PhD i farmasøytisk teknologi

Generelt

Programbeskrivelse

Nyutdannede i doktorgradsprogrammet for farmasøytisk teknologi vil ha en komplett og unik oppfatning av generelle og spesielle metoder for formulering av doseringsformer, deres struktur, fysiske og kjemiske egenskaper og bruk av matematiske og statistiske modeller for å optimalisere fysisk og biofarmaceutisk egenskaper av farmasøytiske preparater, inkludert lokale og tidsprofiler av legemiddelfrigivelse. For å skaffe seg denne profilen, har kandidatene behov for detaljert kunnskap om egenskapene til hjelpestoffer, teknologisk behandling av disse stoffene i produksjon av doseringsformer, samt matematisk modellering av individuelle faser av formulering og fremstilling av farmasøytiske preparater.


Uten spesialisering.


Beskrivelse av verifikasjon og evalueringskriterier

Innhold av inngangseksamen

  • Muntlig eksamen fra kunnskapen om generell og spesiell farmasøytisk teknologi.
  • Engelskspråklig eksamen for engelskspråklig kunnskaps vurdering (C1 minst).


Tilleggsbetingelser for bonusen (praksis)

  • Vellykket gjennomført universitetsstudier i apotek, medisin eller naturvitenskap (vurdert 2 poeng).
  • Diplomoppgave tilsvarende med hensyn til den foreslåtte ph.d. Studier av kandidaten (vurdert 3 poeng).
  • Angivelse av det antatte treningssenteret og godkjenning av en bestemt veileder med ledelsen av det planlagte doktorgradsarbeidet (vurdert maksimalt 5 poeng).


Kriterier for evalueringseksamen

  1. Profesjonell kunnskapsnivå - gjennomgått på svar på spørsmål angitt i Generell innhold av opptaksprøve (maks. Opptil 10 poeng).
  2. Innlevert doktorgradsprosjekt - evaluering av prosjektkompleksitet, moderne metodologiske tilnærminger til en løsning og kontinuitet i prosjektet om emner som allerede er diskutert av fagområdesstyret (maks. Opptil 10 poeng).

Minimum opptak grense er 20 poeng.

Dekanen bestemmer seg for å godta søkeren (e) som har oppfylt vilkårene for opptaksprosedyren, og i henhold til antall poeng oppnådd, rangert i rekkefølgen som svarer til det forutbestemte antall aksepterte søkere for det aktuelle programmet.


Betingelser for opptak

Opptak til doktorgradsstudier er betinget av vellykket gjennomføring av en masterstudium.

Verifikasjonsmetode:
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Charles University, the first university established in Central Europe, was founded by Charles IV, the Czech King and Roman Emperor, in 1348.

Charles University, the first university established in Central Europe, was founded by Charles IV, the Czech King and Roman Emperor, in 1348. Minimér
Hradec Kralove