close

Filtre

Se resultater

PhD-grader er noen av de mest prestisjefylte kvalifikasjoner som tilbys av institusjoner for høyere utdanning. De som holder en doktorgrad fortjent til å bli behandlet med tittelen "Doctor " og er anerkjent som eksperter på et bestemt emne eller område. Det er flere institusjoner for høyere utdanning ligger hele Puerto Rico, med The University of Puerto Rico er den eldste og største. Som e… Les mer

PhD-grader er noen av de mest prestisjefylte kvalifikasjoner som tilbys av institusjoner for høyere utdanning. De som holder en doktorgrad fortjent til å bli behandlet med tittelen "Doctor " og er anerkjent som eksperter på et bestemt emne eller område.

Det er flere institusjoner for høyere utdanning ligger hele Puerto Rico, med The University of Puerto Rico er den eldste og største. Som et territorium i USA, kan innbyggerne har tilgang til flere muligheter for utdanning.

PhDs i Puerto Rico

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
Gurabo, Puerto Rico

Naturopathic Medicine er et omfattende system for helsehjelp innen den komplementære og integrerende medisinverdenen som inneholder mange modaliteter.

Naturopathic Medicine er et omfattende system for helsehjelp innen den komplementære og integrerende medisinverdenen som inneholder mange modaliteter. -
PhD
Fulltid
Deltid
4 år
Spansk
aug. 2020
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Related fields of study