close

Filtre

Se resultater

PhDs i Nordre Aker i Norge 2021

PhD-grader er noen av de mest prestisjefylte kvalifikasjoner som tilbys av institusjoner for høyere utdanning. De som holder en doktorgrad fortjent til å bli behandlet med tittelen "Doctor " og er anerkjent som eksperter på et bestemt emne eller område.Norge, offisielt Kongeriket Norge er et skandinavisk enhetlig konstitusjonelt monarki hvis territorium omfatter den vestlige delen av den ska… Les mer

PhD-grader er noen av de mest prestisjefylte kvalifikasjoner som tilbys av institusjoner for høyere utdanning. De som holder en doktorgrad fortjent til å bli behandlet med tittelen "Doctor " og er anerkjent som eksperter på et bestemt emne eller område.

Norge, offisielt Kongeriket Norge er et skandinavisk enhetlig konstitusjonelt monarki hvis territorium omfatter den vestlige delen av den skandinaviske halvøya, Jan Mayen, den arktiske øygruppen Svalbard og subantarctic Bouvetøya. Høyere utdanning i Norge tilbys ved en rekke av syv universiteter.

PhDs i Nordre Aker i Norge

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Universitetet i Oslo Det odontologiske fakultet
Nordre Aker, Norge

Med en doktorgrad fra Det odontologiske fakultet har du mange muligheter, enten du ønsker å satse videre på en forskerkarriere eller du vil arbeide utenfor akademia.

Med en doktorgrad fra Det odontologiske fakultet har du mange muligheter, enten du ønsker å satse videre på en forskerkarriere eller du vil arbeide utenfor akademia. -
PhD
Engelsk, Norsk
aug. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter