Read the Official Description

Voksne sykepleiere hjelper omsorg for personer over 18 år som er syke, skadde eller har fysiske funksjonshemminger. De overvåker pasientens fremgang, og i samråd med leger og andre medlemmer av helsepersonellet, bestemme hvilken omsorg å gi, samt rådgive og støtte pasienter og deres slektninger. Selv om krevende og intens arbeid kan det være svært givende.

Dette nyskapende toårige kurset vil forberede deg til en karriere i et bredt spekter av givende voksne sykepleiemuligheter på tvers av både generelle medisinske og kirurgiske avdelinger, samt spesialiserte enheter som ulykke og nød eller intensiv omsorg. Mange av våre kandidater tar sine første innlegg som kvalifiserte utøvere i NHS Trusts og sykehus der de fikk erfaring under trening.

Gjennom hele kurset får du muligheten til å jobbe med kvalifiserte utøvere både for å få erfaring fra de ulike kliniske miljøene, og å sette pris på kompetansen til disse spesialistsykepleierne mens de er på plass.

Praksisopplevelse er oppnådd i flere verdensberømte sentrale og ytre London sykehus, inkludert:

 • Barts Health NHS Trust
 • Guy og St Thomas 'NHS Foundation Trust
 • University College London Sykehus NHS Foundation Trust

Du vil bli tildelt et av disse sykehusene som vertens tillit i løpet av kurset.

Finn ut mer om sykepleie fra våre egne sykepleiere og ansatte og klinikere på våre partnerskapssykehus:

Suksess på dette kurset gjør at du er kvalifisert til å registrere deg som voksensykepleier hos Nursing and Midwifery Council (NMC).


På toppen av MSc

Ved å fullføre en avhandling (et utvidet og selvstendig skriftlig forskning) etter oppgradering som registrert sykepleier, vil du kunne få en mastergrad. Studenter som har fullført PgDip RN-kurset, har opptil fire år for å fullføre avhandlingsmodulen via deltidsstudie.


akkrediteringer


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

Du vil bli undervist separat fra de tradisjonelle treårige studentene og vil studere følgende:

År 1

 • Bedre kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Biologi og farmakologi for helse
 • Person-sentrert omsorg
 • Bygge praksis ferdigheter for voksen sykepleie
 • Øvelseserfaring år 1

År 2

 • Ta vare på den voksne, forverrede pasienten
 • Ta vare på den eldre voksen
 • Forbedre opplæringsevner for voksenpleie
 • Forskning innen helse og sosial omsorg
 • Øvelseserfaring år 2


arbeidsevne

Kurset vil gjøre det mulig for deg å utvikle et bredt spekter av ansettelsesevner ved å legge vekt på en yrkesfaglig tilnærming til undervisning som fører til en profesjonell kvalifikasjon som fører til registrering hos Nursing and Midwifery Council (NMC).


Rolle og ansvar

Det sies at ingen to dager som voksen sykepleier er de samme. Men vanlige oppgaver inkluderer overvåkning av vitale tegn som puls og blodtrykk; oppfyller pasientens hygienebehov og sørger for omsorg for pasienter. Med erfaring er det flere muligheter for spesialisering når karrieren utvikler seg som distrikts sykepleier, sykepleier, sykepleier og spesialist sykepleier.


Arbeidstid og lønn

Timer kan være krevende for voksne sykepleiere - med lange skift, u sosiale timer og muligens kalt til arbeid i siste øyeblikk alle vanlige. En voksen sykepleier starter med en lønn på rundt 21 000 £ - men med karriereutvikling kan dette øke opp til £ 98 453 på toppnivå. (Prospects)


Karriere fremgang

Dette kurset vil forberede deg til en karriere i et bredt spekter av givende voksenpleie muligheter på tvers av både generelle medisinske og kirurgiske avdelinger, samt spesialiserte enheter som ulykke og nød eller intensiv omsorg. Mange nyutdannede tar sitt første innlegg som kvalifiserte utøvere i NHS Trusts og sykehus som de opplevde under opplæringen. Nyutdannede har oppnådd fremtredende ansettelsesstillinger på områder som avansert klinisk praksis, helsetjenesteskap eller forskere eller forelesere.

Vellykkede utdannet fra PgDip kan fylle opp til MSc i ett år og vil være kvalifisert til å studere en rekke videre spesialiserte postgraduate Pathways . Med ytterligere erfaring, er avansert praksis tilgjengelig på masternivå med potensial til å gå videre til doktorgradsstudier. Når du er en registrert sykepleier, bla gjennom vår online CPPD prospekt for å finne ut hvilke kurs som tilbys for å hjelpe deg med din faglige utvikling.


Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.
 • Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


plasseringer

Tid brukt på plassering

I løpet av kurset vil du tilbringe 50% av din tid involvert i studiet og 50% i klinisk praksis. En klinisk praksisplassering lar deg sette teori i praksis ved å jobbe med en rekke helsepersonell i kliniske situasjoner for å utvikle ferdigheter, kunnskaper og erfaring som kreves for å bli en kompetent sykepleier. Selv om det er noen ganger utfordrende, er praksis å lære en av de mest interessante og spennende aspektene ved å lære å være sykepleier.


Kliniske innstillinger

På LSBU vil du oppleve en rekke kliniske innstillinger som NHS akutte tillit, lokalsamfunn, uavhengige sektorer og frivillige organisasjoner.

Hvis du er basert på vår Southwark campus, kan du oppleve plasseringer på Guy's Hospital, St. Thomas 'Hospital, Royal London Hospital, St. Bartholomews sykehus, University College London Hospital, Newham University Hospital og Whipps Cross University Hospital. Du vil også foreta en plassering i samfunnet.


Struktur av plasseringer

Plasseringer er spredt over de to årene:

Din første kliniske plassering er utformet for å introdusere deg til å jobbe i en profesjonell setting og utvikle essensiell omsorg og grunnleggende vurderingsferdigheter, infeksjonskontroll og lære om å beskytte sårbare mennesker.

Du vil da begynne å ta på seg mer ansvar, utvikle dine kliniske resonnementskompetanse og begynne å se små grupper av pasienter som gjør selvsikker, proaktiv beslutning for helsestyring med lite tilsyn.


Støttet av en mentor

Mens vi i den kliniske plasseringen sikrer at du får kontinuerlig støtte og veiledning fra en dedikert mentor og praksis læringsgrupper bestående av forelesere og utøvere.


fasiliteter

Voksenopplæringskompetanse laboratorier

Vi har to voksne sykepleier laboratorier på vår Southwark campus og tre på vår Havering campus. Disse laboratoriene er satt opp som pleieavdelinger og brukes av alle elevsykepleiere og jordmødre gjennom hele kurset. De lærer manuell håndtering og grunnleggende livsopplæringskompetanse og ferdigheter som er spesifikke for sitt sykepleie- eller jordmødringsområde.


SimMan

Sykepleierne har simulatormannequins: SimMan, SimBaby og SimMom. Disse livsstil mannequins er datastyrte og kan programmeres med ulike kliniske forhold. Disse opereres av en datamaskin i sanntid, og reagerer dermed på studentens handlinger. De tillater også at studentene ser utfallet av bestemte tiltak i visse scenarier, noe som kan gjøre pasienten bedre eller forverres ganske raskt.

Mannequins brukes til å lære elevene å gjenkjenne kliniske tegn og for å forbinde de kliniske tegnene med de tiltakene de tar for å ta vare på pasienten. SimMan kan være mann eller kvinne med fullstendig nøyaktig anatomi og kan puste, blinke, svette, snakke og stønne i smerte og ha en puls. Les mer om SimMan.


Inntakskrav

Søkere vil bli vurdert på individuell basis, men vil normalt kreve:

 • En bachelorgrad med minimum 2: 2 klassifisering. Kandidater uten helse eller vitenskap relatert grad er pålagt å fullføre en Life Sciences arbeidsbok pakke for å tilfredsstille Life Sciences-elementet i APL porteføljen.
 • I samsvar med kravene til Nursing and Midwifery Council (NMC), er matematikk og engelsk GCSEs / ekvivalent (ved C eller over) også påkrevd.


Attributter og verdier

Sykepleie er en svært konkurransedyktig karriere, og det er viktig at du gjør et høykvalitetsprogram til oss. Her er noen tips om hvilke egenskaper, ferdigheter og verdier vi ideelt ser etter i en LSBU sykepleier student:

 • Møt de nødvendige opptakskravene til LSBU sykepleie kurs
 • Har en god forståelse av grunnleggende ferdigheter i tal og ferdigheter
 • Upåklagelig kommunikasjon, omsorg og hjelpende ferdigheter
 • Kunne jobbe som en del av et lag, så vel som selvstendig
 • Pålitelig, tålmodig og forståelse
 • Motivert
 • Dedikert til en karriere i sykepleie og fullt ut forstår ansvaret for rollen
 • Personlige kvaliteter og verdier i tråd med de som forventes av NHS grunnloven.


Akkreditering av tidligere læring (APL)

Alle søkere er pålagt å gjøre krav på APL. Du kan søke om APL gjennom både sertifisert læring og produksjon av en portefølje for å demonstrere oppnåelse av programutfall for programmet du har søkt om gjennom erfaring. Hvis du blir tilbudt et sted på kurset, får du veiledende notater for å hjelpe deg med å bygge dette.


Intervjuer og vurderinger

Som en del av utvelgelsesprosessen forventes du å fullføre en taletest, leseferdighetstest og intervju. Sterke talbarhet og leseferdigheter er avgjørende for sykepleiere.

Last ned og trene våre prøveprøver:

Hvis du tilbys et sted, må du fullføre både en DBS- og helseskontroll og gi bevis på vanlige oppholdskrav og tilfredsstillende referanser. Et gyldig pass er nødvendig for innmelding.


engelske språk

De som ikke er engelskspråklige, må oppnå minimumskrav på 7,0 totalt eller tilsvarende, med minst 7,0 i lyttings- og leseavsnittene og ikke mindre enn 7,0 i skrift- og snakkeseksjonene for det internasjonale engelskspråketestresultatet (IELTS ) på tidspunktet for søknaden.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltids UK / EU-avgift: £ 9250.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline