Universitetets mastergrad i helsetjenester

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Nettsted for mastergrad: href = "https://www.ucm.es/muics/

Generelle administrative henvendelser: Generell informasjonstjeneste. E-post: informacion@ucm.es

Spesifikke faglige konsultasjoner: Patricia Martín Casas (koordinator). E-post: pmcasas@enf.ucm.es

 • Type utdanning: Ansikt til ansikt.
 • Antall nye tilbudsplasser: 70
 • Antall studiepoeng: 60
 • Språk som læres: spansk.
 • Veiledende pris: 45,02 euro per studiepoeng (for spanjoler, utenlandske samfunn og de som har juridisk status som innbyggere i Spania) og 84,07 euro per studiepoeng for andre studenter.
 • Masterstipend: se relevant informasjon her .

målsettinger

Mastergraden i helseomsorgsforskning er designet med en tverrfaglig faglig-vitenskapelig orientering. Hovedmålet er å trene studenter til å utforme og gjennomføre forskningsprosjekter, og gi dem de nødvendige verktøyene for dette og integrere de forskjellige kunnskapsfeltene som helsepersonell utfører sin aktivitet. For dette formål vil studenten ha en solid bakgrunn i forskningen, som vil bli anvendt på de forskjellige områdene som utgjør helsehjelp.

133240_photo-1505751172876-fa1923c5c528.jpg

struktur

University Master's Degree in Health Care Research består av to moduler. Den første, kalt Care Research Methodology, inneholder 6 obligatoriske fag og 3 valgfrie studiepoeng som studenten må ta ved å velge et av de to valgfrie 3 studiepoengene som tilbys. Den andre modulen, Master's Final Project, inneholder emnet med samme navn som innebærer gjennomføring av et Master's Final Project med en belastning på 18 studiepoeng og med hvis forsvar studiene er fullført.

Timene vil være morgen eller ettermiddag, noe som letter forsoningen mellom arbeidstid og undervisningsaktiviteter.

mottakere

Beregnet for universitetsfagfolk innen helsevitenskap, fortrinnsvis med hovedfagprofil i sykepleie, fysioterapi eller podiatri.

Hvorfor studere denne mesteren?

Denne opplæringen vil ikke bare gjøre det mulig for studenter å starte en forskerkarriere, noe som gir dem tilgang til doktorgradsstudier, men vil også introdusere fremtidige forskere til en rekke nye muligheter som de kan utføre sitt arbeid innen forskningsfeltet.

Spesielt innen området kliniske studier er de nye arbeidstallene til " Databehandleren " eller ansvarlig for datainnsamling og rapportering og " Clinical Research Associate ", ansvarlig for å overvåke hele studien. Spesielt innen sykepleiefeltet er figurene til " studiekoordinator " eller forskningssykepleier, en kobling mellom alle avdelingene som samarbeider i forsøket, samt figuren av "studiesykepleier", som er ansvarlig for å utføre parameterovervåking klinisk, administrering av medisiner, utførelse av ekstraksjoner, etc.

Medlemmer av de forskjellige nasjonale komiteene for klinisk etikk må også ha spesifikk forskningstrening. Siden helseforskning er et område i stadig utvikling, er det flere og flere fagpersoner innen dette feltet som har opplæring i forskningsmetodikk.

Opptakskrav for master

Ikke-muliggjørende universitetsmestere

 • Ha i besittelse av noen av følgende titler:
  • Spansk offisiell universitetsgrad .
  • Tittel utstedt av en institusjon i European Higher Education Area (EHEA) og som gir utstedelsesland bemyndigelse til å få tilgang til masterutdanning.
  • Tittel på utdanningssystemer utenfor EHEA som gir utstedelseslandet adgang til masterutdanning, homologert eller erklært tilsvarer graden og det akademiske nivået for grad eller bachelor av Kunnskapsdepartementet . I tilfelle manglende den nevnte homologisering eller likestilling, vil det være nødvendig å ha autorisasjon eller tilgangstillatelse gitt av dette universitetet.
 • Eller gjennomføre i løpet av kurset der forhåndsregistreringsstudiene som fører til oppnåelse av noen av de foregående gradene, og være i stand til å bevise at det er oppnådd det samme før datoen som ble angitt i den tilsvarende samtalen (se href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • I tillegg må studenter fra utenlandske utdanningssystemer, hvis morsmål er forskjellig fra spansk, bevise nivå B2 i det spanske språket (eller høyere) .
 • Spesifikke krav som noen av de forespurte mestrene kan stille. Du kan konsultere det ved å gå inn på selve nettstedet til Master.
Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Les mer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Minimér