close

Filtre

Se resultater

PhDs i River Forest i USA 2021

En doktorgrad i filosofi, eller PhD, kan kreve åtte år eller mer å fullføre, samt en avhandling. I de fleste felt, besittelse av en doktorgrad kvalifiserer innehaveren å bli professor i et selvvalgt emne. Det er mange forskjellige programmer tilgjengelig.The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America "… Les mer

En doktorgrad i filosofi, eller PhD, kan kreve åtte år eller mer å fullføre, samt en avhandling. I de fleste felt, besittelse av en doktorgrad kvalifiserer innehaveren å bli professor i et selvvalgt emne. Det er mange forskjellige programmer tilgjengelig.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

River Forest er en landsby i Cook County, Illinois, USA. Landsbyen er viktig fordi det er bolig for en høyt rangert utdanningsinstitusjon. Byen ligger i thesuburbs av velrenommerte byer.

PhDs i River Forest i USA

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
River Forest, USA

Ph.D. i ledelse - helse

Ph.D. i ledelse - helse -
PhD
Fulltid
Deltid
8 uker
Engelsk
Nettstudier
 
Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
River Forest, USA

The EdD in Leadership - Helse

The EdD in Leadership - Helse -
PhD
Fulltid
Deltid
8 uker
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter