Les den offisielle beskrivelsen

Dette programmet fokuserer på folkehelsepleie og forbereder kvalifiserte sykepleiere for registrering på Sosialfellesskapets folkehelsepersonell (SCPHN) -del av Norges forvaltningsregister. Søkere vil velge et definert område av praksis enten helsebesøk eller skolepleie. Begge disse Pathways fremmer helse for individer, grupper og befolkninger og forebygger dårlig helse ved å ta en proaktiv tilnærming til å øve.

Gjennom samarbeidsprosjekter søker helsepersonell og skole sykepleiere å gjøre det mulig for kundene å ta kontroll over sine liv samtidig som de beveger sårbare individer og befolkninger. Helsearbeid som fremmer sosial inkludering og reduserer ulikheter i helse er sentral for å øve. Du vil bli oppfordret til å identifisere dine læringsbehov i profesjonell praksis, i samarbeid med din praktiklærer, og å utvikle kompetanse på områder som gjør at du kan møte kursets læringsutbytte. Du vil bli tildelt en personlig veileder ved Universitetet som vil bidra til faglig og faglig støtte mens du er student.

Skal jeg ta BSc (Hons) eller PgDip-kvalifikasjonen?

Avhengig av nivået på dine eksisterende kvalifikasjoner, vil du enten gjennomføre BSc (Hons) kurset eller PgDip-kvalifikasjonen. Hvis du er kvalifisert som sykepleier med bachelorgrad, bør du ta dette kurset - PgDip. Hvis du er kvalifisert som en sykepleier med en bachelor Diploma, bør du ta BSc (Hons) School Nursing (Specialist Community Public Health Nursing) programmet. Kursets innhold er det samme.

akkrediteringer


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Du vil normalt fullføre alle åtte enheter, inkludert en profesjonell praksis enhet som er relevant for den definerte Pathway .

Kjerneenheter

 • Evaluering av forskning for helsetjenester
 • En offentlig helse tilnærming til å fremme helse og velvære
 • Utvikling av profesjonell praksis for skolepleie
 • Beskytte sårbare barn
 • Psykisk helse og trivsel for familier
 • Utvikling av ledelse og ledelsesevner for SCPHN

Valgfri

 • Fysisk sykepleierforeskriver (V100)

arbeidsevne

Dette programmet er for kvalifiserte sykepleiere som ønsker å videreutvikle deres faglige kunnskaper og ferdigheter slik at de kan fungere som helsebesøkere i samfunnet som fremmer helse for barn og familier eller skole sykepleiere som arbeider med skolealderen. Kvalifisert spesialist Fellesskap Helsepersonell kan også få sysselsetting i det bredere folkehelseområdet, for eksempel i samfunnsutviklingsarbeid.

Studenter på bachelorprogrammet kan ønske å videreføre sine studier innen folkehelse. Postgraduate Diploma studenter kan studere for en MSc i SCPHN gjennom å gjøre en avhandling etter kvalifisering som en SCPHN. Ta en titt på vårt online CPPD prospekt for mer informasjon om CPD-alternativer.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Profesjonelle linker

Programmet er akkreditert av Nursing and Midwifery Council (NMC).

Nursing og obstetrics Council regulerer sykepleiere og jordmødre i England, Wales, Skottland, Nord-Irland og øyene.

Inntakskrav

Normalt vil kandidatene bli pålagt å ha en bachelorgrad tilsvarende ærekurs 2: 1 i andre klasse. Søkere må ha sponsing fra en arbeidsorganisasjon som gir en praksisplassering og praksislærer for å oppfylle NMC-standarder. Du krever også nåværende registrering hos NMC som en første sykepleier med et relevant diplom eller 60 studiepoeng Nivå 2 minimum inkludert forskning APEL / APL vurderes på individuell basis, samt nyere og relevant yrkeserfaring, normalt to år minimum.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Forbereder å søke

 1. Vurder hvor du vil jobbe og ordne å møte den personen som leder helsestasjonstjenesten, for å få mer informasjon om hva de leter etter fra søkere. Noen organisasjoner er opptatt av å støtte folk som har jobbet i tjenesten allerede; Dette er imidlertid ikke det samme for alle organisasjoner.
 2. Utvikle dine generelle ferdigheter innen leseferdighet og talegenskaper. Alle søkere vil bli pålagt å fullføre en usynlig numeracy og leseferdighetstest som en del av søknadsprosessen. Dette kreves før søknaden din kan gå videre til shortlisting-scenen. Det er viktig å bestille dette tidlig, og datoene vil vanligvis bli inkludert i informasjonen om innlegget. Du kan finne læringsstrategiene i BBC Bitesize-nettstedet, som er nyttig.
 3. Vurder dine eksisterende ferdigheter og kunnskaper og hvordan de vil hjelpe deg med å møte kravene til kurset. Hvis det er mer enn to år siden du sist fullførte et faglig kurs som du måtte sende inn en skriftlig oppgave, bør du vurdere å gjennomføre et kurs før du søker. Det er også viktig å være IT-litteratur som en del av forberedelsene til kurset. I løpet av din tid på universitetet vil du bruke datamaskinen mye, og tillit til dette området er avgjørende. Som et minimumskrav, bør du være kjent med å bruke Microsoft Word, e-post og internett.
 4. Gjør litt bakgrunnsavlesning, noen foreslåtte områder inkluderer:
  1. Rolle og funksjon av helsepersonell / skole sykepleier / helsepersonell.
  2. Den nasjonale politiske sammenhengen der skolepleie opererer; Helsedepartementet - Sunn barneprogram og Institutt for helse og folkehelse England - Maksimere skolepleiebidraget til folkehelsen til barn i skolealderen.
  3. Andre nyttige kilder til informasjon om skolepleie inkluderer GOV.UK nettsiden, eller British Journal of School Nursing.

Søknadsprosess

 1. Identifiser den tilliten du vil bli sponset av. Alle sponsringsmuligheter er annonsert på NHS jobber og Trusts ledige stillinger på deres hjemmeside.
 2. På søknadsskjemaet oppgir du London South Bank University University of London South Bank University som ditt universitet.
 3. Merk at det ikke er et eget søknadsskjema via LSBU når du fyller på søknadsskjemaet ditt på NHS-jobber eller Trust-nettsiden. Sørg for at du klart oppgir utdanningen din for å vise at du oppfyller opptakskravene.
 4. Vellykkede søkere inviteres til et intervju med et panel bestående av både Trust og LSBU representanter.
 5. Kandidater som lykkes i intervju, vil bli sendt et tilbud fra Universitetet.

Tilleggsinformasjon

London er delt inn i tre lokale opplærings- og opplæringsstyrelser (LETBs), og hver har et annet antall muligheter for sponsing på tvers av de tillitene de dekker.

Søkere kan søke på mer enn en Trust, men søkere må ikke godta mer enn ett tilbud hvis det lykkes. For søkere som blir utnevnt til kurset av sine arbeidsgivere som deres sponsorstøtte, kontakt kursdirektør, Maxine Jameson, hvis du ikke trenger å ha et formelt intervju.

Avgifter og finansiering

Søkere må ha sponsing fra en arbeidsorganisasjon som gir en praksisplassering og praksislærer for å oppfylle NMC-standarder.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program undervist i:
Engelsk

Se 76 flere kurs fra London South Bank University »

Sist oppdatert February 23, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Søknadsfrist

Sept. 23, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 5, 2020