close

Filtre

Se resultater

En PhD eller Doktorgrad of Philosophy, er den høyeste grad tildelt på mange fagområder. Vanligvis krever et forskningsprosjekt og avhandling, samt flere års studier, kvalifiserer en doktorgrad holderen som en ekspert på et valgt felt.Norge (Norge) er den vestligste, nordligste - og faktisk den østligste - av de tre skandinaviske landene. Norge er kjent for sin fantastiske og varierte natur.… Les mer

En PhD eller Doktorgrad of Philosophy, er den høyeste grad tildelt på mange fagområder. Vanligvis krever et forskningsprosjekt og avhandling, samt flere års studier, kvalifiserer en doktorgrad holderen som en ekspert på et valgt felt.

Norge (Norge) er den vestligste, nordligste - og faktisk den østligste - av de tre skandinaviske landene. Norge er kjent for sin fantastiske og varierte natur. Fjordene i vest i landet er lange smale viker, flankert på hver side av høge fjell der havet penetrerer langt inn i landet. Det overordnede ansvaret for utdanning ligger hos norske Utdannings-og forskningsdepartementet.

Oslo er hovedstaden i Norge. Utdanningsnivået i denne byen og livsstil er svært høy. Sin kvalitet utdanningsinstitusjoner har plassert det blant Europas topp 3 regioner i form av høyere utdanning. Det er mange andre anerkjente institusjoner som tilbyr kvalitet utdanning.

PhDs i Oslo i Norge

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Universitetet i Oslo Det odontologiske fakultet
Nordre Aker, Norge

Med en doktorgrad fra Det odontologiske fakultet har du mange muligheter, enten du ønsker å satse videre på en forskerkarriere eller du vil arbeide utenfor akademia.

Med en doktorgrad fra Det odontologiske fakultet har du mange muligheter, enten du ønsker å satse videre på en forskerkarriere eller du vil arbeide utenfor akademia. -
PhD
Engelsk, Norsk
aug. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter