Filter
PhD
USA Tennessee Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler PhDs i Tennessee i USA 2019/2020

PhD-grader er noen av de mest prestisjefylte kvalifikasjoner som tilbys av institusjoner for høyere utdanning. De som holder en doktorgrad fortjent til å bli behandlet med tittelen "Doctor " og er anerkjent som eksperter på et bestemt emne eller område.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

PhDs i Tennessee i USA

Les mer Minimér

treff

Union University

Utfordringene som helsevesenet står overfor i det 21. århundre er mange, og utøvere vil trenge utmerket farmasøytisk, profesjonell og etisk opplæring. ... [+]

Ved Union University , bli transformert.

Utfordringene for helsevesenet i det 21. århundre er mange, og utøvere trenger utmerket farmasøytisk, profesjonell og etisk opplæring. Union University engasjement for å integrere strenge akademikere med en kristen verdenssyn er eksemplifisert i legitimasjonene til Pharmacy College fakultetet.

Akademisk Program

Vi utfordrer våre studenter med kurs i ikke-reseptbelagte legemidler og menneskelig bruttoanatomi i løpet av første semester. De opplever menneskelig pasientsimulatorteknologi innen første studieplan. Klassestørrelsen holdes liten for å styrke personlig samhandling med professorer, noen av de fineste kristne lærde i feltet.... [-]

USA Jackson
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk