close

Filtre

Se resultater

PhDs i Bradford i Storbritannia 2021

En PhD eller Doktorgrad of Philosophy, er den høyeste grad tildelt på mange fagområder. Vanligvis krever et forskningsprosjekt og avhandling, samt flere års studier, kvalifiserer en doktorgrad holderen som en ekspert på et valgt felt.Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det k… Les mer

En PhD eller Doktorgrad of Philosophy, er den høyeste grad tildelt på mange fagområder. Vanligvis krever et forskningsprosjekt og avhandling, samt flere års studier, kvalifiserer en doktorgrad holderen som en ekspert på et valgt felt.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Bradford har fem institusjoner for høyere utdanning og nylig har blitt rost av Ofsted for deres skolegang prestasjoner. Det er også National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum og et kunstgalleri kalt Bradford en Gallery.

PhDs i Bradford i Storbritannia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
University of Bradford
Bradford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Søk for å studere din doktorgrad ved Bradford School of Pharmacy and Medical Sciences, som omfatter tverrfaglig forskning i Senter for farmasøytisk Engineering Science.

Søk for å studere din doktorgrad ved Bradford School of Pharmacy and Medical Sciences, som omfatter tverrfaglig forskning i Senter for farmasøytisk Engineering Science. -
PhD
Fulltid
3 - 4 år
Engelsk
Campus
 
University of Bradford
Bradford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Vi inviterer søknader fra entusiastiske forskerstuderende som ønsker å utforske et aspekt av praksis relatert til våre forskningsklynger.

Vi inviterer søknader fra entusiastiske forskerstuderende som ønsker å utforske et aspekt av praksis relatert til våre forskningsklynger. -
PhD
Fulltid
Deltid
3 - 7 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter