Universitetets mastergrad i biokjemi, molekylærbiologi og biomedisin

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Nettsted for mastergrad: href = "https://www.ucm.es/bbmbiomed/presentacion

Generelle administrative henvendelser: Generell informasjonstjeneste. E-post: informacion@ucm.es

Spesifikke akademiske konsultasjoner: Cristina Casals Carro (koordinator). E-post: mbbbiome@ucm.es

 • Type utdanning: Ansikt til ansikt.
 • Antall tilbudte nye innreiseplasser: 60
 • Antall studiepoeng: 60
 • Underviste språk: Spansk / engelsk (Master's Final Project)
 • Veiledende pris: 45,02 euro per studiepoeng (for spanjoler, utenlandske samfunn og de som har juridisk status som innbyggere i Spania) og 84,07 euro per studiepoeng for andre studenter.
 • Masterstipend: se relevant informasjon her .

omtrent

Målene som er foreslått i Master in Biochemistry, Molecular Biology and Biomedicine fra Universidad Complutense de Madrid respekterer de grunnleggende rettighetene til effektiv likestilling mellom menn og kvinner (Organic Law 3/2007 av 22. mars).

133068_photo-1567427018141-0584cfcbf1b8.jpg

Fagåret 2020-21

Kurs 1

kode

lagt

karakter

studiepoeng

tilbudt

605347

Fremskritt innen nevrobiologi og nevrodegenerative sykdommer

Optativa

6.0

ja

605346

Molekylære baser av metabolske sykdommer

Optativa

6.0

ja

605344

Beregnings- og systembiologi

Optativa

6.0

ja

605348

Molekylærbiologi av kreft

Optativa

6.0

ja

605341

Cellekultur og stamcellebiologi

obligatorisk

6.0

ja

605340

Struktur og funksjon av proteiner og proteiner

obligatorisk

6.0

ja

605343

Genomer og genomisk analyse

Optativa

6.0

ja

605345

Cell signal mekanismer

Optativa

6.0

ja

605342

Biologiske membraner og lipidomics

Optativa

6.0

ja

605349

Masteroppgave (biokjemi)

Masteroppgave

30.0

ja

målsettinger

Mastergraden i biokjemi, molekylærbiologi og biomedisin har som mål å gi studentene avansert akademisk og forskerutdanning som lar dem starte en forskerkarriere med tilgang til en doktorgrad. Med denne universitetets mastergrad er målet å oppnå utmerket trening i studiet av molekylære prosesser som foregår i levende vesener, og i bruk av nåværende bioinformatikk-teknikker som er nødvendige for nye områder som genomikk, proteomikk eller metabolomikk.

Videre tar sikte på å studere fremtidige forskere med solid kunnskap om Molecular Biomedicine, som kan arbeide på grensen til grunnleggende og klinisk forskning og utføre høykvalitets translasjonsforskning på sykehus, universiteter og biomedisinske forskningssentre.

mottakere

Disse studiene er rettet mot studenter hvis fremtidige arbeid fokuserer på fire aktiviteter:

 1. Forskning innen biokjemi og molekylær biomedisin;
 2. Universitetsundervisning;
 3. Helse bioteknologi;
 4. Industriell bioteknologi (styring og kontroll av bioteknologiske prosesser).

Av dem alle er de to første de viktigste når det gjelder yrke, siden de påvirker rundt 80%, og det er grunnen til at den foreslåtte mastergraden har en akademisk og forskningsorientering.

Mastergraden skal trene kandidater i biokjemi, biologi, bioteknologi, farmasi, medisin, veterinærmedisin eller kjemi for å få tilgang til doktorgrad og til å utføre sin fremtidige forskningsaktivitet i offentlige eller private organisasjoner eller sentre, samt i farmasøytisk industri. I tillegg vil mesteren tilby avansert akademisk opplæring som gjelder universitetsundervisning, vitenskapelig formidling og ledelse innen kunnskapsområdet biokjemi, molekylærbiologi og biomedisin.

Hvorfor studere denne mesteren?

Målet med mastergraden i biokjemi, molekylærbiologi og biomedisin har som mål å gi en solid forberedelse som gjør det mulig for kandidater å utføre sin forskningsaktivitet i både den akademiske og produktive sektoren. Det tilbys en forberedelse som gjør det mulig å overføre kunnskap på forskjellige nivåer og forskning innen spesialiserte områder innen molekylær biovitenskap.

Opptakskrav for master

Ikke-muliggjørende universitetsmestere

 • Ha i besittelse av noen av følgende titler:
  • Spansk offisielle universitetsgrad.
  • Tittel utstedt av en institusjon i European Higher Education Area (EHEA) og som gir utstedelsesland bemyndigelse til å få tilgang til masterutdanning.
  • Tittel på utdanningssystemer utenfor EHEA som gir utstedelseslandet adgang til masterutdanning, homologert eller erklært tilsvarer graden og det akademiske nivået for grad eller bachelor av Kunnskapsdepartementet . I tilfelle manglende den nevnte homologisering eller likestilling, vil det være nødvendig å ha autorisasjon eller tilgangstillatelse gitt av dette universitetet.
 • Eller gjennomføre studier som fører til å oppnå noen av de tidligere kvalifikasjonene i løpet av kurset der forhåndsregistreringen utføres, og være i stand til å akkreditere å oppnå det før datoen som ble fastsatt i den tilsvarende samtalen (se href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • I tillegg må studenter fra utenlandske utdanningssystemer, hvis morsmål er forskjellig fra spansk, bevise nivå B2 i det spanske språket (eller høyere) .
 • Spesifikke krav som noen av de forespurte mestrene kan stille. Du kan konsultere det ved å gå inn på selve nettstedet til Master.
Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Les mer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Minimér