Filter
PhD
Tyrkia Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste PhDs i Tyrkia 2019

PhD-grader er noen av de mest prestisjefylte kvalifikasjoner som tilbys av institusjoner for høyere utdanning. De som holder en doktorgrad fortjent til å bli behandlet med tittelen "Doctor " og er anerkjent som eksperter på et bestemt emne eller område.

Universiteter i Tyrkia gir enten to eller fire års utdanning for lavere grads studier, mens oppgradere programmene vare i minst to år. Det er rundt 820 høyere utdanningsinstitusjoner i Tyrkia inkludert 76 universiteter med en total student påmelding på over 1 million. Kvaliteten på utdanningen på de tyrkiske universitetene varierer, noen av dem har utdanning og fasiliteter på linje med internasjonalt anerkjente skoler.

PhDs i Tyrkia

Les mer Minimér

treff

Izmir Institute of Technology

Studenter med en MS grad i biologi, biokjemi, kjemi, fysikk, matematikk, bioteknologi, datateknikk, elektro og elektronikk, mat engineering, kjemisk prosessteknologi, med ... [+]

PhD i molekylær biologi og genetikk

Student med en BS-grad fra biologi, biokjemi, genetikk, molekylærbiologi, medisinsk apotek og landbruk avdeling, tannlege, lege og veterinær skoler kan søke om masterprogrammet i molekylærbiologi og genetikk avdelingen ved IZTECH. Studenter med en MS grad i biologi, biokjemi, kjemi, fysikk, matematikk, bioteknologi, datateknikk, elektro og elektronikk, mat engineering, kjemisk prosessteknologi, medisinsk apotek, medisin, veterinær, landbruk og bioteknologi er kvalifisert til å søke om doktorgrad program.

FORSKNING INTERESSE

Analyse av anlegget mangfold, plante vevskulturstudier anvendelser analyse av genetisk kontroll av plantesykdommer og abiotisk spenning; kvalitetskontroll av økonomisk betydelige jordbruksplanter inkludert tomat, bomull, aubergine.... [-]

Tyrkia Izmir
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk