Universitetets mastergrad i biostatistikk

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Nettsted for mastergrad: href = "https://estudiosestadisticos.ucm.es/master-bioestadistica

Generelle administrative henvendelser: Generell informasjonstjeneste. E-post: informacion@ucm.es

Spesifikke akademiske konsultasjoner: María Jesús López Herrero (koordinator). E-post: lherrero@ucm.es

 • Type utdanning: Ansikt til ansikt.
 • Antall nye tilbudsplasser: 25
 • Antall studiepoeng: 60
 • Språk som læres: spansk.
 • Veiledende pris: 45,02 euro per studiepoeng (for spanjoler, utenlandske samfunn og de som har juridisk status som innbyggere i Spania) og 84,07 euro per studiepoeng for andre studenter.
 • Masterstipend: se relevant informasjon her .

omtrent

Mastergraden i biostatistikk har en tverrfaglig karakter og vil bli undervist i samarbeid med Fakultet for biologiske vitenskaper, Fakultet for sykepleie, fysioterapi og podiatri, Fakultet for farmasi, Fakultet for veterinærmedisin og Biostatistisk enhet på Ramón y Cajal universitetssykehus.

133061_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpg

Fagåret 2020-21

Kurs 1

kode lagt karakter studiepoeng tilbudt
608535 Overlevelsesanalyse obligatorisk 6.0 ja
608533 Bayesiansk statistikk obligatorisk 6.0 ja
608532 bevis obligatorisk 6.0 ja
608531 Forskningsmetodikk og design obligatorisk 6.0 ja
608534 Blandede anvendte modeller obligatorisk 6.0 ja
608529 Prababilitet og simulering obligatorisk 6.0 ja
608536 Spesialiseringsseminarer obligatorisk 6.0 ja
608530 Programvare for databehåndtering obligatorisk 6.0 ja
608537 Slutt på masterprosjektet Slutt på masterprosjektet 12.0 ja

målsettinger

Universitetets mastergrad i biostatistikk er rettet mot studentens fordypning i statistikk innen helse- og livsvitenskap, både i sin akademiske opplæring og i forskeropplæringen.

 • Danner biostatistikk med en sterk metodologisk base i statistikk og sannsynlighet.
 • Kompetent i bruk av statistiske pakker og utvikling av ny programvare.
 • Med en allsidig trening i fagområdene helse- og livsvitenskap.
 • Trenet til å være fagpersonene som er ansvarlige for den statistiske aktiviteten som involverer en studie i helse- og livsvitenskap.

mottakere

Profilen til studenten som ønsker tilgang til universitetets mastergrad, må fortrinnsvis samsvare med profilen til en universitetsutdannet med solid bakgrunn i statistikk. Nyutdannede innen helsefag eller vitenskaper, med faglige eller forskningsrelaterte forhold innen biostatistikk, vil også bli ansett som egnet.

Hvorfor studere denne mesteren?

Mastergraden i biostatistikk tar sikte på å gi passende baser for fremtidige fagpersoner og forskere for å tilegne seg en solid metodologisk opplæring, slik at de kan utvikle og anvende verktøyene til statistikk til biologi, medisin, veterinærmedisin, farmasi og generelt til alle felt relatert til helse- og livsvitenskap.

 • Denne mastergraden er rettet mot profesjonell spesialisering og fremme initiering i forskningsoppgaver, og derfor trener den kandidaten til å få tilgang til arbeidsverdenen både i den offentlige administrasjonen (offisielle offentlige helsebyråer, forskningssentre, sykehus, etc.) og i privat sektor (legemiddelindustri, forskningsinstitutter, konsulentselskaper osv.).
 • Avgangselevene til denne mastergraden er forberedt på å utvikle en doktorgradsavhandling på det biostatistiske feltet.

Opptakskrav for master

Ikke-muliggjørende universitetsmestere

 • Ha i besittelse av noen av følgende titler:
  • Spansk offisiell universitetsgrad .
  • Tittel utstedt av en institusjon i European Higher Education Area (EHEA) og som gir utstedelsesland bemyndigelse til å få tilgang til masterutdanning.
  • Tittel på utdanningssystemer utenfor EHEA som gir utstedelseslandet adgang til masterutdanning, homologert eller erklært tilsvarer graden og det akademiske nivået for grad eller bachelor av Kunnskapsdepartementet . I tilfelle manglende den nevnte homologisering eller likestilling, vil det være nødvendig å ha autorisasjon eller tilgangstillatelse gitt av dette universitetet.
 • Eller gjennomføre studier som fører til å oppnå noen av de tidligere kvalifikasjonene i løpet av kurset der forhåndsregistreringen utføres, og være i stand til å akkreditere å oppnå det før datoen som ble fastsatt i den tilsvarende samtalen (se href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • I tillegg må studenter fra utenlandske utdanningssystemer, hvis morsmål er forskjellig fra spansk, bevise nivå B2 i det spanske språket (eller høyere) .
 • Spesifikke krav som noen av de forespurte mestrene kan stille. Du kan konsultere det ved å gå inn på selve nettstedet til Master.
Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Les mer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Minimér