PhD i biostatistikk

Generelt

Programbeskrivelse

Doktor i filosofi i biostatistikk

Doktorgraden vår Programmet er designet for å gi streng opplæring i statistisk teori og metoder, med målet å gjøre det mulig for studentene å utføre original forskning innen biostatistikk. Nyutdannede av våre Ph.D. programmet er forberedt på å:

  • Gjennomføre teoretisk og metodologisk forskning i biostatistikk.
  • Anvend moderne statistiske teknikker i analysen av store og / eller komplekse datasett innen helsefag.
  • Server som biostatistikere i samarbeidende forskerteam innen helsefag.
  • Lær biostatistikk til helsevitenskapelige fagpersoner og doktorgradsstudenter i biostatistikk.

Vi søker studenter med mastergrad i matematikk, statistikk, biostatistikk eller beslektede felt som er interessert i å utvide kunnskapen sin om biostatistikk for å kunne drive nyskapende forskning innen teori og metodikk. Doktorgraden læreplanen er matematisk streng, så selv om vi ønsker velkommen individer med forskjellig bakgrunn til programmet vårt, må søkerne ha et visst nivå av flyt i avansert matematikk.

Programoversikt

Doktorgraden pensum innebærer 34 timers undervisning, inkludert et praktikumskurs der studentene deltar i biostatistisk rådgivning. Omfattende eksamen blir tatt sommeren etter at studentene har fullført det første året med kjernekurs. Studenter som vektlegger i biostatistikk går videre til å ta kurs i kliniske studier, avanserte ikke-parametriske, overlevelsesanalyse og andre biostatistiske valgfag. Studenter som vektlegger i bioinformatikk, tar kurs i databehandling med høy gjennomstrømming, statistisk genetikk, bioinformatikk og andre valgfag innen biostatistikk og genetikk. Når de 34 timene med kursarbeid er fullført, går studentene inn i doktorgradskandidatur, hvor det blir forsket på avhandling. Alle studenter må fullføre og forsvare en avhandling før eksamen.

Vi oppfordrer deg til å se nærmere på doktorgraden. pensum, informasjon om omfattende eksamener og krav til doktorgradsavhandlingen for å bli kjent med doktorgraden. grad.

Omfattende eksamener

Etter det første studieåret, Ph.D. studentene tar en skriftlig omfattende eksamen som tester grunnleggende kunnskap i statistisk teori og metodikk. Eksamen avlegges over to dager i august, rett før starten av andre studieår, og består av fire seksjoner, som hver tilsvarer en av de påkrevde ph.d. kurs:

  • Seksjonen Statistisk inferens er en to-timers skriftlig eksamen som dekker materiale fra PHST 762 , gitt den første eksamensdagen.
  • Linear Models-delen er en to- timers skriftlig eksamen som dekker materiale fra PHST 781, gitt på den første eksamensdagen.
  • Bayesian Inferdsdel består av en 90-minutters skriftlig del og 90-minutters databehandlingsdel, som dekker materiale fra PHST 691 , gitt på den andre eksamensdagen.
  • Seksjonen Statistisk databehandling er en tre timers dataeksamen som dekker materiale fra PHST 710 , gitt på andre eksamensdag.

Materiale fra kurs som tilsvarer hver del av den omfattende eksamenen, vil hjelpe studentene med å forberede seg på de seksjonene. Det kan imidlertid dukke opp spørsmål fra alle kilder som dekker de samme emnene som er oppført i pensumene til PHST 691 , PHST 710 , PHST 762 og PHST 781 . Videre kan problemer i databehandlingsdelen av eksamen trekke på emner dekket i PHST 691 , PHST 710 , PHST 762 og PHST 781 . Koblinger til omfattende eksamener fra tidligere år er gitt nedenfor; disse er også nyttige for eksamensforberedelser.

Hver student får karakteren "bestått" eller "ikke bestått" for hele den omfattende eksamenen, og hver student må bestå alle fire delene av den omfattende eksamenen for å få et "bestått". Studenter som består eksamen vil være kvalifisert til å gå inn i doktorgradskandidatur når de gjenværende andreårsstudiene er fullført. En sviktende karakter indikerer en mangel på ett eller flere områder, og en student med karakteren "mislykkes" vil ha en mulighet til å ta en fullstendig omfattende eksamen (alle fire seksjoner), vanligvis i januar etter. Studenter som ikke klarer å bestå eksamen på sitt andre forsøk vil bli avskjediget fra studiet uten nærmere vurdering.

Dissertation

Doktorgradsavhandlingen er grunnsteinen til doktorgraden. i Biostatistikk læreplan og innebærer utvikling og forsvar av en avhandling om et godkjent emne for en avhandlingskomité. Studenter som har fullført ph.d. Læreoppgaver og bestått den omfattende eksamenen er kvalifisert til å begynne på avhandling.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University of Louisville is a state-supported research university located in Kentucky's largest metropolitan area. It was a municipally supported public institution for many decades prior to joini ... Les mer

The University of Louisville is a state-supported research university located in Kentucky's largest metropolitan area. It was a municipally supported public institution for many decades prior to joining the university system in 1970. The University has three campuses. The 287-acre Belknap Campus is three miles from downtown Louisville and houses eight of the university's 12 colleges and schools. Minimér
Louisville , Bellemeade , Louisville + 2 Mer Mindre