Hva gjør oss annerledes?

1. Tospråklig opplæring Engelsk / Spansk

Kunnskap om et andre språk, i særskilt tilfelle Nursing Studies, engelskspråklige, gir studentene et høyere nivå av arbeidskompetanse og et høyere nivå av konkurranseevne og muligheter på arbeidsmarkedet, blir stadig mer globalisert, samt engelsk å være et grunnleggende kommunikasjonsmiddel. Den nye sykepleiegruppen på engelsk vil gjøre det lettere for våre studenter å få tilgang til studier ved utenlandske universiteter, som har profitt fra stipendier som Erasmus, utenlandske og internasjonale avtaler. På samme måte vil opplæringen på engelsk fremme bruken av vitenskapelig dokumentasjon og faglig materiale på språket, slik at studentene kan utvikle seg med ytterste strenghet innen sykepleieområdet, være i konstant utvikling og hovedsakelig publisert på engelsk.

2. Våre lærere er fagfolk

Vi forstår at for å bli en god sykepleier må du fra begynnelsen ta kontakt med de beste fagfolkene i sektoren, som deler sine erfaringer og bruker dem dag for dag i klasserommene sammen med elevene.

3. De fire karriereutsiktene

Vår viktigste oppgave er å gi studentene verktøy slik at de vil være i beste forutsetninger for å komme inn på arbeidsmarkedet. Saksbehandlingen som vi betaler mest på i pensum er følgende fire:

  • Intensiveringsprogram for forberedelse EIR. I løpet av det fjerde året vil du kunne delta i vårt program, og påbegynne forberedelsene til å bli en intern pasient (EIR). På denne måten, når du er ferdig med studiene, vil du begynne å trene deg selv for å få et innlegg i folkehelsen. Deltakelsen i dette programmet med sikte på å forbedre kvalifikasjonen er frivillig og gir ingen tilleggskostnader. Vil du jobbe på et sykehus? Åpne denne døren. Program for intensivering for opplæring av EIR.
  • Praktik, hjertet av læreplanen. Vi lærer våre studenter "know how" fra begynnelsen, og sørger for at de er i den beste tilstanden for å få glede av det ytre praktikoppholdet og tilleggsverdi til de innretningene de er innlemmet i (begynner første semester i det andre året). Vi konfigurerer også fra UPE (Enheten for sykepleie), en unik internship-tjeneste skreddersydd til studenten for realisering av Practicum. - Intensivering av kommunikasjons- og velferdskompetanse
  • Den internasjonale dimensjonen, med den økende integrering av internasjonalt praksisplasser i Storbritannia, Tyskland, etc.

4. En pioner dobbeltgrad, av ekspert i to grader

Du har mulighet til å studere en unik dobbel grad i Spania, som vil multiplisere din trening og dine fremtidige karrieremuligheter. Vi tilbyr deg en skreddersydd timeplan slik at du får en universitetsprofil som er forskjellig fra alle andre. - Doble Grado en Fisioterapia Enfermería Det er din sjanse til å studere to universitetsbaner med en kompatibel plan og viktigst uten å betale to ganger.


Hva skal jeg lære?

Du vil bli en helsepersonell i sine ulike aktivitetsområder, fra forebygging, forfremmelse og foment av sunne vaner til sykepleieres omsorg, overføring av programmer av foreskrevet rehabilitering. href = "http://www.uchceu.com/en/studies/degree/nursing

Program undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se 3 flere kurs fra University CEU - Cardenal Herrera »

Sist oppdatert Januar 20, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
6,868 EUR
Inkluderer gjestepakke
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

From the US to Spain to study Nursing at CEU Valencia