Read the Official Description

Dette er et CPD-program for registrerte sykepleiere.


Dette prisbelønte programmet fikk Innovations in Occupational Health Award i 2011. Det ledes av Anne Harriss som ble utnevnt til yrkeshelsepersonell årets sykepleier i 2011. Anne og en programmeringsutdannet fikk deretter 2013 Innovations in Occupational Health. Samme år oppnådde Anne Seniorforening i Higher Education Academy. I 2016 ble Anne tildelt en stipend fra Royal College of Nursing, den høyeste prisen Collegeet kan skjenke.

Sykepleie (OH) er en distinkt spesialitet innen familien til helsepersonell. OH sykepleiere praksis i et bredt mangfold av innstillinger innenfor både offentlig og privat sektor. I tillegg til å få ansatt i NHS, har kandidater fra programmer som tilbys av LSBU, fått ansettelse hos internasjonale flyselskaper, finanssektoren, juridiske rutiner og produksjonsindustri. Andre har satt opp sine egne vellykkede konsulenter.

Kurset er godkjent av Nursing and Midwifery Council (NMC), og du bruker 50% av kurset i en OH-praksis. Delt læring med andre utøvere som jobber i OH-innstillingen, oppfordres.


Skal jeg ta BSc (Hons) eller PgDip-kvalifikasjonen?

Avhengig av nivået på dine eksisterende kvalifikasjoner, vil du enten gjennomføre BSc (Hons) kurset eller PgDip-kvalifikasjonen. Hvis du kvalifiserer som en sykepleier med bachelorgrad, bør du ta dette kurset - PgDip. Hvis du er kvalifisert som sykepleier med et bachelorutdanning, bør du ta bachelorprogrammet for helsepersonell. Kursets innhold er det samme.


akkrediteringer


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

Gradkurset består av seks moduler hver verdt 20 studiepoeng. Av disse; en er en forskningsmodul og læres på tvers av en rekke primærpleieprogrammer. De resterende fem er OH- Pathway . Enkelte moduler er tilgjengelige på frittstående grunnlag. Dette er avhengig av tilgjengelighet - prioritet for steder på disse enhetene er gitt til de som registrerer seg i hele gradskurset.


Fulltid

Heltidskurset vil bli gjennomført innen ett studieår.

Semester 1

 • Moderne problemstillinger i arbeidshelsepraksis
 • Risiko og helse 1
 • Risiko og helse 2

Semester 2

 • Miljøhelse
 • Saksbehandling
 • Forskning i helse og sosial omsorg


Deltid

Deltidskurset vil bli gjennomført innen to år med studiet.

År 1

 • Moderne problemstillinger i arbeidshelsepraksis
 • Risiko og helse 1
 • Forskning i helse og sosial omsorg

År 2

 • Risiko og helse 2
 • Miljøhelse
 • Saksbehandling


arbeidsevne

Sykepleie i yrkeshelse (OH) er en distinkt spesialitet innen familien til helsepersonell. OH sykepleiere praksis i et bredt mangfold av innstillinger innenfor både offentlig og privat sektor. I tillegg til å få ansatt i NHS, har kandidater fra programmer som tilbys av LSBU, fått ansettelse hos internasjonale flyselskaper, finanssektoren, juridiske rutiner og produksjonsindustri. Andre har satt opp sine egne vellykkede konsulenter.


Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


plasseringer

Det er et krav om sykepleie og obstetrics (NMC) at du må få erfaring i OH-praksis i hele studiet. Dette kan oppnås ved å jobbe i en OH-tjeneste eller som følge av en praksisplassering på ubetalte grunnlag. For at du får plassering som passer til dine læringsbehov og personlige forhold. Denne erfaringen er forhandlet og sikret av studenten.


Undervisning og læring

Hver modul tilsvarer 200 timer studentoppgave, hvorav 36 timer foregår i klasserommet. Dette suppleres med blandede læringsinitiativer, inkludert elektronisk læring og besøk på arbeidsplassen.

Undervisningen består av formelle forelesninger, seminarer, gruppearbeid og feltarbeid, inkludert en risikovurderingsaktivitet som foregår i Palm House of Kew Gardens.

En rekke evalueringsstrategier blir brukt, inkludert essays, case studies, rapporter, en profesjonell praksisportefølje og en undersøkelse.


Inntakskrav

 • Normalt to år etterregistreringserfaring og en bachelorgrad tilsvarende 2. klasse Honours Upper Division (2: 1). En klasseklasse med lavere klasse (2: 2) klassifisering kan vurderes dersom søkeren har relevant praksisopplevelse.
 • Søkere må ha tilgang til et helsepersonellområde for å oppfylle praksiskravene til programmet.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
7,110 GBP
Fulltid UK / EU-avgift: £ 7110; Internasjonalt gebyr: £ 8750. År 1 Deltid UK / EU-avgift: £ 3555; Internasjonalt gebyr: £ 4375
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline