Undergraduate Program: Major i sykepleie

Generelt

Programbeskrivelse

Major i sykepleie

Texas A

124449_doctors-2607295_960_720.jpg

StockSnap / Pixabay

College of Nursing tilbyr tre bachelorgradsspor og tre masterstudier.

Tradisjonelt BSN- sporet er for studenter som har fullført to års forkurs, fra Texas A

Second Degree BSN- sporet er et 15 måneders, akselerert program for de som allerede har oppnådd en bachelorgrad i et ikke-sykepleieregister. Sporet benytter tradisjonell instruksjon ansikt til ansikt samt simuleringsaktiviteter, kliniske erfaringer, teamundervisning og videokonferanser av forelesninger. Dette alternativet tilbys på både Bryan / College Station og Round Rock campusene.

RN-til-BSN- sporet er for de som allerede er registrerte sykepleiere med en tilknyttet grad som ønsker å få en bachelorgrad. RN-til-BSN-søkere som fullførte graden gjennom et LVN-til-RN- eller paramedic bridge-program eller et diplomstudium, må ha tjent minimum 35 overførbare studiepoeng i studiet for å kunne søke. Dette alternativet er tilgjengelig på heltid og deltid på kurs og tilbys helt online.

MSN-sykepleierutdanningsprogrammet lærer nyutdannede å anvende prinsipper for utdanning i rollen som pedagog i ulike pasientomsorgsinnstillinger og i institusjoner for høyere utdanning gjennom fullføring av en 36-timers læreplan. Når de tar NURS 653 Advanced Health Assessment, vil studentene bli forventet å delta på to separate kliniske erfaringer på campus i til sammen 45 timer for å oppfylle de kliniske målene for dette kurset som angitt av American Association of Colleges of Nursing for en MSN-grad . Dette alternativet tilbys først og fremst på nettet slik at studentene kan balansere karriere-, familie- og annet ansvar mens de fremmer utdannelsen.

MSN-Family Nurse Practitioner- programmet lærer nyutdannede til å praktisere som primærpleiere til et bredt spekter av klienter, mens de fokuserer på helsefremmende arbeid, risikoreduksjon, sykdomsforebygging og sykdomshåndtering gjennom fullføring av en 36-timers læreplan. Når de tar NURS 653 Advanced Health Assessment, vil studentene bli forventet å delta på to separate kliniske erfaringer på campus i til sammen 45 timer for å oppfylle de kliniske målene for dette kurset som angitt av American Association of Colleges of Nursing for en MSN-grad . Dette er et hybridprogram, med flertallet av kursene levert på nettet.

MSN-rettsmedisinske sykepleierprogram lærer nyutdannede å ta seg av ofre og gjerningsmenn av traumatiske hendelser eller kriminelle handlinger som resulterer i traumer eller død. Mens de tar vare på pasientene sine, vil de også være ansvarlige for å observere, anerkjenne, samle inn og dokumentere rettsmedisinske bevis knyttet til den traumatiske hendelsen eller kriminell handling for senere bruk i sivil eller straffesak gjennom en 36-timers læreplan. Studentene blir bedt om å komme til Bryan-College Station campus for orientering og et begrenset antall klasseaktiviteter. Når de tar NURS 653 Advanced Health Assessment, vil studentene bli forventet å delta på to separate kliniske erfaringer på campus i til sammen 45 timer for å oppfylle de kliniske målene for dette kurset som angitt av American Association of Colleges of Nursing for en MSN-grad .

Hva vil du gjøre med sykepleie?

Registrert sykepleier, sykepleierutdanning, sykepleierutøver, rettsmedisinske sykepleier og mer.

Husk: Majoren din tilsvarer ikke karrieren din! Hvis du vil ha flere ideer om hvordan du kan utdanne deg til å fungere, kan du snakke med din spesifikke karriererådgiver.

Stipendier muligheter

  • Presidentstipend: Betaler heltidsstudier og gebyrer i opptil 4 år for første gang heltidsstudent
  • Eagle Elite-stipend: Betaler $ 3000 per år i opptil 4 år
  • Transfer stipend: betaler $ 2000 per år i opptil 2 år
  • Donor stipend: TAMUT tildeler forskjellige stipendstipend til videreførende studenter basert på meritter. Disse stipendene varierer fra $ 250 til $ 2000 i året.
  • Fullt innlagte nye gradssøkende internasjonale studenter med en innkommende GPA på minst 2,5 eller 980 SAT er kvalifisert for å søke om Global Heritage Scholarship. Global Heritage Scholarship ved Texas A
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

As a member of The Texas A&M University System, Texas A&M University-Texarkana is a comprehensive regional University that provides students with academically challenging, engaging, and reward ... Les mer

As a member of The Texas A&M University System, Texas A&M University-Texarkana is a comprehensive regional University that provides students with academically challenging, engaging, and rewarding educational experiences through quality teaching, scholarship, student support services, co-curricular programming, research, and service. Minimér