Sykepleie

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sykepleie

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra

sykepleier

Graduate profil

Nyutdannede av sykepleie Det er i stand til å vurdere mennesket som et helhetlig vesen, med sine egne behov for å tilfredsstille; fornuftig, etisk og humanistisk, kunnskapsrik om omfattende omsorg av enkeltpersoner, familier og lokalsamfunn, med mestring av faglig kompetanse til å gi kvalitet omsorg, varme, effektivitet, effektivitet og risiko-gratis for brukerne.

Han er i stand til å kommunisere muntlig og skriftlig på engelsk på et avansert nivå, noe som vil gi bedre ytelse i henhold til de krav og behov i den globaliserte verden, større muligheter for komme inn på arbeidsmarkedet, samhandle med mennesker fra andre kulturer , har tilgang til ulike informasjonskilder og utvide deres verdensbilde.

Profil integrerer kognitiv, intellektuell, motor og affektive ferdigheter. I "lære å være" dannelsen av en analytisk, kritisk, omtenksom sykepleier forpliktet til å løse helseproblemer, respekt for menneskeverd, verdier, nasjonal kultur og andre land oppstår, frihet , fred og solidaritet. Det fremmer mellommenneskelige forhold som sikrer konfidensialitet, respekt for individualitet og verdighet personen under deres omsorg.

I "lære å lære" dannelsen av en sykepleier som kjenner de etiske og bioetiske prinsipper, samfunnsfag, grunnleggende vitenskaper og sykepleievitenskap og teknologiske nyvinninger oppstår.

I "know-how" grunnleggende prinsipper, sosial og pleie ved å gi folk anvendt vitenskap; dominerer modeller og teorier om pleie og omsorg prosessen som en metodisk verktøy i sykepleie arbeidet med en vitenskapelig art.

  • Det har kapasitet for beslutninger i å identifisere og løse problemer i området helse eller pleie.
  • Han har ferdigheter til å delta i forskning i sykepleie feltet og delta i andre områder av helse for sykepleie omsorg planer.
  • Den har evnen til å organisere og styre systemet rapporter og registreringer av sykepleie og helse.
  • Det har ferdigheter til å tilby helhetlig omsorg på en riktig måte, med varme og menneskelig kvalitet, bruk av vitenskapelig metode og sykepleie gjennom sykepleieprosessen på ulike nivåer av omsorg.
  • Den har evnen til å utføre de protokoller, teknikker og prosedyrer, respektere biosikkerhet standarder og etikk, bioetisk og sykepleie prinsipper.

I "lære å leve" dannelsen av verdier oppstår, fremme personlig og sosial forbedring gjennom sin aktive og bevisste deltakelse i samfunnsaktiviteter, arbeid i tverrfaglig og tverrfaglig team. Arbeid innrammet i et miljø av positive mellommenneskelige relasjoner. Det er kreativ, støttende, proaktiv, med selvfølelse og sosial bevissthet, i stand til å forsvare og respektere andres liv i ulike stadier av deres profesjonelle arbeid. Fremmer egenomsorg atferd og sunn livsstil, erkjenner mennesker som helhetlige vesener. Respektere kulturelle verdier og livsstil av mennesker.

I "lære å transcendere" dannelsen av en sykepleier som kan gi reell mening til livet oppstår, identifisert som et menneske i stand til å lede og kontrollere sin egen atferd.

arbeidsplass

Nyutdannede vil opptre i kliniske områder av offentlige og private sykehus, kommunehelsetjenesten, i undervisning, utvikling og gjennomføring av forskningsprosjekter som fremmer utviklingen av sykepleie. Du kan også utvikle yrket i de ulike sivilsamfunnsorganisasjoner for vedlikehold av menneskers helse, i henhold til deres livssyklus, fremme og forbedre livskvaliteten og dermed helse. Videre, ved å gi kontrollere og hindre faktiske eller potensielle farer som kan påvirke folk i biologiske, psykologiske, sosiale, åndelige og økologiske aspekter.

Nursing Department

misjon

Ta til regionen og det profesjonelle landet i sykepleie kritisk tenkning, forpliktet til utvikling av sykepleie i landet, i stand til å gi kvalitet omsorg og varme, for å produsere kunnskap og til å delta i opplæring og oppdatering av menneskelige ressurser sykepleie.

utsikt Fortsett å være ledende i trening kvalitet sykepleie fagfolk for å forbedre omsorg for brukere av helsetjenester i hele landet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
4 år
Heltidsstudier
Information
Deadline