Universitetets mastergrad i Translational Medicine Research

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Nettsted for mastergrad: href = "https://www.ucm.es/medicinatraslacional/

Generelle administrative henvendelser: Generell informasjonstjeneste. E-post: informacion@ucm.es

Spesifikke akademiske henvendelser: María Dolores Gutiérrez López (koordinator). E-post: lolagl@med.ucm.es

 • Type utdanning: Ansikt til ansikt.
 • Antall tilbudte nye innreiseplasser: 60
 • Antall studiepoeng: 60
 • Språk som læres: spansk.
 • Veiledende pris: 45,02 euro per studiepoeng (for spanjoler, utenlandske samfunn og de som har juridisk status som innbyggere i Spania) og 84,07 euro per studiepoeng for andre studenter.
 • Masterstipend: se relevant informasjon her .

målsettinger

University Master's Degree in Translational Medicine Research er et innovativt forslag som inkluderer et opplæringsprosjekt tilpasset studenten, og som har som mål å tilegne seg kunnskap og ferdigheter som favoriserer deres forskningsutvikling innen translasjonsmedisin. Den har som mål å gi studentene utmerket opplæring innen grunnleggende-klinisk forskning innen biomedisin. For å gjøre dette har det et balansert tilbud om innhold, både teoretisk og praktisk, som gir metodologiske, konseptuelle og etiske grunnlag som er nødvendige for å møte starten på en forskningskarriere innen biomedisin.

Fagåret 2020-21

Kurs 1

kode

lagt

karakter

studiepoeng

tilbudt

608774

Patofysiologiske og terapeutiske baser av hjerte- og metabolske sykdommer

Optativa

4.5

ja

608775

Patofysiologiske og terapeutiske baser av inflammatoriske og kroniske sykdommer

Optativa

4.5

ja

608776

Patofysiologiske og terapeutiske baser av nevrologiske og psykiatriske sykdommer

Optativa

4.5

ja

608773

Patofysiologiske og terapeutiske kreftbaser

Optativa

4.5

ja

608767

Biobanker og molekylær diagnose

Optativa

3.0

ja

608763

Opplæring for bruk av forsøksdyr

Optativa

6.0

ja

608761

Kommunikasjon, overføring og vitenskapelig ledelse

obligatorisk

3.0

ja

608762

Epidemiologi, biosikkerhet og bioetikk

obligatorisk

3.0

ja

608764

Bilde i Biomedisin

Optativa

3.0

ja

608768

Translasjonsforskning i kreft

Optativa

4.5

ja

608769

Translasjonsforskning i hjerte- og metabolske sykdommer

Optativa

4.5

ja

608770

Translasjonsforskning i inflammatoriske og kroniske sykdommer

Optativa

4.5

ja

608771

Translasjonsforskning i nevrologiske og psykiatriske sykdommer

Optativa

4.5

ja

608759

Grunnleggende metodikk i biomedisinsk forskning

obligatorisk

3.0

ja

608760

Statistiske teknikker i biomedisinsk forskning

obligatorisk

3.0

ja

608766

Omic Technologies og Bioinformatics

Optativa

3.0

ja

608765

Celleterapi og nanomedisin

Optativa

3.0

ja

608772

Masteroppgave

Masteroppgave

27,0

ja

mottakere

Studentprofil: Universitetets mastergrad er rettet mot nyutdannede eller akademikere i vitenskapsgrenen helsevitenskap og vitenskap med interesse for å veilede deres opplæring i translasjonsbiomedisinsk forskning: Medisin, farmasi, veterinærmedisin, biologi, biokjemi, bioteknologi , Sykepleie, psykologi, ernæring og kosthold hos mennesker, kjemi, helsebiologi, ergoterapi, podiatri, logopedi og fysioterapi.

Tilgangskrav:

 • Offisiell spansk universitetsgrad eller annen utstedt av en institusjon i det europeiske området for høyere utdanning som gir det utstedende landet adgang til disse læresetningene.
 • Universitetsgrad i henhold til utdanningssystemer utenfor det europeiske området for høyere utdanning uten behov for homologisering av graden, etter bekreftelse fra UCM at de godkjenner et opplæringsnivå som tilsvarer de tilsvarende offisielle universitetsgradene.
 • For de ikke-spansktalende utenlandske studenter, er det nødvendig med dokumentasjonsbevis for tilstrekkelig kunnskap om det spanske språket.

Hvorfor studere denne mesteren?

Selv om orienteringen til universitetets mastergrad er en undersøkende undersøkelse, vil den også ha en utvilsom interesse fra det faglige og faglige synspunktet. På slutten av mastergraden vil studentene være i en uslåelig disposisjon for å fortsette sin akademiske trening, og bli med på doktorgradsutdanning, for eksempel "Biomedical Research" eller "Research in Medical-Surgical Sciences" som tilbys av UCM, blant andre. På samme måte vil universitetets mastergrad gi studentene kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å utføre en profesjonell aktivitet innen biomedisinsk forskning. Den spesialiserte opplæringen som tilegnes vil tillate studenter å delta som forskere i grunnleggende og translasjonsforskningsgrupper som tilhører både offentlige og private institusjoner, inkludert universiteter, helseforskningsinstitutter, sykehus og FoU-avdelinger i selskaper innen farmasøytisk og bioteknologisk sektor. .

Opptakskrav for master

Ikke-muliggjørende universitetsmestere

 • Ha i besittelse av noen av følgende titler:
  • Spansk offisiell universitetsgrad .
  • Tittel utstedt av en institusjon i European Higher Education Area (EHEA) og som gir utstedelsesland bemyndigelse til å få tilgang til masterutdanning.
  • Tittel på utdanningssystemer utenfor EHEA som gir utstedelseslandet adgang til masterutdanning, homologert eller erklært tilsvarer graden og det akademiske nivået for grad eller bachelor av Kunnskapsdepartementet . I tilfelle manglende den nevnte homologisering eller likestilling, vil det være nødvendig å ha autorisasjon eller tilgangstillatelse gitt av dette universitetet.
 • Eller gjennomføre i løpet av kurset der forhåndsregistreringsstudiene som fører til oppnåelse av noen av de foregående gradene, og være i stand til å bevise at det er oppnådd det samme før datoen som ble angitt i den tilsvarende samtalen (se href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • I tillegg må studenter fra utenlandske utdanningssystemer, hvis morsmål er forskjellig fra spansk, bevise nivå B2 i det spanske språket (eller høyere) .
 • Spesifikke krav som noen av de forespurte mestrene kan stille. Du kan konsultere det ved å gå inn på selve nettstedet til Master.
Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Les mer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Minimér