Filter
PhD
USA Texas San Antonio Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp PhDs i San Antonio i USA 2019/2020

PhD-grader er noen av de mest prestisjefylte kvalifikasjoner som tilbys av institusjoner for høyere utdanning. De som holder en doktorgrad fortjent til å bli behandlet med tittelen "Doctor " og er anerkjent som eksperter på et bestemt emne eller område.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

San Antonio er en by, oppkalt etter Saint Anthony of Padua. Mer enn 31 høyere utdanningsinstitusjoner vert over 100 000 studenter. Arrieson River Theater, Aztec on the River, Fiesta Noche del Rio og filmen palasset er de store attraksjonene i byen. "

PhDs i San Antonio i USA

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
USA
Texas
San Antonio
Studietype
Pacing
University of Texas Health Science Center at San Antonio

Doktor i fysioterapi-programmet gir kliniske, laboratorie- og forskningserfaringer med ledende fakultet, klinikere og forskere. UT Helse San Antonio fysioterapi akademike ... [+]

PhD i fysioterapiOversikt

Vi tilbyr en post-level Doctor of Physical Therapy grad bestående av 100 semester kreditt timer av faglig nivå kurs tatt over seks semestre. Vårt program inkluderer 30 uker full-time kliniske tilknytninger og en fire ukers spesialisering klinisk rotasjon. Vår Doctor of Physical Therapy programmet opererer på super semester. Høstsemester begynner 1. juli og fortsetter gjennom slutten av desember, og vårsemester går fra januar til juni.

Våre studenter første år inkluderer kurs i forskning, patologi, fysiologi, anatomi, kinesiologi, nevrovitenskap og kliniske grunnlag.

I løpet av det andre året skal studentene anvende materialet lært i det første året og fokusere på styring av hele pasienten med særlig vekt på undersøkelse, evaluering og intervensjon av pasienter med muskuloskeletale, neuromuskulære og / eller kardiopulmonale problemer.... [-]

USA San Antonio
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Health Science Center at San Antonio

Arbeidsterapi er et livlig helsepersonell som involverer vurdering og behandling av personer som har evne til å utføre sine daglige yrker, er truet eller svekket av utvik ... [+]

PhD i arbeidsterapiOversikt

Arbeidsterapi er et levende helse yrke som involverer vurdering og behandling av personer som har evne til å utføre sine daglige yrker, er truet eller svekket av utviklingshemming, fysisk funksjonshemming, psykososial dysfunksjon, sensorisk nedsatthet eller aldringsprosessen. Arbeidsterapiprosessen innebærer forebygging eller korreksjon av fysiske, utviklingsmessige eller emosjonelle problemer som påvirker individets yrkesevne. Målet med arbeidsterapi er å bistå pasienten i utførelsen av aktiviteter som gir mening til henne eller hans liv.

Arbeidsterapeuter betjener pasienter i alle aldre i en rekke innstillinger, blant annet rehabilitering, langtidspleie, offentlige skoler, psykiatriske sykehus, barnehager, skjermede verksteder, boliger, byråer og industriområder.... [-]

USA San Antonio
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk