En radiologiske Technology (x-ray) forbereder radiografer å ta røntgenbilder av alle deler av menneskekroppen i den hensikt å diagnostisere medisinske problemer. Radiografer plassere pasienter, som enten ligge på et bord, sitte, eller stå, slik at de riktige delene av kroppen kan radiograferer. I tillegg kan radiografer ta bærbare røntgenbilder i områder av sykehuset som inkluderer akuttmottaket, operasjonsstuen, intensivavdeling, og pasientavdelinger. Radiologiske teknologer arbeider med ioniserende stråling og lære riktige prosedyrer for å beskytte seg selv og sine pasienter fra unødvendig stråling. Den radiograf må bruke steril teknikk, føre regnskap, bistå med spesielle prosedyrer, og administrere kontrastmidler via flere ruter, inkludert intravenøse ruter. Overføre og posisjonering er integrert gjennom hele programmet. Radiografer må være pålitelig, ha mekanisk sikkerhet og ha gode kommunikasjonsevner.

Inngang Krav

Søkeren må fylle ut søknadsskjemaet som du finner på Mercy Medical Center-North Iowa hjemmeside (www.mercynorthiowa.com/xrayschool) og ta kontakt med NIACC helseprofesjoner rådgiver ligger i Student Development Office. Mercy er søknadsfristen er 15. januar hvert år.

SØKNAD OM

For å søke, må følgende være oppfylt:

 1. Alle søkere må være USA borgere eller fastboende.
 2. Alle søkere må være minst 18 år etter startdatoen for programmet.
 3. Alle søkere må ha uteksaminert fra et akkreditert videregående skole eller har bestått en standard tilsvarende program.
 4. Alle søkere må ha deltatt på en av de informasjonsmøter som holdes av Mercy Medical Center-North Iowa.

Møte opptakskravene garanterer ikke aksept i Mercy radiologiske Technology program. Mest søkere vil bli gitt et intervju på Mercy. Den poeng-basert utvelgelsesprosess omfatter:

 • Akademikere: Progress eller fullføring av høgskolen A & P I og II med laboratorier. Fremskritt mot en høyskole grad (minimum førsteamanuensis). Minimum 2,5 GPA, minimum ACT score på 18 (high school nyutdannede som ikke har tatt ACT før trenger ikke å ta) og prestasjoner i helse / anatomi / naturfag / matematikk relaterte kurs.
 • Intervju: inkludert mellommenneskelige ferdigheter og egnethet for å lykkes i praksis av dette yrket
 • Saksdokumenter: inkludert helsevesenet relaterte opplevelser, referanser og essay

For de beste kandidatene, er endelig aksept betinget av en vellykket gjennomføring av resten av Pre-nødvendige kurs (se liste i pensum avsnitt) før starten av programmet og vellykket gjennomføring av en fysisk eksamen, medikament skjermen, bakgrunnssjekk, og en post-tilbudet skjermen tidligst 30 dager før starten av radiologiske teknologi klasser på Mercy Medical Center - North Iowa. I tillegg bevis for HLR / BLS sertifisering fra enten American Heart Associations BLS: må helsepersonell eller det amerikanske Røde Kors Professional redningsmann før programmere startdato gis.

Det er ingen venteliste. Søkere som ikke aksepterte og ønsker å bli vurdert for neste år, må søke på nytt. Dette omfatter søkere valgt som alternative kandidater som ikke starter programmet i det året.

Program Fullføring

Den amerikanske Registeret radiologiske teknologer (ARRT) krever radiologiske teknologi nyutdannede til å ha en kollegaer grad eller høyere før du tar den nasjonale sertifisering eksamen. Graden trenger ikke å være i Stråling Sciences og kan gjennomføres før eller under x-ray-programmet. Derfor må Mercy radiologiske teknologi studiet ha et minimum av en Associate Degree å fullføre programmet. Det er flere veier til å oppfylle dette:

 1. Mercy & NIACC kurs som nevnt i læreplanen seksjon
 2. Før grad fra alle akkrediterte etter videregående institusjon * **
 3. Etterbehandling en grad fra en akkreditert etter videregående institusjon; graders-progresjonsplan skal godkjennes av Program Director * **

*Må inneholde en høyskole medisinsk terminologi jeg selvfølgelig (minimum 2 sh) med et minimum karakteren C.

**Anatomi og fysiologi I og II med laboratorier, med et minimum karakteren C. De ovennevnte kursene skal være innenfor de siste fem årene, og både anatomi og fysiologi kurs ved samme institusjon for å sikre fullstendig sekvensering av informasjon.

Alternativer # 1 og # 3: Studenter som ønsker å fullføre allmennutdanning kurs siste Mercy andre periode må søke fakultetet godkjenning og bli vurdert fra sak til sak. Ingen student vil få lov til å gå utover 30 dager etter ferdigstillelse av radiologiske Technology program som det ville i stor grad påvirke studentens evne til å lykkes bestå ARRT sertifisering eksamen.

Valg 1: Den NIACC AAS grad i radiologiske Technology krever minst 17 sh av college-nivå generell utdanning kurs (utviklings kurs kvalifiserer ikke) og 3 sh av medisinsk terminologi. For søkere med betydelige ikke-NIACC college kreditter: selv om tidligere kurs overføring til NIACC, minimum 20 sh på NIACC er nødvendig for å oppfylle AAS radiologiske Technology grad. Studentene må opprettholde en 2,00 for å tilfredsstille NIACC grad krav. Det anbefales at du har så mange som mulig av de nødvendige 20 sh fullført før start av Mercy radiologiske Technology program. Videreføring i Mercy programmet er avhengig av vellykket progresjon på NIACC kurs som er oppført i pensum avsnitt.

Karrieremuligheter

Radiologiske teknologer arbeider for:

 • Sykehus og klinikker
 • Privateide anlegg
 • Lege kontorer som gir radiologiske tjenester
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 12 flere kurs fra North Iowa Area Community College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato