Les den offisielle beskrivelsen

Dette er et CPD-program for registrerte sykepleiere.

Dette prisbelønte programmet fikk Innovations in Occupational Health Award i 2011. Det ledes av Anne Harriss som ble utnevnt til yrkeshelsepersonell årets sykepleier i 2011. Anne, et studieutdannet da, fikk 2013 Innovations in Occupational Health. Samme år oppnådde Anne Seniorforening i høyere utdanningssakademi. I 2016 ble Anne tildelt en stipend fra Royal College of Nursing, den høyeste prisen Collegeet kan skjenke.

Sykepleie (OH) sykepleie er en distinkt spesialitet innen familien til helsepersonell. OH sykepleiere praksis i et bredt mangfold av innstillinger innenfor både offentlig og privat sektor. I tillegg til å bli ansatt i NHS, har kandidatene av programmer som tilbys av LSBU, fått ansettelse hos internasjonale flyselskaper, sektoren for finansiell tjenesteyting, juridisk praksis og produksjonsindustri. Andre har satt opp sine egne vellykkede konsulenter.

Kurset er godkjent av Nursing and Midwifery Council (NMC), og du bruker 50% av kurset i en OH-praksis. Delt læring med andre utøvere som jobber i OH-innstillingen, oppfordres.

akkrediteringer

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Gradkurset består av seks moduler hver verdt 20 studiepoeng. Av disse; den ene er en forskningsmodul og læres på en rekke primærpleieprogrammer. De resterende fem er OH- Pathway . Enkelte moduler er tilgjengelige på frittstående grunnlag. Dette er underlagt tilgjengelighet - prioritet for plasseringer på disse enhetene er gitt til de som registrerer seg på hele gradskurset.

Heltidskurset vil bli gjennomført innen ett studieår.

Semester 1

 • Moderne problemstillinger i arbeidshelsepraksis
 • Risiko og helse 1
 • Risiko og helse 2

Semester 2

 • Miljøhelse
 • Saksbehandling
 • Forskning i helse og sosial omsorg

arbeidsevne

Sykepleie (OH) er en distinkt spesialitet innen familien til helsepersonell. OH sykepleiere praksis i et bredt mangfold av innstillinger innenfor både offentlig og privat sektor. I tillegg til å bli ansatt i NHS, har kandidatene av programmer som tilbys av LSBU, fått ansettelse hos internasjonale flyselskaper, sektoren for finansiell tjenesteyting, juridisk praksis og produksjonsindustri. Andre har satt opp sine egne vellykkede konsulenter.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Profesjonelle linker

Teamet er stolt av sine forbindelser med yrkeshelsetjenesten til en rekke organisasjoner, inkludert militæret, Surrey Police, Virgin Atlantic Airways, NHS Trusts og Perkins Motors.

Jo-Anne Kitney en OH-utdannet og MD i Kitney Occupational Health and Safety i Brisbane, Queensland er en æreslærer. Jo-Anne tilbyr Skype forelesninger, webinarer og karriere coaching muligheter for våre studenter. Prof Diana Kloss saksøker, arbeidsdomstolsdommer og leder for rådet for arbeid og helse er også en hyppig bidragsyter til vårt program. Det er planlagt at Chris Packham, MD av Enviroderm, vil lære om hudbeskyttelse på programmet dette akademiske året.

plasseringer

Det er et krav om sykepleie og obstetrics (NMC) at du må få erfaring i OH-praksis i hele studiet. Dette kan oppnås ved å jobbe i en OH-tjeneste eller som følge av en praksisplassering på ubetalte grunnlag. For at du får plassering som passer til dine læringsbehov og personlige forhold. Denne erfaringen er forhandlet og sikret av studenten.

Undervisning og læring

Hver modul tilsvarer 200 timer studentoppgave, hvorav 36 timer foregår i klasserommet. Dette suppleres med blandede læringsinitiativer, inkludert elektronisk læring og besøk på arbeidsplassen.

Undervisningen består av formelle forelesninger, seminarer, gruppearbeid og feltarbeid, inkludert en risikovurderingsaktivitet som foregår i Palm House of Kew Gardens.

En rekke evalueringsstrategier blir brukt, inkludert essays, case studies, rapporter, en profesjonell praksisportefølje og en undersøkelse.

Inntakskrav

 • Normalt to år etterregistreringserfaring og en bachelorgrad tilsvarende 2. klasse Honours Upper Division (2: 1). En klasseklassifisering av lavere klasse (2: 2) kan tas i betraktning, forutsatt at søkeren har relevant praksisopplevelse.
 • Søkere må ha tilgang til et helsepersonellområde for å oppfylle programmets krav til praksis.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Avgifter og finansiering

Det er mulig for dette kurset å bli finansiert av din arbeidsgiver som en del av din faglige utvikling. Snakk med din ansatt tillit for å se hva som er tilgjengelig.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om din LSBU-bolig eller studentfinansiering, les Hvordan søke på dette kurset.

Registrering og Induksjon

Påmelding skjer før du starter kurset. Etter å ha fullført prosessen, deltar nye studenter formelt på universitetet. Registrering består av to faser: online, og ansikt til ansikt påmeldingsmøte. Den elektroniske prosessen er en online datainsamlingsøvelse som du vil fullføre selv, så du vil bli invitert til ansikt til ansikt påmeldingsmøte.

I september vil søkere som har akseptert et ubetinget tilbud om å studere ved LSBU, sendes detaljer om induksjon, det vil si når de er velkommen til universitetet og deres skole. Induksjon hjelper deg med å få det beste ut av universitetets erfaring og sørger for at du har alle verktøyene for å lykkes i studiene.

Forberedende lesing

Du kan forberede deg til å studere på dette kurset ved å undersøke rollen og funksjonen i Rådet for arbeid og helse, og lese følgende tekster:

 • Kloss, D og Ballard, J (2012) Diskrimineringsloven og arbeidshelsepraksis. London: The At Work Partnership
 • Lewis, J og Thornbory, G (2006) Arbeidsrett og yrkeshelse - En praktisk håndbok. Oxford: Blackwell Publishing
Program undervist i:
Engelsk

Se 76 flere kurs fra London South Bank University »

Sist oppdatert February 23, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Søknadsfrist

Sept. 23, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 5, 2020