Filter
PhD
Afrika Studietype: Alle Pacing: Deltid

Beste Deltid PhDs i Alliert helsepleie 2019/2020 i Afrika

PhD-grader er noen av de mest prestisjefylte kvalifikasjoner som tilbys av institusjoner for høyere utdanning. De som holder en doktorgrad fortjent til å bli behandlet med tittelen "Doctor " og er anerkjent som eksperter på et bestemt emne eller område.

En afrikansk pedagogisk eventyr kan være spennende ettersom kontinentet 's rike tradisjonelle arven er så viktig for kulturen. Afrikanere legendariske gjestfrihet er innbydende til fremmede og dens multietniske byer så spennende med sin afrikansk musikk, dans og kunst, både tradisjonelle og moderne, utgjør hele andre verdener av søknad og glede, og det er et par av estetiske opplevelser uansett hvor du går for å sammenligne og kontrast med fargen, virvel, lukt og lyder av en afrikansk marked.

PhD Deltid i Alliert helsepleie i Afrika

Les mer Minimér

1 Resultater i Alliert helsepleie, Afrika

University of Johannesburg

Studenten som lykkes med å fullføre denne kvalifikasjonen, vil kunne anvende problemløsingsferdigheter på høyere nivå og kritisk, reflekterende tenkning på de mest avanse ... [+]

Studenten som lykkes med å fullføre denne kvalifikasjonen, vil kunne anvende problemløsingsferdigheter på høyere nivå og kritisk, reflekterende tenkning på de mest avanserte faglige nivåene, og kulminerer med å produsere en avhandling som oppfyller de aksepterte kriteriene og etiske prinsippene for den akademiske institusjonen . På denne måten vil studenten gi et originalt og meningsfullt bidrag til den eksisterende kunnskapsenheten for naturvitenskap og teknologi og veilede studenter på lavere nivå.

Opptakskrav

En MTech-radiografi eller en tilsvarende kvalifikasjon med et gjennomsnitt på 65% eller ved en tilsvarende standard som bestemt av statusutvalget og godkjent av fakultetsstyret. Valget er basert på godkjenning av fakultetets forskningsutvalg.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk