PhD

Se og Beste PhDs

En PhD eller Doktorgrad of Philosophy, er en av de høyeste grader tildelt i akademia. Det er en terminal grad og akademikere ofte underviser på universitetsnivå. En PhD krever ofte studenter å fullføre forskning, som involverer en avhandling og en avhandling for å oppfylle programkrav.

Hva er en doktorgrad i helse? I et PhD-program, kan elevene utforske og forskning ulike aspekter ved helse, som for eksempel helsepolitikk og helsevesenet administrasjon. Studentene kan ta kurs relatert til samfunnet helse, medisinsk praksis, epidemiologi og sykdomsforebygging. På grunn av den forskningen aspektet, kan studentene også lære om kvalitative og kvantitative forskningsmetoder, biostatistikk og måleverktøy. Når sentrale kurs og forskningsmetode kurs er ferdig, typisk studenter begynne å arbeide på deres spesifikke forskningsprosjekt.

Nyutdannede av et PhD-program i helse vanligvis forlate programmet som en ekspert i sitt fag.Mange studenter deretter begynne å vurdere hvordan de kan gjøre en innvirkning på global eller lokal helsepolitikk.

Program kostnadene for en doktorgrad i helse kan variere i pris avhengig av lengde, plassering, stipend og stipend tilgjengelighet. Noen skoler tilbyr doktorgradsstudenter enten redusert eller ingen skole for å lokke studenter til å gjennomføre viktig forskning.

Når noen er tildelt en doktorgrad i helse, mange dører av muligheter åpne opp for ham eller henne. Noen kandidater kan velge å gå inn i feltet av sykehusledelsen. En annen mulig vei for studenter kan være undervisning på universitetsnivå. Andre kandidater kan velge å fortsette med sin forskning og arbeidet på et statlig helseinstitutt som pasient talsmann, klinisk forsker, medisinsk statistiker og mer.

Hvis du alltid har ønsket å videreutvikle din karriere i helse, er det på tide å vurdere online klasser.Hvis du ønsker å finne ut mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Doktorgrad I Sykepleie

Grand Canyon University
Campus eller nettstudier Deltid September 2018 USA Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + 3 fler

Grand Canyon University's Doctor of Nursing Practice Program (DNP) veileder avanserte praksis registrerte sykepleiere, sykepleier informatikere og sykepleier ledere i å bruke dagens forskning for å øve eller system utfordringer for å oppnå en positiv effekt. [+]

Tilbys av: Høgskole- og helsesektoren

Oversikt

Bli en sykepleier Grand Canyon University's Doctor of Nursing Practice Program (DNP) veileder avanserte praksis registrerte sykepleiere, sykepleier informatikere og sykepleier ledere i å bruke dagens forskning for å øve eller system utfordringer for å oppnå en positiv effekt. Doktorgrad i sykepleieprogrammer er forskjellig fra PhD-sykepleierprogrammer, hvor sykepleiere utfører opprinnelig forskning for å legge til grunn for akademisk teori og sykepleie kunnskap. Hvis du er en praksisfokusert leder, så er en DNP for deg.

Tilbys gjennom College of Nursing and Health Care Professions, består vår doktorgrad i sykepleieutdanningen av pensum tilpasset AACN-essensielle for DNP-sykepleie. Du trenger ikke å forlate din praksis eller organisasjon for å delta i et eller flere boliger i doktorgrad i sykepleieprogrammet. I stedet gjennom peer diskusjon og vitenskapelig, dybdegående applikasjonsbaserte aktiviteter integrerer og syntetiserer du didaktisk læring i ditt nåværende eller ønsket fremtidige praksismiljø. Disse treningsaktivitetene er utformet for å hjelpe deg med å møte dine personlige og faglige mål samtidig som du oppnår kunnskap og ferdigheter som passer for det høyeste nivået på sykepleie.... [-]


Ph.d. Helseopplysning Og Markedsføring (med Ms Helseopplysning Grad)

Walden University
Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. [+]

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. Bruk din lidenskap for å lede en sunn, aktiv livsstil til din fordel og utforske helseatferd teorier og teknikker for å hjelpe enkeltpersoner og grupper forbedre deres helse eller gjennomføre forskning som vil påvirke større populasjon.

PhD i helse- og Promotion programmet kan bidra til å forberede deg for å avansere i feltet, jobber som helse- pedagog i akademisk, klinisk, samfunnet, eller bedriftens innstillinger som kan omfatte statlige og lokale helse avdelinger, skoler og universiteter, bedrifter og selskaper, og samfunnet helsemyndigheter.... [-]


Ph.d. I Biomedisinsk Teknikk

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
Campus Heltidsstudier Deltid 4 - 6 år September 2018 USA District of Columbia + 1 fler

Doktorgradsprogrammet i Biomedical Engineering er utformet for å forberede studentene på en karriere i kreativ stipend ved å gi en bred, men balansert bakgrunn av kunnskap og veiledning i utførelsen av forskning. Dette tverrfaglige programmet gir kurs og forskning som trekker på ressurser fra hele School of Engineering and Applied Science. [+]

biomedisinsk teknikk Programoversikt

Ph.D. grad i Biomedical Engineering er utformet for å forberede studentene på anvendelse av tekniske prinsipper til problemer i medisin og biologi; å forstå og modell attributter av levende systemer; og å syntetisere biomedisinske systemer og enheter.

Programmet er sterkt tverrfaglig, som studentene velge fra et stort utvalg av studieretninger over universitetet. Kjernen fakultetet ekspertise omfatter kreftbehandling, hjerteelektrofysiologi, biosensorer, MicroFluidics, og ultralyd applikasjoner i medisin.

Ph.D. Programmet er basert på den viktigste campus i hjertet av Washington, DC, tar full nytte av nærhet til School of Medicine, Milken Institute School of Public Health, og GW Hospital. Disse interaksjonene er supplert med samarbeid med nærliggende klinisk og forskningsfasiliteter, inkludert barne National Health System og føderale byråer som Food and Drug Administration (FDA) og National Institutes of Health (NIH).... [-]


Doktorgrader Doktor I Psykologi I Klinisk Psykologi (PsyD)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campus Heltidsstudier 5 år September 2018 USA San Francisco

Ved Universitetet i San Francisco, er PsyD elevene opplært til å oversette tanke til handling, gjennom praksisrettet opplæring som vektlegger det mentale, følelsesmessige og fysiske helsebehov dekkede lokalsamfunn. [+]

Ved Universitetet i San Francisco, er PsyD elevene opplært til å oversette tanke til handling, gjennom praksisrettet opplæring som vektlegger det mentale, følelsesmessige og fysiske helsebehov dekkede lokalsamfunn.

Clinical Psychology PsyD fra USF SONHP på Vimeo.

Understreker klinisk praksis, forbereder USF er PsyD program doktorgradsstudenter til å arbeide som helsevesenet psykologer i en rekke av samfunnet helse innstillinger.

Nyutdannede vil bli dyktigere i de empiriske og teoretiske fundamentet for integrerte, atferds helse intervensjoner mens følsomme for kontekstuelle, kulturelle, åndelige og sosioøkonomiske miljøer av individer og samfunn.

Lisensstatusen og akkreditering ... [-]

Doktorgrad I Apoteket (Pharm D.)

University of Malta
Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 3 år October 2018 Malta Glen

I tillegg til den lærte komponenten som er den samme som for Master i Avansert klinisk apotek, Pharm. D. Studentene forventes å gjennomføre en doktorgradsoppgave og en avansert opplæring som beskrevet i studieprogrammet. [+]

PhD 2018.

Doktorgrad i Farmasøytisk Pharmacy (Pharm D.) er en nivå 8 grad tilbys av Institutt for apotek ved University of Malta, Malta, i samarbeid med Pharmacy College ved University of Illinois i Chicago (UIC), USA. Institutt for apotek ved Universitetet i Malta har en lang erfaring med opplæring og forskning i klinisk apotek, mens Pharmacy College ved University of Illinois i Chicago ligger blant de øverste høgskolene i USA. Dette kurset er unikt ved at det kombinerer utvikling og anvendelse av avanserte kliniske apotek ferdigheter med kontekstuell forskning. Underviste studie-enheter leveres sammen av begge universitetene.

Akademisk grad... [-]


Phd-program I Kognitiv Vitenskap

National Chung Cheng University
Campus Heltidsstudier September 2018 Taiwan Chia Yi

Den all-engelsk PhD-program i kognitiv vitenskap (CS) ved National Chung Cheng University (CCU) er et nytt doktorgradsprogram, formelt etablert i 2013, skapt av en felles innsats blant fakultetet medlemmer av forskningssenter for kognitiv vitenskap, [+]

Om programmet

Den all-engelsk PhD-program i kognitiv vitenskap (CS) ved National Chung Cheng University (CCU) er et nytt doktorgradsprogram, formelt etablert i 2013, skapt av en felles innsats blant fakultetet medlemmer av forskningssenter for kognitiv vitenskap, Psykologisk institutt , Graduate Institute of Linguistics, Institutt for filosofi, Graduate Institute of Education, Institutt for elektroteknikk og Institutt for informatikk og Information Engineering.

CCU har spilt en ledende rolle i å fremme og fremme kognitive vitenskaper for mer enn et kvart århundre i Taiwan, og vi er glade for å kunngjøre den nye gradstildelende og PhD-program, noe som representerer en tverrfaglig integrasjon på tvers av mange godt utviklede akademiske institusjoner og avdelinger ved CCU.... [-]


Phd I Apotek

MAHSA University
Campus Heltidsstudier 3 år January 2019 Malaysia Selangor Kuala Lumpur + 1 fler

[+]

PhD 2018. Programoversikt Oppbygging Entry Krav Karrieremuligheter Forsker fordeler [-]

Det Internasjonale Msc Og Ph.d Programmet I Molekylær Medisin

Shenzhen University
Campus Heltidsstudier 3 - 6 år September 2018 Kina Shenzhen

Programmet tar sikte på å forstå molekylære mekanismer av menneskelige sykdommer, inkludert kreft, aldringsrelatert sykdom, kardiovaskulær sykdom og metabolsk sykdom, samt opplæring av neste generasjon forskere på høyeste nivå. [+]

Det internasjonale MSc og Ph.D-programmet i molekylærmedisin

Det internasjonale MSc og PhD-programmet i molekylær medisin fra Shenzhen University School of Medicine (SZUSOM) kunngjør åpne stillinger for studenter. Programmet tar sikte på å forstå molekylære mekanismer av menneskelige sykdommer, inkludert kreft, aldringsrelatert sykdom, kardiovaskulær sykdom og metabolsk sykdom, samt opplæring av neste generasjon forskere på høyeste nivå. Programmet rekrutterer 10-15 PhD kandidater og 20-30 MSc kandidater for innmelding i september 2017. I gjennomsnitt tar det 3 år eller 3-6 år å oppnå en MSc-grad eller en PhD-grad.

Shenzhen Universitet er det eneste omfattende universitetet som er fullt støttet av Shenzhen kommunale regjering. Shenzhen er en internasjonal by med innovasjon i Kina. Den lokaliserer rett over bukten fra HongKong, med et subtropisk monsunklima og ren luft årlig. SZUSOM beholder et internasjonalt konkurransedyktig fakultet, informasjon om potensielle mentorer av dette programmet er tilgjengelig på vår nettside.... [-]


PhD I Sykepleie

University of Nicosia
Campus Heltidsstudier Deltid 3 år September 2018 Kypros Nicosia + 1 fler

Den Doktorgrad i sykepleie programmet er en kvalitet og omfattende Dissertation Program (PhD) som er tilgjengelig fra Nursing program for nyutdannede Graduate MSc nivå studenter som ønsker å utforske moderne og innovative problemstillinger bransjen står overfor innen sykepleievitenskap. [+]

Studier Varighet (år): 3 år Study Tittel: Doctor of Philosophy i sykepleie Study Tittel Nivå: PhD (tredje syklus Studies) Undervisningsspråk: Gresk Metode for studier: Full eller deltid Minimum europeiske Studiepoeng (SP): 180 Programbeskrivelse

Den Doktorgrad i sykepleie programmet er en kvalitet og omfattende Dissertation Program (PhD) som er tilgjengelig fra Nursing program for nyutdannede Graduate MSc nivå studenter som ønsker å utforske moderne og innovative problemstillinger bransjen står overfor innen sykepleievitenskap.

Programmet har som mål å:

For å forstå elevene metodene for å finne og bruke den målrettet global litteratur for å bygge byggverk av studiet. Å trene studentene i teori og prosedyrer for forskningspraksis basert på bestemte regler og vitenskapelige metoder. Å gi studentene mulighet til å utvikle de nødvendige ferdigheter for utvikling av alle faser av etterforskningen. Å gi studentene mulighet til å få inngående kunnskap og utvikle ferdigheter som kan overføre resultatene til en akademisk eller andre profesjonelle fellesskapet. Karrieremuligheter ... [-]

Legen Av Fysioterapi

Bond University
Campus Heltidsstudier 108 uker January 2019 Australia Robina

The Doctor of Fysioterapi tilbyr en innovativ problembasert læring modell av fysioterapi utdanning for å forberede entry level fysioterapeuter for sine roller og ansvar som første kontakt utøvere. Dette graduate-entry program integrerer de kliniske, patologiske og relaterte fag med fysioterapi kunnskaper, ferdigheter og faglige atferd og holdninger som kreves for å undersøke, diagnostisere og behandle fysioterapi klienter. [+]

INNTAKSKRAV Vellykket gjennomføring av en Bachelor of Exercise and Sports Science-grad fra Bond University, eller tilsvarende utdanning fra en anerkjent institusjon med en kumulativ GPA 2/4 eller 5/7 eller bedre. Bevis på følgende tertiære lagt forutsetninger: To semestre av Human Anatomy To semestre av Menneskets fysiologi Ett semester av biomekanikk Ett semester av forskningsdesign / Statistikk Ett semester av Physiology of Exercise Ett semester av trening resept For mer informasjon vennligst gå til bond.edu.au/doctor-physiotherapy-prerequisites Vellykket ytelse til et utvalg intervju. PROGRAM BESKRIVELSE

The Doctor of Fysioterapi tilbyr en innovativ problembasert læring modell av fysioterapi utdanning for å forberede entry level fysioterapeuter for sine roller og ansvar som første kontakt utøvere. Programmet integrerer de kliniske, patologiske og relaterte fag med fysioterapi kunnskaper, ferdigheter og faglige atferd og holdninger som kreves for å undersøke, diagnostisere og behandle fysioterapi klienter.... [-]


Phd I Biomedisinske Fag

Ponce Health Sciences University
Campus Heltidsstudier 5 år July 2018 Puerto Rico Ponce

The Doctor of Philosophy grad (PhD) i Biomedical Sciences er en integrert, tverretatlig program i de grunnleggende biomedisinske fag som søker å gi studentene en bred toårige læreplanen etterfulgt av avanserte kurs og avhandling forskning som fører til en doktorgrad. [+]

Den Doctor of Philosophy grad (PhD) i Biomedical Sciences er en integrert, tverretatlig program i de grunnleggende biomedisinske fag som søker å gi studentene en bred toårige læreplanen etterfulgt av avanserte kurs og avhandling forskning som fører til en doktorgrad.

Programmet gjenspeiler interessen for institusjonen å fremme dannelsen av fagfolk i biomedisinske fag. Graden tildeles etter vellykket gjennomføring av et tverrfaglig læreplanen i biomedisinske fag, som inkluderer histologi, biokjemi, mikrobiologi, fysiologi, farmakologi, og valgfag i spesielle emner. Studentene må også gjennomføre en original forskningsprosjekt som i vesentlig grad bidrar til vitenskapelig kunnskap i et bestemt felt.... [-]


Doktor I Sykepleievitenskap

Kennesaw State University
Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 3 - 4 år September 2018 USA Kennesaw Marietta + 2 fler

Doctor of Nursing Science (DNS), akkreditert av SACS, er utformet for å forberede sykepleierpedagoger og lærde for lederskap roller i sykepleieutdanning, helsepolitikk relatert til utsatte befolkninger og anvendt forskning. [+]

Oversikt

Doctor of Nursing Science (DNS), akkreditert av SACS, er utformet for å forberede sykepleierpedagoger og lærde for lederskap roller i sykepleieutdanning, helsepolitikk relatert til utsatte befolkninger og anvendt forskning. The Graduate vil fungere som sykepleier leder med kompetanse i pleie-og helsetjenester fenomener knyttet til evidensbasert praksis, undersøkende ferdigheter av en anvendt forsker, og de lederegenskaper for å påvirke helsevesen, spesielt knyttet til befolkningsbaserte helseforskjeller. Læreplanen fokuserer på sykepleierutdanningen og helsepolitikk innenfor rammen av helseforskjeller og befolkningsrettet helsevern. Kursene skal forberede kandidaten til å evaluere og påvirke sykepleiepraksis og helsetjenester, og å utdanne neste generasjon sykepleiere gjennom ulike fakultetroller.... [-]


Doktor I Filosofi (farmasøytiske Fag) (forskning)

Taylor’s University
Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 8 år June 2018 Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Dette programmet gir strenge forskningsopplæring i en rekke vitenskapelige disipliner som er kritiske for suksessen til moderne farmasøytiske forskere i farmasøytisk industri, regjeringen og akademia. [+]

Dette programmet gir strenge forskningsopplæring i en rekke vitenskapelige disipliner som er kritiske for suksessen til moderne farmasøytiske forskere i farmasøytisk industri, regjeringen og akademia. Undervist i en svært tverrfaglig atmosfære, våre kandidater får kunnskap og ferdigheter som kreves for forskning knyttet til menneskers helse og sykdom, samt for utforming, utvikling og levering av medisiner for sikker og effektiv behandling.

De vil være forberedt på å ta på seg lederroller i å takle sentrale utfordringer innen alle fagområder innen farmasøytisk og biomedisinsk vitenskap.

Viktige forskningsområder:

Klinisk apotek og apotekspraksis Drug discovery Drug Handling Drug Delivery og målretting. [-]

Klinisk Psykologi (PsyD) Program På Ciis

California Institute of Integral Studies
Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 4 år September 2018 USA San Francisco + 1 fler

Den PsyD Program ved CIIS er unik. Hotellet ligger i hjertet av San Francisco, vår var den første akkreditert universitet i Nord-Amerika for å tilby programmer som kobler innsikt av vestlig psykologi med Øst åndelighet. [+]

The Clinical Psychology (PsyD) Program ved CIIS

Den PsyD Program ved CIIS er unik. Hotellet ligger i hjertet av San Francisco, vår var den første akkreditert universitet i Nord-Amerika for å tilby programmer som kobler innsikt av vestlig psykologi med Øst åndelighet. Vi fortsetter i dag å presentere en dynamisk klinisk psykologi læreplan som kombinerer den nyeste vitenskapelige forskning med verdens store visdomstradisjoner. Vi mener at en slik syntese tillater dyp forståelse av den menneskelige tilstand, samt innsikt i de mest effektive måter å hjelpe mennesker i nød.

Den PsyD Programmet er nøye utformet for å forberede studentene på praksisorienterte yrker i klinisk psykologi. Som medlem av National Council of Schools og programmer for Professional Psychology (NCSPP), vår praktiker-forsker trening modellen gir bred og generell utdanning i klinisk psykologi som i tillegg integrerer dybde-psykologisk, samfunnsmessige, økologiske, og åndelige dimensjoner av menneskelig erfaring i læreplanen.... [-]


Doctor Of Medicine

Hirosaki University
Campus Heltidsstudier April 2018 Japan Hirosaki

Hovedmålet med graduate studiet er å undervise og forske vitenskapelige teorier og deres applikasjoner innen medisin. Programmet har også som mål å gjøre bidrag til fremme av kultur generelt ved å fremme en dypere forståelse av medisin. [+]

Avansert utdanning og forskning i medisinsk vitenskap

Hovedmålet med graduate studiet er å undervise og forske vitenskapelige teorier og deres applikasjoner innen medisin. Programmet har også som mål å gjøre bidrag til fremme av kultur generelt ved å fremme en dypere forståelse av medisin.

Gjennom kurset skal studentene utvide kroppen av akademisk kunnskap i sitt område av konsentrasjon for å få høyt utviklede forskning ferdigheter, som vil forberede dem til å utføre selvstendige forskningsaktiviteter som medisinske forskere, og å utføre andre høyt spesialiserte profesjonelle plikter etter endt utdanning.

Medisinsk vitenskap

grunn~~POS=TRUNC medisin ... [-]