Read the Official Description

Dette programmet fokuserer på folkehelsepleie og forbereder kvalifiserte sykepleiere for registrering på Sosialfellesskapets folkehelsepersonell (SCPHN) del av Norges register for sykepleie (NMC). Søkere vil velge et bestemt område av praksis enten helsebesøk eller skolepleie. Begge disse Pathways fremmer helse for individer, grupper og befolkninger og forebygger dårlig helse gjennom å ta en proaktiv tilnærming til å øve.

Gjennom partnerskap arbeider helsepersonell og skole sykepleiere å gjøre det mulig for kundene å ta kontroll over sine liv samtidig som de beveger sårbare individer og befolkninger. Helsearbeid som fremmer sosial inkludering og reduserer ulikheter i helse er sentral for å øve. Du vil bli oppfordret til å identifisere dine læringsbehov i profesjonell praksis, i samarbeid med din praktiklærer, og å utvikle kompetanse på områder som gjør at du kan møte kursets læringsutbytte. Du vil bli tildelt en personlig veileder på universitetet som vil bidra til å gi faglig og faglig støtte mens du er student.


Skal jeg ta BSc (Hons) eller PgDip-kvalifikasjonen?

Avhengig av nivået på dine eksisterende kvalifikasjoner, vil du enten gjennomføre BSc (Hons) kurset eller PgDip-kvalifikasjonen. Hvis du er kvalifisert som sykepleier med bachelorgrad, bør du ta dette kurset - PgDip. Hvis du er kvalifisert som en sykepleier med en bachelor Diploma, bør du ta BSc (Hons) School Nursing (Specialist Community Public Health Nursing) programmet. Kursets innhold er det samme.

Hvis du ønsker å diskutere Skolepleieprogrammet , vennligst kontakt Course Director, Maxine Jameson: maxine.jameson@lsbu.ac.uk .


akkrediteringer


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

Du vil normalt fullføre alle åtte enheter, inkludert en profesjonell praksis enhet som er relevant for den definerte Pathway .

Kjerneenheter

  • Evaluering av forskning for helsetjenester
  • En offentlig helse tilnærming til å fremme helse og velvære
  • Utvikling av profesjonell praksis for skolepleie
  • Beskytte sårbare barn
  • Psykisk helse og trivsel for familier
  • Utvikling av ledelse og ledelsesevner for SCPHN

Valgfri

  • Fysisk sykepleierforeskriver (V100)


arbeidsevne

Dette programmet er for kvalifiserte sykepleiere som ønsker å videreutvikle deres faglige kunnskaper og ferdigheter slik at de kan fungere som helsebesøkere i samfunnet som fremmer helse for barn og familier eller skole sykepleiere som arbeider med skolealderen. Kvalifisert spesialist Fellesskap Helsepersonell kan også få sysselsetting i det bredere folkehelseområdet, for eksempel i samfunnsutviklingsarbeid.

Studenter på bachelorprogrammet kan ønske å videreføre sine studier innen folkehelse. Postgraduate Diploma studenter kan studere for en MSc i SCPHN gjennom å gjøre en avhandling etter kvalifisering som en SCPHN. Ta en titt på vårt online CPPD prospekt for mer informasjon om CPD-alternativer.


Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

  • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
  • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


Inntakskrav

Normalt vil kandidatene bli pålagt å ha en bachelorgrad tilsvarende ærekurs 2: 1 i andre klasse. Søkere må ha sponsing fra en arbeidsorganisasjon som gir en praksisplassering og praksislærer for å oppfylle NMC-standarder. Du krever også nåværende registrering hos NMC som første nivå sykepleier med et relevant diplom eller 60 studiepoeng Nivå 2 minimum inkludert forskning APEL / APL vurderes på individuell basis, samt nyere og relevant yrkeserfaring, normalt to år minimum.


Avgifter og finansiering

Søkere må ha sponsing fra en arbeidsorganisasjon som gir en praksisplassering og praksislærer for å oppfylle NMC-standarder.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline