Populære Helse doktorgrader (PhD)

doktorgradsprogrammer innenfor helsefag er designet for studenter som ønsker å satse på en forskerkarriere i det medisinske feltet. Doktorgradsprogrammer inkluderer vanligvis en kombinasjon av faglige kurs og forskning, og avhengig av programmet, også praktisk opplæring. PhD-studier tar sikte på å fremme kunnskap i et helse-relaterte felt, og studentene jobber med å produsere original forskning. En avhandling skal presenteres i slutten av studiene, under eksaminering av en komité bestående av eksperter. Uteksaminerende med en PhD i helsefag kan fortsette sin forskerkarriere i akademia, myndigheter eller industri. En doktorgrad i helse kan gjennomføres innenfor en rekke spesialiseringer. Noen av de mest populære doktorgradsprogrammer er innen offentlig helse, sykepleie, ernæring, og farmasi. Programmer i klinisk psykologi, ernæring og alternativ medisin er også høyt etterspurt. Ta en titt på noen av de beste PhD-programmene i helse som er oppført nedenfor, sammenligne læreplaner, kostnader, og studiesteder før du velger det alternativet som appellerer best til deg. Husk at du kan spare tid ved ta direkte kontakt med studiest ved å fylle ut det elektroniske skjemaet.

Nylig tillagte helsefag doktorgrader

Long Island University

Doctor of Pharmacy Professional Program - LIU Brooklyn

Oktober 28, 2018
LIU Apotek - Arnold

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs

EdD helse og menneskelig ytelse

September 9, 2018
Ph.D. i ledelse - helse

University of Pécs

Apotek på engelsk

Oktober 1, 2018
Det akademiske programmet som tilbys av Fakultetet fører til Pharmacy-graden med Pharm. D. tittel. Dette programmet strekker seg over en periode på fem år (10 semester).

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hva er en doktorgrad i helsefag?

Hva er en doktorgrad i helsefag?

PhD i helsefag er den høyeste akademiske grad i helse-relaterte felt for å videreutdanne akademiske fagfolk innenfor helsevesenet. Studenter av PhD i helseprogrammer utvikle kunnskap og opplæring på et avansert nivå i en vitenskapelig disiplin knyttet til de ulike prosessene som påvirker helse, eller til levering og organisering av helsetjenester. En doktorgrad i helse fører vanligvis til en karriere innenfor undervisning, administrasjon, praksis, eller anvendt forskning, som alle krever avansert konseptuelle og analytiske evner. Studieprogrammene tar vanligvis stipendiater fire til fem år å fullføre. Denne perioden består av 2 år med kurs etterfulgt av to til tre år for å fullføre og forsvare doktoravhandlingen.

Hva er fordelene med å ta en doktorgrad i helsefag?

PhD i helsefag er et perfekt studiealternativ for deg som ønsker å drive forskning på høyt nivå og søker en lederkarriere innenfor helsevesenet. Nyutdannede har fordeler både når det gjelder karriere alternativer og lønnsnivå. Å ta en doktorgrad i helse kan også gi deg viktige fordeler på det personlige plan; kandidatene er i stand til å bidra til forbedring av helse i befolkningen gjennom forskning av høy kvalitet med fokus på viktige emner i helsevesenet, og resultatene kan senere bli oversatt til praksis og politikk.

Hva studerer vi i en doktorgrad i helsefag?

PhD-programmene i helse gir studentene viktige analytiske og teoretiske ferdigheter som kan brukes til å løse et bredt spekter av problemstillinger knyttet til helsetjenester og helsepolitikk. Studentene får også videregående opplæring i forskningsmetoder for å fremme kunnskap om sentrale problemstillinger til forbedring av helse. En viktig del av PhD-programmet er gjennomførelese av en doktorgradsavhandling, som skisserer resultatene av uavhengige og original forskning utført av studenten. Stipendiater må vanligvis forsvare sin doktoravhandling foran en komité av eksperter på slutten av sine doktorgradsstudier. Det er mange PhD spesialiseringer å velge mellom, noen av de mest populære er ernæring, folkehelse, sykepleie, farmasi, bio-medisinsk vitenskap, klinisk psykologi, og sosialt arbeid.

Hva slags karriere du kan forvente med en doktorgrad i helsefag?

Hovedveien for uteksaminerte fra et doktorgradsprogram i helse omfatter forskning, klinisk praksis, utdanning og administrasjon. PhD i helsefag forbereder studentene for en avansert forskningkarriere på universiteter, policy-making organisasjoner, samt i helsesektoren. Nyutdannede med en doktorgrad i helsefag er kvalifiserte for å drive undervisning og forskning med høy vitenskapelig innsikt og kan søke om vitenskapelige stillinger ved universiteter, høyskoler og forskningsinstitutter. Mange kandidater er også ansatt i privat sektor, non-profit forskningsorganisasjoner, konsulentgrupper, internasjonale helsemyndigheter, eller på forskningssentre.

Hvor mye koster det å ta en doktorgrad i helsefag?

Avhengig av landet, utdanningsinstitusjonen, og type program, vil kostnadene variere sterkt. I noen land må PhD-studenter betaler skolepenger, mens i andre land er de ansatt som forskere ved universitetet. Noen fakulteter gi tilskudd som dekker opplæringsrelaterte utgifter. Andre muligheter for å dekke noen av kostnadene kan være internships og stipender.

Hvorfor ta en doktorgrad i helsefag online?

Å ta en nettbasert PhD i helsefag er en flott mulighet for dedikerte og selvstrukturerte studenter. Det tilbyr en høy grad av fleksibilitet til å studere i henhold til sin egen timeplan. Det nettbaserte studiet er utført via state-of-the-art teknologi, for eksempel virtuelle klasserom, chatterom, videopresentasjoner og e-post. For å fullføre en doktorgrad i helse kreves det ofte også praktisk erfaring og fremleggelse av doktorgradsavhandlingen foran et panel av eksperter, med andre ord, programmene kan ikke fullføres 100 prosent online.

PhD i helsefag og MD - hva er forskjellen?

PhD i Health må ikke forveksles med en MD (Doctor of Medicine) grad. Den største forskjellen mellom de to er at doktorgradsprogrammer er typisk forskningsrettet, mens MD programmer er klinisk rettet mot medisinske fag. Den eksakte forskjellen mellom PhD og MD grader avhenger videre av den pedagogiske tradisjonen i landet der det spesifikke programmet tilbys.