PhD i Sykepleie i Canada

Se PhDs i Sykepleie i Canada

Sykepleie

PhD-grader er noen av de mest prestisjefylte kvalifikasjoner som tilbys av institusjoner for høyere utdanning. De som holder en doktorgrad fortjent til å bli behandlet med tittelen "Doctor " og er anerkjent som eksperter på et bestemt emne eller område.

Studenter som ønsker å bli med i sykepleie som sykepleier, kan studere sykepleie. Dette studiet ser på forebygging av sykdommer, lindring av lidelse, advocacy for pasienter, behandling av skader og fremme av helseproblemer.

Hvis du tenker på noe høyere utdanningssystem som vil påvirke livet ditt positivt samtidig som det gir deg praktiske kunnskaper og ferdigheter, deretter Canada 's utdanningssystemet er det du trenger. Reiser til Canada for utdanningen din vil få deg setter pris på kreativitet og innovasjon av foreleserne i disse høyere læresteder.

PhD i Sykepleie i Canada

Les mer

Doktor i filosofi i sykepleie

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Canada Vancouver

Ph.D. Program forbereder nyutdannede som vil gi lederskap i generering, integrasjon og gjennomføring av kunnskap som er rettet mot å forbedre helsevesenet. Våre nyutdannede har utvidede sfærer av innflytelse i akademiske institusjoner, praksisinnstillinger og politiske arenaer. Studentene blir med i et fellesskap av lærere der veiledere er forpliktet til å støtte utdanningsprogrammer som møter studentenes interesser og vekst i vitenskapelig engasjement med sykepleiedisiplinen. Alle doktorgradsstudenter må fullføre en omfattende eksamen, en muntlig kandidatundersøkelse og en avhandlingsavhandling som tilfredsstiller Fakultet for høyere utdanning og postdoktorstudium. [+]

Ph.D. Program forbereder nyutdannede som vil gi lederskap i generering, integrasjon og implementering av kunnskap rettet mot å forbedre helse og helsetjenester. Våre nyutdannede har utvidede sfærer av innflytelse i akademiske institusjoner, praksisinnstillinger og politiske arenaer. Studentene blir med i et fellesskap av lærere der veiledere er forpliktet til å støtte utdanningsprogrammer som møter studentenes interesser og vekst i vitenskapelig engasjement med sykepleiedisiplinen. Alle doktorgradsstudenter må fullføre en omfattende eksamen, en muntlig kandidatundersøkelse og en avhandlingsavhandling som tilfredsstiller Fakultet for høyere utdanning og postdoktorstudium. Programansøkere innrømmes basert på fremragende prestasjon i masterstudiet; bevis på lederskapspotensial for forskning og stipend selv-retning; og mål som passer med programressurser. Kanadiske studenter må holde praktiserende sykepleier registrering i BC eller en annen provins. Internasjonale studenter må oppfylle generelle kvalifikasjonskriterier for sykepleieregistrering i BC. Overføring fra MSN til Ph.D. Programmet foregår basert på fakultet for forskerutdanning og postdoktorstudier.... [-]