Filter
PhD
USA Iowa Sioux City Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler PhDs i Sioux City i USA 2019/2020

En PhD eller Doktorgrad of Philosophy, er den høyeste grad tildelt på mange fagområder. Vanligvis krever et forskningsprosjekt og avhandling, samt flere års studier, kvalifiserer en doktorgrad holderen som en ekspert på et valgt felt.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Sioux City er en stor by i hjertet av Iowa åkerland. Byen nesten 90.000 er hjem til mange mat prosessanlegg. Byen har blitt kalt lille Chicago på grunn av sitt store mangfold og rolle i kjøtt pakking industrien.

PhDs i Sioux City i USA

Les mer Minimér

treff

Briar Cliff University

Innenfor et katolsk franciskanske universitet med en tradisjon for tjeneste, omsorg og åpenhet for alle, bred intellektuell bakgrunn med karriereutvikling og oppmuntring ... [+]

Vårt oppdrag

Innenfor et katolsk franciskanske universitet med en tradisjon for tjeneste, omsorg og åpenhet for alle, bred intellektuell bakgrunn med karriereutvikling og oppmuntring til vekst i selvbevissthet og i forhold til andre og til Gud, oppdraget til Briar Cliff University ' s Doktor i fysioterapi (DPT) er å forfølge faglig dyktighet ved å forberede neste generasjon fysioterapeuter til å praktisere autonomt og reagere på pasientens og samfunnets behov i regionen, inkludert de underverdige, ved å gjenopprette, opprettholde og fremme optimal bevegelse, aktivitet deltakelse og velvære av klienter. Ved å utfordre elevene til å gi dyktig, reflekterende, etisk, juridisk, medfølende, kulturelt kompetent, interprofessional, bevisbasert og pasient-sentrert omsorg, vil kandidater være forberedt på å være effektive ledere og helsepersonell i sine lokalsamfunn og de stadig skiftende helsemiljø.... [-]

USA Sioux City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk