Sykepleie Associate Degree

Associate Degree sykepleie er utformet for å forberede menn og kvinner for generalstaben registrert sykepleier stillinger som innebærer direkte pleie av pasienter. Det er to ruter av innreise inn i programmet: en for begynnelsen studenter og en for Licensed Praktisk Nurses. Personer som vurderer innmelding eller tiden registrert i sykepleierutdanningen bør være oppmerksom på at tidligere forbrytelse overbevisning kan forby valgbarhet for lisens ved gjennomføring av programmet.

Programmet er godkjent av Iowa Board of Nursing og akkreditert av Akkreditering kommisjonen for utdanning i sykepleie (ACEN) (tidligere National League for Nursing Accrediting Commission, Inc.).

Inngang Krav

Søkeren må fullføre søknadsprosessen gjennom helseprofesjoner rådgiveren ligger i Student Development Office. Den ADN programmet tilbyr to starter: Sommer og høst vilkårene.

Alle søkere må fylle ut en high school diplom eller ekvivalens program. Datoen for formell søknad til programmet vil være datoen søkeren fremlegger en fullstendig søknad til ADN program. Endelig aksept til programmet vil bli når søkeren har fullført alle forutsetningene for ADN program. Søknadsdato vil bli priset inn dersom to eller flere søkere konkurrerer om ledige stillinger. Fullførte Søknader vurderes starter i desember for neste studieår.

Forutsetninger

 • Et ACT sammensatt score på 20.

Følgende obligatoriske kurs må være gjennomført med karakteren C eller høyere.

 • BIO-102 Introduksjons Biology (3 sh) og
 • BIO-103 Introduksjons Biology Lab (1 sh)
 • CHM-151 College Chemistry I (4 sh)
 • MAT-156 Innføring i statistikk (3 sh)
 • PSY-111 Innføring i psykologi (3 sh)

En kumulativ 2,5 GPA er nødvendig for disse kursene. En laveste totale 2,0 NIACC GPA er nødvendig for å gå inn i programmet og må opprettholdes gjennom hele programmet.

Sykepleier Aide Training:

Sende inn bevis for fullført 75-timers State of Iowa godkjent sertifisert sykepleier Aide Program eller tilsvarende. Sende inn bevis på vellykket gjennomføring av sykepleier Aide skrevet og ferdighetstester for plassering på Direct Care Worker registeret. En utskrift som viser at søkeren bestått begge testene, eller en Regi kortet vil fungere som bekreftelse.

Videregående kurs Anbefalinger / Computer Technology

Matematikk:

 1. En full-års kurs (2 semestre) av videregående skole Algebra II

Science:

 1. Biologi: to semestre på videregående skole / høyskole forberedende biologi
 2. Kjemi: to semestre av high school / college forberedende kjemi

Fire til seks semestre av high school engelsk og fire til seks semestre av samfunnsfag er sterkt anbefalt. Siden NCLEX-RN lisensiering eksamen er en datastyrt test, er også sterkt anbefalt to semestre av videregående klasser eller ett semester av et dataprogram klasse.

En søknad til ADN program, videregående skole avskrift, må high school ekvivalens score (hvis aktuelt), alle college karakterutskrifter, og resultatene av ACT være i søkerens mappen før opptakskomité tar handling på aksept i Associate Degree sykepleie program. Ved aksept, er en fysisk undersøkelse som beviser nåværende immunisering og lyd fysisk og psykisk helse er nødvendig.

De fastsatte arbeidskrav planlagt for freshman-året må tas i den rekkefølgen og tidslinjer som er angitt. Imidlertid kan støtte kurs (bemerket med * i læreplanen) tas før melde eller i den tiden eleven er i sykepleierutdanningen. Merk: Hvis støtte kurs blir tatt i sekvensen med en sykepleier kurs, både støtte kurs og sykepleie kurset må være fullført for å fortsette i programmet.

Studentene må få en C-klasse i alle pleie kurs og foreskrevet kurs. En samlet 2,00 GPA på fastsatt læreplan og et minimum samlet kumulativ college karakter punkt gjennomsnitt på 2,00 er nødvendig for oppgradering fra ADN program.

Studenter som trekker seg fra programmet må gjøre formell søknad om gjenopptakelse og ved aksept vil bli vurdert på en plass tilgjengelig basis. Tilbaketakelsesavtaler kriteriene er adressert i ADN Studiehåndboken. Reentry krav omfatter gjeldende physicals / immunisering poster, nåværende helsepersonell (HLR) sertifisering som tilbys av American Heart Association, og nåværende bevis på TB testing innen studieåret. Alternativene vil bli diskutert på individuell basis for studenter mislykkede på ethvert nivå av programmet.

Eventuell overføring student som søker om opptak, som har vært registrert i et sykehjem læreplan annet enn NIACC, vil bli pålagt å møte med Divisjon Chair å diskutere plassering i læreplanen. Selvfølgelig studieplaner og klinisk nettstedet informasjon fra overføre institusjon vil være nødvendig for vurdering. Studenten vil også bli bedt om å gi skriftlig fullmakt slik at kontakt med instruktører fra overføring institusjonen om klasse og kliniske prestasjoner. Et sluttattest vedrørende teori, klinisk, og samlet student oppførsel vil være nødvendig fra stolen av helseprogrammer ved overføring institusjonen. Informasjon hentet fra disse kontaktene vil bli vurdert i aksept og riktig plassering i en NIACC sykepleiepensumet.

Elevene bør være klar over at de vil reise en avstand for ulike klinisk erfaring og at noen kliniske erfaringer vil bli planlagt i løpet av kvelden / natten timer og i helgene. Elektronisk tilgang til web-forsterket kursoppgavene er nødvendig. Datarom på campus er tilgjengelig i et utpekt timer.

Drug testing kan kreves av den enkelte virksomhet. Kriminelle bakgrunnen sjekker og voksne / avhengige misbruk sjekker vil være nødvendig for alle innkommende studenter og studenter reentering programmet. Resultater av bakgrunnen og misbruk sjekker vil bli vurdert av Statens Institutt for Human Services for å bestemme valgbarhet for klinisk innmelding i programmet, men garanterer ikke lisens på programmet er avsluttet. Kostnader for krav vil være ansvar for studenten.

For nyutdannede som ønsker å få en Baccalaureate i sykepleie, gir ADN programmet et grunnlag for gjennomføring av BSN programmer i Iowa. University of Iowa College of Nursing tilbyr RN til BSN Progresjon Program i Nord Iowa området.

Karrieremuligheter

 • Sykehus, pleietjenester og klinikker
 • Helse vedlikehold organisasjoner
 • Private kontorer og klinikker av leger og kirurger
 • Statlige etater og militære
 • Besøks sykepleier foreninger
 • Fellesskapet Healthcare byråer
 • Midlertidige ansatte byråer
 • Entreprenørånd ventures
Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra North Iowa Area Community College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
5 semestre
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato