Filter
PhD
USA California Los Angeles Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler PhDs in Los Angeles i USA 2019/2020

En doktorgrad i filosofi, eller PhD, kan kreve åtte år eller mer å fullføre, samt en avhandling. I de fleste felt, besittelse av en doktorgrad kvalifiserer innehaveren å bli professor i et selvvalgt emne. Det er mange forskjellige programmer tilgjengelig.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Foruten å være hjemmet til den legendariske Hollywood, Los Angeles er den nest største byen i USA og den største i delstaten California. Byen har arrangert OL-spill to ganger før, og er delt inn i 80 distrikter og nabolag. Byen er hjem til tre offentlige universiteter og en rekke andre institusjoner.

PhDs in Los Angeles i USA

Les mer Minimér

treff

South Baylo University

Sør Baylo University (SBU) tilbyr kurs og clerkship opplæring for doktorgradsutdanningen. SBU oppfordrer studenter og lærere til å utmerke seg faglig i et pleie og støtte ... [+]

Sør Baylo University (SBU) tilbyr kurs og clerkship opplæring for doktorgradsutdanningen. SBU oppfordrer studenter og lærere til å utmerke seg faglig i et pleie og støttende miljø.

Doktorgradsprogram Mål og Kompetanse

I tråd med Sør Baylo University (SBU) formålsparagraf, ble følgende målsettinger utformet for å oppnå programmets mål og kompetanse. Nyutdannede av DAOM programmet på SBU vil være i stand til å:

Demonstrere avansert kunnskap om pasientens vurdering og diagnose

Etter eksamen, vil doktorgradsstudenter kunne demonstrere dypere og bredere kunnskap om:

Tolkning av klassiske tekster av AOM av pasientens vurdering og diagnose; Integrering av både Biomedical Medisinsk diagnose; Pasientvurdering og diagnostiske ferdigheter i ulike medisinske tilstander som ofte sett i AOM klinisk praksis. ... [-]
USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk,Kinesisk,Koreansk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
University of Southern California School of Pharmacy

USC School of Pharmacy etablerte landets første Doctor of Pharmacy (PharmD) -program i 1950 og er fortsatt en pioner innen innovativ utdanning og forberedelse av morgenda ... [+]

Oversikt

USC School of Pharmacy etablerte landets første Doctor of Pharmacy (PharmD) -program i 1950 og er fortsatt en pioner innen innovativ utdanning og forberedelse av morgendagens praktiserende farmasøyter.

Det største studiet innen School of Pharmacy, det fire år på heltid PharmD-programmet gir studentene:

Et unikt opplevelsesprogram for apotek som begynner på det første året av studiet som gir studentene umiddelbar og gradvis utfordrende klinisk erfaringEt omfattende tilbud av dobbeltgrads-, fellesgrad- og sertifikatprogrammerDet største alumninettverket av farmasøyter i regionen, som kan gi verdifull karrieresupport til nyutdannede som går inn i legemiddelyrket... [-]
USA Los Angeles
September 2019
Engelsk
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk