Read the Official Description

Hvert helseanlegg eller organisasjon er avhengig av at de teknologiske systemene skal organiseres. Med det harde arbeidet med helsevesenets ledere og administratorer som sørger for at det går bra, kan leger og sykepleiere utføre sine plikter etter beste evne. Fanshawe's Health System Management program vil forberede deg på en spennende karriere innen helseadministrasjon og e-helse digital transformasjon.

Som student diskuterer du fascinerende globale fremskritt innen bruk av teknologi i elektroniske pasientopptegnelser, automatisert taletransskripsjon, digital bildebehandlingskonsept, ADT (opptakstransport) systemmeldinger og arbeidsflyt. Du vil også utvikle verdifulle ferdigheter i protokollanalyse ved hjelp av HL7 og Dicom, PHIPA / PIPEDA / Security, fakturering og lignende teknologi.

Etter opplæring vil denne opplæringen øke markedsførbarheten din hos arbeidsgivere som er på utkikk etter motiverte kandidater som forstår dagens systemer som brukes i helsevesenet.

Programmet er også utmerket forberedelse for studenter som er interessert i ytterligere kvalifikasjoner med Fanshawe sertifikater som Project Management eller Information Security Management.

I en hvilken som helst profesjonell setting er organisasjonen nøkkelen, men ingensteds er dette bedre enn når folks medisinske data er på lager. Hvis du vil gjøre en reell forskjell, bør du vurdere Helse Systemets Management program.

Som student vil du også forbedre din kunnskap om helseinformatikk med ditt COACH-medlemskap.

Opptakskrav - 2019/2020

Et to- eller treårig høyskolebevis, eller en grad, helst i informasjonsteknologi, matematikk, skriving eller helsevitenskap. Andre bakgrunner vurderes i hvert enkelt tilfelle.

ELLER

En akseptabel kombinasjon av beslektet arbeidserfaring og etter videregående opplæring som bedømt av høgskolen, tilsvarer ovennevnte

Engelsk Språkkrav

Søkere hvis første språk ikke er engelsk, vil bli pålagt å demonstrere ferdighet på engelsk ved en av følgende metoder:

 • En grad 12 College Stream eller University Stream engelsk kreditt fra en Ontario Secondary School, eller tilsvarende, avhengig av programmets opptakskrav
 • Test av engelsk som utenlandsspråk (TOEFL) test med minimum score på 570 for den papirbaserte testen (PBT), eller 88 for den internettbaserte testen (iBT), med testresultater de siste to årene
 • International English Language Testing System (IELTS) Akademisk test med en samlet poengsum på 6,5 uten poengsum mindre enn 6,0 i noen av de fire gruppene, med testresultater de siste to årene. SDS Program Krav.
 • Kanadisk faglig engelsk språk (CAEL) test med en samlet score på 70 uten poengsum mindre enn 60 i noen av de fire gruppene, med testresultater de siste to årene
 • Pearson Test of English Academic (PTE) med minimum score på 59, med testresultater de siste to årene
 • En Cambridge engelsk test (FCE / CAE / CPE) med en samlet poengsum på Cambridge English Scale of 176 uten språkkunnskap mindre enn 169, med testresultater de siste to årene
 • En engelsk språkevaluering (ELE) på Fanshawe College med en minimumspoengsum på 75% i alle deler av testen, med testresultater de siste to årene
 • Fanshawe College ESL4 / GAP5 studenter: Minimumsklasse 80% i ESL4 / GAP5 nivå 9 eller 75% i ESL4 / GAP5 nivå 10

Anbefalt faglig forberedelse

Tidligere helse- eller informasjonsteknologi etter videregående opplæring og / eller opplæring og / eller arbeidserfaring.

Søkers utvalgskriterier

Hvor antall kvalifiserte søkere overstiger ledig plass i programmet, vil søkerens utvalgskriterier være:

 1. Preference for permanente innbyggere i Ontario
 2. Mottak av søknad innen 1. februar (Etter denne datoen vil Fanshawe College vurdere søkere på først til mølle, til programmet er fullt)
 3. Oppnåelse i opptakskrav

kurs

Nivå 1

Ta alle de følgende obligatoriske kursene:

 • Health Systems Management
 • Helse System Miljøer
 • Helse Rapporteringsverktøy
 • Den elektroniske pasientopptaket
 • Organisatorisk ytelse
 • Det kanadiske helsevesenet
 • Graduate Suksess Strategier

Nivå 2

Ta alle de følgende obligatoriske kursene:

 • Helse System Miljø 2
 • arbeidsflyt
 • Prosjektledelse
 • Helserapportering
 • Lovlig
 • Applied Health Systems Management

Program Residency

Studentene må fullføre minimum 11 studiepoeng i dette programmet på Fanshawe College å møte Program Residency kravet og uteksaminere fra dette programmet.

Karrieremuligheter

Nyutdannede skal bygge ferdigheter som er nyttige innen helsesektoren, utnytte sin informasjonsteknologi og administrative erfaring i en rekke organisasjoner. De vil være utstyrt med kunnskap og ferdigheter som kreves for å anta Helse Systemstyringsroller og til slutt ledende stillinger i e-Helseindustrien.

Programbeskrivelse

Dette programmet vil gi studenten en bedre forståelse av bruken av informasjonsteknologi som det er spesielt knyttet til helsevesenet informasjonsteknologi domenet. Globale fremskritt innen bruk av teknologi i digital helse, automatisert stemme transkripsjon, digitale bildebehandlingskonsepter, elektroniske helsjournaler, kontinuitet i omsorg, helseprosess, HIPPA / PIPEDA / Sikkerhet, fakturering og lignende teknologier.

Læringsutbytte

Den utdannede har pålidelig vist evne til å:

 1. Vurdere organisatoriske krav til helseinformasjonssystemteknologier (HIST) og vurdere virkningen av HIST på forretnings- / kliniske prosesser, og på helsetjenester levering for å informere om endring er nødvendig.
 2. Utvikle, implementere og evaluere helsemessighetsadministrasjonspraksis, retningslinjer og prosesser for å støtte kundeservice, organisasjonsmål, operasjoner og regelverksoverensstemmelse.
 3. Synthesize relevante lokale, nasjonale og globale helsevesen og helsemessige informasjonshåndteringsspørsmål, trender, teknologier og standarder for å støtte helseinformasjonssystemer og prosesser.
 4. Sikre overholdelse av lovens helseforpliktelser, samt med de faglige, etiske og organisatoriske standarder som sikrer personvern, sikkerhet og konfidensialitet når det gjelder tilgang, oppbevaring, lagring og avhending av personlig helseinformasjon.
 5. Sørg for helhetens fullstendighet, nøyaktighet, konsistens, aktualitet og integritet gjennom hele levetiden.
 6. Arbeid profesjonelt, etisk og samarbeid med interessenter og som medlem av et tverrfaglig helsepersonell, for å forbedre samlingen, distribusjonen, bruken, sikkerheten og bevisstheten om kvalitetshelseinformasjon og dens innvirkning på klientpleie.

program~~POS=TRUNC Pathways

Dette programmet vil tilby mange Pathways for studenter som uteksaminerer seg fra noen av diplomene som tilbys i Informatikkskolen: Datasystemtekniker, Datasystemteknologi, Datasystemanalytiker og Interaktivt Webdesign. Nyutdannede av de ovennevnte programmene på Fanshawe College eller tilsvarende eksamensbeviser eller grader fra andre utdanningsinstitusjoner kan ønske å utvide dette programmet med flere Graduate Sertifikater tilbys på Fanshawe College som Prosjektledelse Graduate Certificate eller Informasjons Security Management Graduate Certificate.

Program taught in:
Engelsk
Last updated February 8, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mai 2019
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
8,068 CAD
Samlet honorar per semester for internasjonale studenter
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mai 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Mai 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato