close

Filtre

Se resultater

PhDs i Palo Alto i USA 2021

En doktorgrad i filosofi, eller PhD, kan kreve åtte år eller mer å fullføre, samt en avhandling. I de fleste felt, besittelse av en doktorgrad kvalifiserer innehaveren å bli professor i et selvvalgt emne. Det er mange forskjellige programmer tilgjengelig.The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America "… Les mer

En doktorgrad i filosofi, eller PhD, kan kreve åtte år eller mer å fullføre, samt en avhandling. I de fleste felt, besittelse av en doktorgrad kvalifiserer innehaveren å bli professor i et selvvalgt emne. Det er mange forskjellige programmer tilgjengelig.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Silicon Valley er kjent for å være i sentrum av den teknologiske bommen i California. Byen har vært på cusp av teknologiske bragdene siden tidlig i det 20. århundre. Byen har nærhet til noen av landets beste universiteter.

PhDs i Palo Alto i USA

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Sofia University
Palo Alto, USA

The Doctor of Psychology (psy.d.) i klinisk psykologi studium ved Universitetet i Sofia gir formell opplæring i vitenskap og praksis i klinisk psykologi.

The Doctor of Psychology (psy.d.) i klinisk psykologi studium ved Universitetet i Sofia gir formell opplæring i vitenskap og praksis i klinisk psykologi. -
PhD
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter