

Helsebesøk består i å utvikle, lede og forvalte aktiviteter som har til formål å fremme helse og sosial velvære, forebygge helseforstyrrelser og lindre helse gjennom arbeid med enkeltpersoner, familier, grupper og lokalsamfunn. Gjennom samarbeidsprosesser søker helsebesøkere å gjøre det mulig for kundene å ta kontroll over sine liv samtidig som de beskytter sårbare samfunnsmedlemmer. Helsearbeid som fremmer sosial inkludering og reduserer ulikhet i helse er sentralt i helseopplevelsespraksis.

Kurset fokuserer på å fremme helsen til barn, familier og grupper i et fellesskap. Den vurderer problemene som er involvert i å ivareta helsen til utsatte barn, familier og befolkninger. Det overordnede målet er å utvikle en effektiv utøver som er i stand til å identifisere aktuelle og potensielle helsebehov, stimulere bevissthet om helsebehov, legge til rette for bevisbasert helseforbedrende aktiviteter og påvirke politikken på alle nivåer.

Skal jeg ta BSc (Hons) eller PgDip-kvalifikasjonen?

Avhengig av nivået på dine eksisterende kvalifikasjoner, vil du enten gjennomføre BSc (Hons) kurset eller PgDip-kvalifikasjonen. Hvis du er kvalifisert som en sykepleier med bachelorgrad, bør du ta dette kurset - PgDip. Hvis du er kvalifisert som en sykepleier med en bachelor Diploma, bør du ta BSc (Hons) Helsebesøk (Specialist Community Public Health Nursing) programmet.

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Kjerneenheter

 • Forskningsmetodikk og strategi (gjenstand for validering)
 • Utvikling av profesjonell praksis for helsebesøk
 • En offentlig helse tilnærming til å fremme helse og velvære
 • Beskytte sårbare barn
 • Psykisk helse og velvære for barn og familier
 • Utvikling av ledelse og ledelsesevner for SCPHN

Valgfri komponent

 • Sosialpraktiserende sykepleier forskrift (V100)

Inntakskrav

Normalt vil kandidatene bli pålagt å ha en bachelorgrad tilsvarende ærekurs 2: 1 i andre klasse. Søkere må ha sponsing fra en arbeidsorganisasjon som gir en praksisplassering og praksislærer for å oppfylle NMC-standarder.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Forbereder å søke

 1. Vurder hvor du vil jobbe og ordne å møte den personen som leder helsestasjonstjenesten, for å få mer informasjon om hva de leter etter fra søkere. Noen organisasjoner er opptatt av å støtte folk som har jobbet i tjenesten allerede; Dette er imidlertid ikke det samme for alle organisasjoner.
 2. Utvikle dine generelle ferdigheter innen leseferdighet og talegenskaper. Alle søkere vil bli pålagt å fullføre en usynlig numeracy og leseferdighetstest som en del av søknadsprosessen. Dette kreves før søknaden din kan gå videre til shortlisting-scenen. Det er viktig å bestille dette tidlig, og datoene vil vanligvis bli inkludert i informasjonen om innlegget. Du kan finne læringsstrategiene i BBC Bitesize-nettstedet, som er nyttig.
 3. Vurder dine eksisterende ferdigheter og kunnskaper og hvordan de vil hjelpe deg med å møte kravene til kurset. Hvis det er mer enn to år siden du sist fullførte et faglig kurs som du måtte sende inn en skriftlig oppgave, bør du vurdere å gjennomføre et kurs før du søker. Det er også viktig å være IT-litteratur som en del av forberedelsene til kurset. I løpet av din tid på universitetet vil du bruke datamaskinen mye, og tillit til dette området er avgjørende. Som et minimumskrav, bør du være kjent med å bruke Microsoft Word, e-post og internett.
 4. Gjør litt bakgrunnsvisning om helsebesøk, noen foreslåtte områder inkluderer:
  1. Rolle og funksjon av helsepersonell / skole sykepleier / helsepersonell.
  2. Den nasjonale politiske konteksten hvor helse besøker opererer; NHS England National Health Visiting Core Service Specification, og Department of Health Healthy Child Program.
  3. Andre nyttige kilder til informasjon for helsebesøk inkluderer Helseinstituttets nettside og Høgskolens besøk.

Søknadsprosess

 1. Identifiser den tilliten du vil bli sponset av. Alle sponsringsmuligheter er annonsert på NHS jobber og Trusts ledige stillinger på deres hjemmeside.
 2. På søknadsskjemaet oppgir du London South Bank University University of London South Bank University som ditt universitet.
 3. Merk at det ikke er et eget søknadsskjema via LSBU når du fyller på søknadsskjemaet ditt på NHS-jobber eller Trust-nettsiden. Sørg for at du klart oppgir utdanningen din for å vise at du oppfyller opptakskravene.
 4. Vellykkede søkere inviteres til et intervju med et panel bestående av både Trust og LSBU representanter.
 5. Kandidater som lykkes i intervju, vil bli sendt et tilbud fra Universitetet.

Tilleggsinformasjon

London er delt inn i tre lokale opplærings- og opplæringsstyrelser (LETBs), og hver har et annet antall muligheter for sponsing på tvers av de tillitene de dekker.

Søkere kan søke på mer enn en Trust, men søkere må ikke godta mer enn ett tilbud hvis det lykkes. For søkere som blir utnevnt til kurset av sine arbeidsgivere som deres sponsor, kontakt kursdirektør, Rita Newland, hvis du ikke trenger å ha et formelt intervju.

Avgifter og finansiering

Dette kurset er sponset av offentlige midler.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program undervist i:
Engelsk

Se 76 flere kurs fra London South Bank University »

Sist oppdatert February 23, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 4 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Søknadsfrist

Sept. 23, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 5, 2020