close

Filtre

Se resultater

En doktorgrad i filosofi, eller PhD, kan kreve åtte år eller mer å fullføre, samt en avhandling. I de fleste felt, besittelse av en doktorgrad kvalifiserer innehaveren å bli professor i et selvvalgt emne. Det er mange forskjellige programmer tilgjengelig.Sveits, offisielt den sveitsiske konføderasjon, er en føderal parlamentarisk republikk bestående av 26 kantoner, med Bern som sete for d… Les mer

En doktorgrad i filosofi, eller PhD, kan kreve åtte år eller mer å fullføre, samt en avhandling. I de fleste felt, besittelse av en doktorgrad kvalifiserer innehaveren å bli professor i et selvvalgt emne. Det er mange forskjellige programmer tilgjengelig.

Sveits, offisielt den sveitsiske konføderasjon, er en føderal parlamentarisk republikk bestående av 26 kantoner, med Bern som sete for de føderale myndighetene. Sveits 's uavhengighet og nøytralitet har lenge blitt hedret av de store europeiske makter. Sveits er et fredelig, velstående og stabilt moderne markedsøkonomi med lav arbeidsledighet.

PhDs i Sveits

Minimér
format_list_bulleted Filtre
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Sveits

Det er en del av jobben til en ernæringsfysiolog som han eller hun har til å gjennomføre fremme sunnere matvaner. Det er regnet med i en av de typer forebyggende medisin.

Det er en del av jobben til en ernæringsfysiolog som han eller hun har til å gjennomføre fremme sunnere matvaner. Det er regnet med i en av de typer forebyggende medisin. -
PhD
Fulltid
Deltid
2 - 6 år
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter