Psykologi

Generelt

Programbeskrivelse

Hvorfor Psykologi i UNIVAS?

Kurset of Psychology UNIVAS er basert på en oppdatert pensum forslag og tilpasset vitenskapelige og sosio-kulturelle endringer fremgang, noe som gir opplæring fagfolk i stand til å yte tjenester med kvalitetsstandarder og etiske prinsipper. Kurset gir, fra starten, oppmuntre opplevelsen av yrket gjennom observasjon og praksis etapper, målrettet til fellesskapet og også i sine laboratorier med den nyeste teknologien, for eksempel Psychological Assessment Laboratory of Experimental Psychology Laboratory, rådgiving psykologi og Senter psykologisk tjeneste. The Psychology Kurset er satt inn i humaniora området og har fakultetet består av Masters og leger utdannet i prestisjetunge universiteter i Brasil.

Mer enn en læreplan som adresserer kravene til MEC tilbyr en omfattende opplæring, med spesiell fokus på helsesektoren, som er mye vektlagt i våre treningsleirer. Vi hovedsakelig et øye mot dynamisk bevegelse av samfunnet og dets behov.

profesjonell ytelse

Den metoden som er benyttet i løpet av psykologi UNIVAS muliggjør dannelsen av fagfolk med konkurransefortrinn og bredt syn på biopsykososiale fenomener, og sikre student tilskudd til å gjennomføre en vellykket karriere. Psykologen av feltet er bred, og dekker områder som helse, organisasjoner, utdanning, jus, Madrid, Sport, økonomi og forbruk, som arbeider med forskjellige mennesker og forskjellige manøvreringsproblemer.

Sist oppdatert feb. 2016

Om skolen

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 ... Les mer

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 mil profissionais. Minimér
Pouso Alegre