Les den offisielle beskrivelsen

Eksepsjonelt givende

Voksne sykepleiere hjelper omsorg for personer over 18 år som er syke, skadde eller har fysiske funksjonshemminger. De overvåker pasientens fremgang, og i samråd med leger og andre medlemmer av helsepersonellet, bestemmer hvilken omsorg å gi, samt rådgive og støtte pasienter og deres slektninger. Selv om krevende og intens arbeid, kan det være svært givende.

Vårt nyskapende toårige kurs vil forberede deg på en karriere i et bredt spekter av givende voksenpleie muligheter, inkludert generelle medisinske og kirurgiske avdelinger, samt spesialiserte enheter som ulykke og nød eller intensiv omsorg. Mange av våre kandidater tar sine første innlegg som kvalifiserte utøvere i NHS Trusts og sykehus der de har opplevd erfaring.

På toppen av MSc

Etter at du har bestått, vil du kunne få en mastergrad ved å fullføre en avhandling. Studenter som har fullført PgDip-kurset, har opptil fire år for å fullføre avhandlingsmodulen via deltidsstudie. Dette vil medføre en ekstra kostnad.

akkrediteringer

Hvorfor pleie på LSBU?

 • Profesjonell akkreditering: Våre kurs er godkjent av Nursing and Midwifery Council.
 • Studenttilfredshet: Vi er nei. 1 London moderne universitet for total tilfredshet med et kurs i helsepersonell (Guardian League Table 2018).
 • Vår PG Dip sykepleie er designet for å sikre at studentene utvikler godt avrundet sykepleie kunnskap, ferdigheter og holdninger til å representere et høyt verdsatt yrke.
 • Dedikerte fasiliteter: Vi har to voksne sykepleier laboratorier på vår Southwark campus og tre på vår Havering campus.
 • No.1 i Storbritannia for kandidatprospekter i sykepleie (Complete University Guide 2019).

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Noen obligatoriske ferdighets sesjoner kan finne sted om kvelden.

Du vil bli undervist separat fra de tradisjonelle treårige studentene og vil studere følgende:

År 1

 • Bedre kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Biologi og farmakologi for helse
 • Person-sentrert omsorg
 • Bygge praksis ferdigheter for voksen sykepleie
 • Øvelseserfaring år 1

År 2

 • Ta vare på den voksne, forverrede pasienten
 • Ta vare på den eldre voksen
 • Forbedre opplæringsevner for voksenpleie
 • Forskning innen helse og sosial omsorg
 • Øvelseserfaring år 2

arbeidsevne

Kurset vil gjøre det mulig for deg å utvikle seg gjennom en yrkesrettet tilnærming til undervisning, som fører til registrering hos Nursing og Midlertidig rådgivning (NMC).

Rolle og ansvar

Det sies at ingen to dager som voksen sykepleier er de samme, men vanlige oppgaver inkluderer overvåkning av vitale tegn som puls og blodtrykk; møte pasientens hygienebehov og gi dem konsekvent omsorg. Med erfaring er det flere muligheter for spesialisering, som distriktssykepleier, sykepleier, sykepleier og spesialistsykepleier.

En voksen sykepleier starter vanligvis med en lønn på £ 21.000, som kan øke til £ 30.764 - £ 98.453 i senior innlegg.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Profesjonelle linker

Praksisopplevelse er oppnådd i en rekke ledende NHS Trusts over London, inkludert Guy's og St Thomas 'Hospital og University College London Hospitals (UCLH).

plasseringer

I løpet av kurset vil du tilbringe 50% av tiden din med akademisk studie og 50% i klinisk praksis. En klinisk praksisplassering gjør at du kan jobbe med en rekke helsepersonell i kliniske situasjoner for å bli en kompetent sykepleier. Selv om det er noen ganger utfordrende, er praksis å lære en av de mest interessante og spennende aspektene ved å lære å være sykepleier.

Kliniske innstillinger

På LSBU vil du oppleve en rekke kliniske innstillinger, inkludert NHS akutte Trusts, fellesskapssteder, uavhengig sektor og frivillige organisasjoner.

Hvis du er basert på vår Southwark campus, vil du bli plassert på Guy's Hospital, St. Thomas 'Hospital, Royal London Hospital, St. Bartholomews sykehus, University College London Hospital, Newham University Hospital og Whipps Cross University Hospital. Du vil også foreta en plassering i samfunnet.

Struktur av plasseringer

Plasseringer er spredt over de to årene:

Din første kliniske plassering er utformet for å introdusere deg til å jobbe i en profesjonell setting og utvikle essensiell omsorg og grunnleggende vurderingsferdigheter, infeksjonskontroll og lære om å beskytte sårbare mennesker.

Du vil da begynne å ta på seg mer ansvar, se på små grupper av pasienter og ta trygge, proaktive beslutninger for helsestyring.

Vi sikrer at du får kontinuerlig støtte og veiledning fra en dedikert mentor og praksis læringsgrupper bestående av forelesere og utøvere.

fasiliteter

Voksenopplæringskompetanse laboratorier

Vi har to voksne sykepleier laboratorier på vår Southwark campus og tre på vår Havering campus. Disse laboratoriene er satt opp som pleieavdelinger og brukes av alle elevsykepleiere og jordmødre gjennom hele kurset. De lærer manuell håndtering og grunnleggende livsopplæringskompetanse og ferdigheter som er spesifikke for sitt sykepleie- eller jordmødringsområde.

SimMan

Sykepleierne har simulatormannequins: SimMan, SimBaby og SimMom. Disse livsstil mannequins er datastyrte og kan programmeres med ulike kliniske forhold. Disse opereres av en datamaskin i sanntid, og reagerer dermed på studentens handlinger. De tillater også at studentene ser utfallet av bestemte tiltak i visse scenarier, noe som kan gjøre pasienten bedre eller forverres ganske raskt.

Mannequins brukes til å lære elevene hvordan man gjenkjenner kliniske tegn og også assosierer de kliniske tegnene med de handlingene de tar for å ta vare på pasienten. SimMan kan være mann eller kvinne med fullstendig nøyaktig anatomi og kan puste, blinke, svette, snakke og stønne i smerte og ha en puls.

Undervisning og læring

Personlig veiledning

Som helsepersonell vil du bli tildelt en navngitt veileder i løpet av de første tre ukene på LSBU. Tutorens rolle er å være din primære kontakt for faglig og faglig utviklingsstøtte.

Din veileder vil støtte deg for å få mest mulig ut av din tid på LSBU, gi råd og skilting til andre kilder til støtte på universitetet. De burde være den første personen ved universitetet som du snakker med hvis du har problemer som påvirker arbeidet ditt. Disse kan være akademiske, økonomiske, helsemessige eller en annen type problem.

Du vil ha avtaler med din personlige veileder etter hver klinisk plassering gjennom hele kurset. Du kan kontakte din veileder for ytterligere støtte eller møter via e-post.

Inntakskrav

Søkere vil bli vurdert på individuell basis, men vil normalt kreve:

 • En bachelorgrad med minimum 2: 2 klassifisering. Kandidater uten helse eller vitenskap relatert grad er pålagt å fullføre en Life Sciences arbeidsbok pakke for å tilfredsstille Life Sciences-elementet i APL porteføljen.
 • I samsvar med kravene til Nursing and Midwifery Council (NMC), er matematikk og engelsk GCSEs / ekvivalent (ved C eller over) også påkrevd.

Attributter og verdier

Sykepleie er en svært konkurransedyktig karriere, og det er viktig at du gjør et høykvalitetsprogram til oss. Her er noen tips om hvilke egenskaper, ferdigheter og verdier vi ideelt ser etter i en LSBU sykepleier student:

 • Møt de nødvendige opptakskravene til LSBU sykepleie kurs
 • God forståelse av grunnleggende ferdigheter i tal og ferdigheter
 • Upåklagelig kommunikasjon, omsorg og hjelpende ferdigheter
 • Kunne jobbe som en del av et lag, så vel som selvstendig
 • Pålitelig, tålmodig og forståelse
 • Motivert
 • Dedikert til en karriere i sykepleie og fullt ut forstå ansvaret for rollen
 • Personlige kvaliteter og verdier i tråd med de som forventes av NHS grunnloven.

Akkreditering av tidligere læring (APL)

Alle søkere er pålagt å gjøre krav på APL. Du kan søke om APL gjennom både sertifisert læring og produksjon av en portefølje for å demonstrere oppnåelse av programutfall for programmet du har søkt om gjennom erfaring. Hvis du blir tilbudt et sted på kurset, får du veiledende notater for å hjelpe deg med å bygge dette.

Intervjuer og vurderinger

Som en del av utvelgelsesprosessen vil du bli forventet å delta i et MMI-intervju.

Hvis du tilbys et sted, må du fullføre både en DBS- og helseskontroll og gi bevis på vanlige oppholdskrav og tilfredsstillende referanser. Et gyldig pass er nødvendig for innmelding.

engelske språk

For de som ikke er engelskspråklige, må de ha en minimumspoengsum på totalt 7,0 eller tilsvarende med minst 7,0 i lyttings- og leseavsnittene og ikke mindre enn 7,0 i skrift- og snakkeseksjonene for det internasjonale engelskspråketestresultatet (IELTS ) på tidspunktet for søknaden.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Selv om PgDip er en postgraduate kurs, gjelder alle studenter til Universitetet og Høyskoler Admissions Service (UCAS). Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er gitt på vår Hvordan søke nettside for studenter.

Når du lager UCAS-søknaden din, må du søke om det valgte feltet til pleiepraksis.

Fem trinn til søknaden din

 • Delta på en åpen dag
 • Søk på oss gjennom UCAS
 • Skriv ditt personlige utsagn og bruk dette som et verktøy for å illustrere hvorfor du har rett til kurset
 • Skriv din APL-påstand
 • Forbered deg på intervjuet ditt

Personlige utsagn

Husk det personlige utsagnet er ekstremt viktig. Dette er egentlig et salgsverktøy på hvorfor du har rett til kurset. Personlig erklæring er tatt i betraktning når man kortlegger søkere etter intervju.

Preliminær avgift vurdering

I ditt intervju starter vi prosessen med å sjekke at du er kvalifisert for NHS-finansiering.

For at vi skal kunne finne ut om du er kvalifisert for NHS-finansiering, kan du laste ned Preliminary Fee Assessment Form (PDF-fil 155 KB), fullfør og ta med deg til intervjuet. Sørg også for at du tar med dine bevis som nevnt i brevet, som gjør at vi kan vurdere din bostedsstatus.

resultater

Disse vil bli gjort tilgjengelig gjennom UCAS Track vanligvis innen to uker.

Postgraduate Application Service

Bestill din tid hos en av våre spesialister på Postgraduate Advisors. Over en en på en rådssesjon vil de gi deg råd om høyere grad på LSBU som passer dine interesser og erfaringer. Og når du er klar til å søke om å bli med på en av våre Postgraduate Application Sessions. Der tar vi små grupper på opptil fire personer gjennom søknadsprosessen.

Forbered deg på å starte

DBS

Du må erklære eventuelle tidligere overbevisninger, forholdsregler, advarsler eller påminnelser gjennom Disclosure and Barring Service (DBS). Finn ut mer om DBS-prosessen for søkere.

For å se når og hvis overbevisninger og advarsler fjernes fra DBS-sertifikatet, kontroller du filtreringsreglene for kriminalattestkontrollsertifikatene.

Innmelding og velkomst uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus.

Arbeids helse

Hvis du har møtt betingelsene for tilbudet, og last ned et online medisinsk spørreskjema. Dette vil gå til vår nåværende helsepersonell. Du kan bare registrere deg på kurset ditt når dette er fullført.

Vaksinasjons screening

Før du registrerer deg på kurset, ta GP-vaksinen og skjermbildet (PDF-fil 117 KB) til legen din for at de skal fullføre, signere og stemple.

Når du har registrert deg, ta skjemaet til møtet med helsepersonell, slik at sykepleieren kan sjekke immuniseringsstatusen din og bekrefte dette for din plassering. Hvis du ikke fullfører arbeidshelseprosessen, kan du ikke gå på plassering, og dette kan skade din fortsettelse på kurset ditt.

Holidays

Dine ferieperioder vil ikke følge den vanlige universitetsplanen på grunn av plasseringer. Du vil motta flere detaljer når du starter kurset.

Øv plasseringer

De fleste helse- og sosialfaglige praksisplasseringer vil fungere utenfor vanlig arbeidstid, f.eks. Kvelder, netter, helger og helligdager.

Uniform

De fleste plasseringer vil kreve at du bærer uniform på plassering eller i løpet av noen praktiske økter i våre ferdighetslaboratorier. Dette vil bli gitt sammen med et formelt navnemerken.

Program undervist i:
Engelsk

Se 76 flere kurs fra London South Bank University »

Sist oppdatert February 23, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
Fulltid UK / EU-avgift: £ 9,250; Internasjonalt gebyr: £ 23,125
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 4, 2021
Søknadsfrist

Sept. 23, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 4, 2021